Guzel minik kavisli bir burnum oldu diyenler buraya :)))

Sultan2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
292
40
48
40
Merhaba minik hokka gibi kavisli bir burnum oldu diyenler lutfen doktor ismi fiyat araligi bilgisi ve resim atar misiniz zor secim surecinde yardimci olmus olursunuz simdiden cok tsk ederim

ben tam tersi kavissiz doğal görünümlü estetik oldugu belli olmayan bir burun istemiştim. uzaktan estetik oldugu belli olmasın dedim. yüzüm uzun cok minik bi burunda yakışmazdı o yüzden hokka gibi bi burun olamadı bana. bende istemedim zaten. boyu kısaldı eğrilik düzeldi. ama düz doğal bi burnum var

ben tam tersi kavissiz doğal görünümlü estetik oldugu belli olmayan bir burun istemiştim. uzaktan estetik oldugu belli olmasın dedim. yüzüm uzun cok minik bi burunda yakışmazdı o yüzden hokka gibi bi burun olamadı bana. bende istemedim zaten. boyu kısaldı eğrilik düzeldi. ama düz doğal bi burnum var
Yani aslında doğru olan insanın yüzüne yakışan bir burnu olması resim atabilirsin bakalım fikir olur bizede

Tabiki dogal durmasi ve yakismasi onemli ama yuze yakisacaksa normalinden az minik ve hafif kavisli olmasida fena olmaz :))
benim yüzüm çok ince uzun zayıf o yüzden. çenem önde. o yüzden cok küçük kavisli bi burun bana hem yakışmazdı hem bende istemedim. nefesim acılsıj önemli olan o

Back
X