Güzel olmak her şey mi??

Boyle diyoruz ama hangimiz tipini begenmedigimiz bir erkekle gorusuruz?kadinda olsa erkekde olsa yakisikli olmasini istiyoruz.disini begenmedigimiz birinin icini tanimaya yanasan varmiki?dis gorunusunu beyenirsen tanisiyoruz.

Ne güzel mesleğini eline al öncelikle kimseye muhtaç olma. Bol bol okuyaraken önemlisi, tiyatroya, sinemaya, müzelere giderek, internetten merak ettiğin şeyleri araştırıp öğrenerek kendini geliştirebilirsin. Gezip, tozup insanlarla bolca iletişim kurabilirsin. Okulda görev verildiğinde gönüllü olarak ön planda durabilirsin.

Evet haklisiniz ben de farkli dusunuyorum ben hep diyordum oyle kisiyi begene bilirim size tipsiz gele bilir cirkin gele bilir ama ben seve bilirim

Bence yasın Gereği bu Düşünceler normal .
Guzel olmak önemli ama hersey değil kesinlikle .
Zaten çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır .
Kendimi biraz Bakım yapıp süslersen güzel olursun .

Ama kiz erkek fark etmez dis gorunusune gore insani ayiran ya o cok cirkin oyle boyle diyen insanlara nifret ederim.cirkinide Allah yaratir.yarin bi gun bende anne olucam ne malum cocugumun tipi nasil olucak?

Epey önemli ne yazık kı. Vasıfsız nice insan sadece dış görünüşü iyi diye dünyanın parasını kazanıyor. Hayatın bir çok alanında daha ayrıcalıklı davranılıyor eğer güzelseniz. O yüzden önemsiz diyemem, ama sizi başarıya, üne ya da paraya kavuşturacak yegane şey de değil.

Güzel olmak çok önemlidir. Güzel insanlar daha rahat iş bulur, esleri, erkek arkadaşları gözlerinin içine bakar, okulda öğretmenler pozitif ayrımcılık yapar, arkadaşları tarafından daha çok tercih edilir, anne baba bile bilmeden güzel çocuklarını daha çok kayırır. Maalesef içgüdüsel bir şey belki ama güzel insanlar hayata 10 adım önde başlarlar. Ama güzellik de çaba gerektiriyor, her şey doğuştan gelmiyor. Temizliğine, kilona, kıyafetine dikkat edeceksin. Daha 17 yaşındasın ama ilerde cildine ve beslenmeme çok dikkat etmen lazım. Insan kendini güzel hissederse bu özgüvenini ve mutluluğunu da değiştirdiği için zaten genelde hayatta daha başarılı oluyor. Ben bu durumun çok sonra farkına vardım maalesef ama görüntü çok önemlidir. Bir kadın için güzelliğin %80i kişisel bakım, iyi giyinmek ve doğru beslenme.

Kişisel temizlik ve bakımıma önem veriyorum benim için ilk sırada gelir hatta ama bazen takılıyorum böyle düşüncelere.Çok demoralize oluyorum

Güzel yüze 40 günde doyulur, güzel huya 40 yılda doyulmaz der eskiler
İyi insan olmak, kültürlü olmak, donanımlı olmak her zaman fark atar, çok var dışı güzel kız, iki cümle ettiği zaman aman yarabbim dedirtiyorlar insana, onlardan olma asla

kendimi ovmek icin soylemiyorum konuyla alakasi var diye anlatacagim.lisedeyken cok guzel kizlar vardi ben o zamanlar asiri zayif oldugum icin fazla guzel degildim.sonra universiteye gidince kilo alip bakim yapinca ve yuzumun yapisi yerine oturunca guzellestim sanirim.yani etrafimdakilerden hep duyarim.ama guzelligin saygiyla alakasi yok bence.bi insanin kalbi guzel degilse disi guzel olsada bos.dis gorunus bazi ortamlarda arti puan kazandirir fakat hersey degil.ayrica siz daha 17 yasindasiniz bi insnain vucut yuz yapisi ancak 25 yaslarinda yerine oturuyor bence.o yuzden cokta takmayin kafaya

+1
Auraları olan insanlar daha çekici geliyor bana

Boyle diyoruz ama hangimiz tipini begenmedigimiz bir erkekle gorusuruz?kadinda olsa erkekde olsa yakisikli olmasini istiyoruz.disini begenmedigimiz birinin icini tanimaya yanasan varmiki?dis gorunusunu beyenirsen tanisiyoruz.
Iste bahsettiginiz kisilik dis guzellige daha onem veren insanlar

KADERİN güzel olsun.. Ben çoook güzel bayanlar tanıdım ama kaderleri iyi getirmedi maalesef. Güzelliklerini harcadılar diyebilirim.

Akıllı ve mantıklı olmalısın güzellik geçici..

Ama kiz erkek fark etmez dis gorunusune gore insani ayiran ya o cok cirkin oyle boyle diyen insanlara nifret ederim.cirkinide Allah yaratir.yarin bi gun bende anne olucam ne malum cocugumun tipi nasil olucak?
Gecen haberlerde izledim kucuk cocuk kimya dersinde yaralaniyor bir gozunu kaybediyor simdi biraz buyumus ne diyor biliyormusunuz?beni gorunce yollarini degistiriyorlar....cocuguda gorseniz oyle tatli ki gozu pek belli bile olmuyor ama cocugun yuzu yerde neden?hor goruyorlar begenmiyorlar .

bi insan bunu nasil yapar? Cok korkunc ya nasil bi dunyada yasiyoruz

Ben şöyle bisey fark ettim.isyerinde iki kiz arkadasimiz var.biri cok guzel.makyaj bile yapmaz ama fahriye evcenin kopyasi.ki fahriye makyajli esetikli düşünün.cokta delikanli dobra kizdir ama bzim erkekler ona hic ilgi duymaz.oteki kiz cirkin Allah gunah yazmasin ama oyle.fiziği tipi cok hos sadece.bide iliskileri yonunden adi cikmis bi kiz.neyse ama kiz herkeste hayranlik uyandiran duruşa sahip.ortamlarda davranisi mesafesi.herkes ilgi duyar.degisik bi durum çözemedim

Güzel olmak herşey değil tabii ama bakımlı olmak herşeydir , pis insanları kimse sevmez mesela..önce kendine saygın olacak insanın kendini güzel görmesi , iyi hissetmesi mutluluk vericidir ve bunu etrafına güzel yansıtır öyle yanii..

Havacılık lisesi mi var. Ne güzel yaaa!

Makyaj yaptığında güzel oluyorsan zaten güzel olduğun içindir.

Herkesin bir eksiği ve o eksikliği tamamlayıp ona çekicilik katan bir fazlası vardır. Mesela bir kadının vücut hatları estetik olmayabilir ama konuşması cilvelidir, insanı kendine bağlar. Yüzü klasik anlamda güzel değildir, mesela kocaman burnu olabilir ama güzel danseder. Çok tombuldur ancak kalbinin sıcaklığı ile tutsak eder. Veya tam tersi çok güzeldir ama soğuktur, dans edemez, cilve beceremez, şarkı söyleyemez bir bakarsın iki bakarsın belki üç bakarsın.

İkili ilişkilerde eve dış görünüş önemli, beğenmediğin biriyle birlikte olamazsın sonuçta. Ama sosyal hayatta ve iş hayatında güzellik değil zeka ve bilgi konuşur. Özgüvenli duruşun herkesin ilgisini çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…