- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Kendimi geliştirmek istiyorum kariyerimde uzmanlaşmak istiyorum.Ben havacılık lisesi havayolu lojistiği bölümünde okuyorum.Bu mesleğime adım adım ilerlemekteyim allahın izniyle ama kendimi bilim ve kültür ilim sanat bakımından nasıl geliştirebilirim yardımcı olur musunuz? Nasıl özgüven sahibi olabilirim.
Evet haklisiniz ben de farkli dusunuyorum ben hep diyordum oyle kisiyi begene bilirim size tipsiz gele bilir cirkin gele bilir ama ben seve bilirimTabi öyle de. Mesela herkes bir Kıvanç Tatlıtuğa hayranlık duyar. Ama kaçımızın eşi öyle. Belki tanısak Kıvanç'ı beğenmeyeceğiz. Örneğin bana çirkin gelen birinin sevgilisi oluyor, ya da evli ve çok da değer görüyor, eşinin gözünde çok hoş biri. Demek ki göreceli bir kavram.
Kişisel temizlik ve bakımıma önem veriyorum benim için ilk sırada gelir hatta ama bazen takılıyorum böyle düşüncelere.Çok demoralize oluyorum
+1Güzelliği bilmem ama bazı insanların çok enteresan bir havaları oluyor alıcı gözle baksan çirkin dersin belki. Ama zerafet o insanı bambaşka bir yere koyuyor. Hiç zarif bir insan olamadım o ayrı. Hep ozenirim böyle hanımlara. Sakin oturaklı konuşur gülüşü, ses tonu, bakışı, oturusu kalkışı çok zarif ve kendinden emindir. Öz bakım zaten olmazsa olmaz onu hesaba katmiyorum bile kimse kokan, pejmürde duran kimseyi ciddiye almaz.
Iste bahsettiginiz kisilik dis guzellige daha onem veren insanlarBoyle diyoruz ama hangimiz tipini begenmedigimiz bir erkekle gorusuruz?kadinda olsa erkekde olsa yakisikli olmasini istiyoruz.disini begenmedigimiz birinin icini tanimaya yanasan varmiki?dis gorunusunu beyenirsen tanisiyoruz.
Gecen haberlerde izledim kucuk cocuk kimya dersinde yaralaniyor bir gozunu kaybediyor simdi biraz buyumus ne diyor biliyormusunuz?beni gorunce yollarini degistiriyorlar....cocuguda gorseniz oyle tatli ki gozu pek belli bile olmuyor ama cocugun yuzu yerde neden?hor goruyorlar begenmiyorlar .Ama kiz erkek fark etmez dis gorunusune gore insani ayiran ya o cok cirkin oyle boyle diyen insanlara nifret ederim.cirkinide Allah yaratir.yarin bi gun bende anne olucam ne malum cocugumun tipi nasil olucak?
bi insan bunu nasil yapar? Cok korkunc ya nasil bi dunyada yasiyoruzGecen haberlerde izledim kucuk cocuk kimya dersinde yaralaniyor bir gozunu kaybediyor simdi biraz buyumus ne diyor biliyormusunuz?beni gorunce yollarini degistiriyorlar....cocuguda gorseniz oyle tatli ki gozu pek belli bile olmuyor ama cocugun yuzu yerde neden?hor goruyorlar begenmiyorlar .
Havacılık lisesi mi var. Ne güzel yaaa!Günaydın.Mutlu huzurlu pazarlar.Ablalarım.
Her şey dış görünüş değil dimi?
Yani insanın içi de önemli.Ben şöyle bakıyorum insanlara güzel olana daha çok mu değer veriyorlar. Sanki onu farkediyorum.Güzel bir kız değilim orta güzellikte bir kızım oda bakım yapınca falan yüzüme bir iki şey sürünce güzelleşiyorum.Ama güzellik önemli değil demi? Önemli olan insanlık edep sükut incelik ve zerafet. Yani güzel olmadan da zarif olunur değil mi?
Kafama çok takıyorum böyle şeyleri. Ben havacılık lisesine gidiyorum. ve 17 yaşındayım.Belkide yaşım gereği saçmalıyorum.Bilmiyorum.Bana şöyle güzel öğütler verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?