- 12 Mart 2018
- 119
- 102
- 13
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Kişisel temizlik ve bakımıma önem veriyorum benim için ilk sırada gelir hatta ama bazen takılıyorum böyle düşüncelere.Çok demoralize oluyorumGüzellikten daha cok bir insanin oturuşu ,kalkışı, konusmasi ve olaylara verdigi tepkiler benim daha cok dikkatimi ceker.
Herkes cok guzel olmak zorunda degil ama herkes bakimli olmak zorundadir.
Kisisel temizligine bakimina cok önem verirsen zaten dikkat ceken kisi olursun ve böyle seyleri düsünmene gerek kalmaz.
Umarim anlatabilmisimdir
Ya siz ne tatli birisiniz ...opucemÇok tatlısın yaTabi ki güzel olmak göreceli bir kavramdır. Standartlara uymuyor diye birine çirkin diyebilir miyiz.?
Bir kişi bir insanın sadece tipine göre değer veriyorsa kendi değersiz biridir.Her birey biriciktir, değerlidir ve olduğu haliyle güzeldir. Senin değerini başkalarının sana bakışı belirlemez. Kendin belirlersin. Kendine güven, her zaman kendini geliştir ve iyi bir insan ol. Diğer insanların ne düşündüğünü de takma. Seni gerçekten sen olduğun için sevecek insanlar lazım sana.
Kendimi geliştirmek istiyorum kariyerimde uzmanlaşmak istiyorum.Ben havacılık lisesi havayolu lojistiği bölümünde okuyorum.Bu mesleğime adım adım ilerlemekteyim allahın izniyle ama kendimi bilim ve kültür ilim sanat bakımından nasıl geliştirebilirim yardımcı olur musunuz? Nasıl özgüven sahibi olabilirim.Çok tatlısın yaTabi ki güzel olmak göreceli bir kavramdır. Standartlara uymuyor diye birine çirkin diyebilir miyiz.?
Bir kişi bir insanın sadece tipine göre değer veriyorsa kendi değersiz biridir.Her birey biriciktir, değerlidir ve olduğu haliyle güzeldir. Senin değerini başkalarının sana bakışı belirlemez. Kendin belirlersin. Kendine güven, her zaman kendini geliştir ve iyi bir insan ol. Diğer insanların ne düşündüğünü de takma. Seni gerçekten sen olduğun için sevecek insanlar lazım sana.
Oh içimi rahatlattınız vallahi.Ben henüz ünide okumuyorum havacılık meslek lisesi okuyorum 11.sınıfım ve biz Üniversteye MYO ya gidiyoruz.Ordaki ablalara bakıyorum.Lavaboya gitmistim.Kendileri güzel görünmek için ne varsa yüzlerine sürüyorlar bir kız bir kıza diyorki sence seksi ve güzel görünüyor muyum bunu üniverstedekileri diyor.28 yaşındayım, hiç bir zaman güzellik takıntım olmadı. Güzelliğin geçici olduğunun çocukken dahil farkındaydım. Her şey mi filan diye sormuşsun. Bence güzellik değil her şey olmak, HİÇ BİR ŞEY. Bana göre akıl, mantık her şey. İnsanlık da tabii... Bunu yaş geçtikçe daha iyi farkediyorum. İnsan, aklıyla varolur, aklıyla hayatta kalır, yaşam kalitesini aklıyla belirler.
Güzellik kafa yormaya değecek bir mevzu değil.
Boyle diyoruz ama hangimiz tipini begenmedigimiz bir erkekle gorusuruz?kadinda olsa erkekde olsa yakisikli olmasini istiyoruz.disini begenmedigimiz birinin icini tanimaya yanasan varmiki?dis gorunusunu beyenirsen tanisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?