Güzel olmak her şey mi??

Elbette güzel kızlar dikkat çekiyor. Ama sadece güzel diye bi kızla kimse ömür geçirmez. Huy güzelliği, ahlak, ve güzel kalbin seni dışı güzel kızlardan üstün yapar unutma. Ayrıca seni sadece dışın güzel diye sevselerdi daha mı çok hoşuna giderdi. Bırak yanında olanlar sen olduğun için sevsinler seni

Benim için bir insanda ilk gördüğümde en önem verdiğim şey dişleridir. Tertemiz dişlerini gösterip gülen insan içimi açar.
Bakıyorum adam çok zengin her tür imkanı var ama dişleri iğrenç. İnsan bi özen gösterir yapar ya hu!
Yani dişe önem verin yeter :)

Son düzenleyen: Moderatör:
maalesef canım çok üzülerek söylemeliyim ki gerek iş hayatında gerek arkadaşlıkta güzeller her zaman 1 0 öndedir. erkeklere hiç gelmiyorum zaten yeter ki güzel olsun gitsin başkasından çocuk yapsın gene de kabul ederim diyeni bile duydum erkeklwr için güzellik çok önemli

Yuzune bir kalip boya suren kadinlar hic beni çekmiyor. Aksine gayet iticiler. Doğal güzellik , samimiyet varsa , zamanını insanlari cekistirerek harcamıyor, onun yerine daha donanimli olmaya cabaliyorsa + bir de sadece yemek, makyaj, elbise disinda konusacak konu bulabiliyor isen o kadın benim icin guzeldir. Hayalimdeki kadini anlattim. Ciksin gelsin :)

Dış görünüşten de öte olaylara karşı yerinde davranmak, oturuşa kalkışa dikkat etmektir önemli olan. Güzellik bir yere kadar geçerlidir. Bakım önemlidir ama insan ilişkilerinde her zaman en ön sırayı almaz.

Bize göre olmayabilir belki ama maalesef erkeklere göre genel algı gözüne güzel gelmesi her zaman bakımlı olması vesaire.Acı ama gerçek.

Sizin yaşınızda ben de öyle düşünüyordum. Büyüdükçe öyle olmadığını anlıyorsunuz. Sosyal medya ve reklamların etkisiyle güzel kadına ilgi farklı evet. Ama bu genelde heves alıncaya, elde edinceye kadar. Siz edebinizden, ahlâkınızdan, zarafetinizden hicbir zaman ödün vermeyin yeter ki. Önemli olan her zaman iç güzelliği. Allah sizi de sizin gibi gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın..

Bende tam böyle bir konu açmayı düşünüyodum. Baştan söyleyeyim yaşım küçük değil otuzlarin başındayım. Ergenlikte herkes böyle düşünür önemli olan güzellik dersin sonra büyüklerin öğütleriyle güzelliğin herşey olmadığını düşünürsün iş sahibi olursun kendini geliştirirsin vs.. ama ben bu yaşta anladım ki güzellik tamamen herşey olmasa da çok şeymiş malesef.. Çok güzel bir kızsan erkek arkadaşın esin tarafından daha çok sevilir daha çok değer görürsün. Kız arkadaşların bile hayranlıkla bakar sana. İş yerinde daha fazla ilgi görürsün. En basitinden bir mağazaya bile gittiğinde daha fazla ilgilenilirsin. Evet iyi insan olmak da önemli fakat bu günümüz insanlarının pakete önem verişini değiştirmez. Her zaman ambalaj önemlidir bir eşya alırken bile.. malesef günümüz insanı da eşyada olsun insan da olsun kaliteden önce amblaja bakıyor. Bu gerçeği inkar edemeyiz l.

Ohooo bayadır var havacılık lisesi
Hostestler filan buradan çıkıyor ama ben havayolu lojistiği bölümündeyim.
Yani gözaltlarımı kapatınca ve rimel sürünce güzelleşiyorum.
Ama yinede güzel olsam bile biri beni güzelliğimi değil edebimi hayamı oturuşumu kalkışımı sevsin istiyorum.
Bazı ablalar da benim gibi o komplekse girmiş pek fazla öğüt alamadım ama neyse

Bana göre Allah herkese güzel bir şey vermiş. Kimine tatlı dil kimine çok güzel bir yüz kimine bakmaya doyamayacağın eller kimine nefis saçlar gibi.. yüzü güzel olmayıp çok güzel vücutlular da tanıdım. Öncelikle bil ki en az bir tarafın çok harika.

Ama şu da bir gerçek, güzel bir kadının ya da erkeğin kredisi de çok oluyor.

Nasıl çok oluyor?

Ablacım içimi çok rahatlattın.Ay vallahi terapi gibi

Yaşın geregi boyle dusunmek cok normal. Lakin yanlis anlasilmis bir soz vardir guzele bakmak sevaptir. Oysa dogrusu guzel bakmak sevaptir. Cagimizda gorsellik insanlari esir almis vaziyette neredeyse. Bu tarz insanlarin ne dusundugunu onemseyen biri olmak istiyor musun istemiyor musun ona karar ver

Canım benim ne alakası var?
Bak emin ol garantisini verebilirim sana.Sen
eğer kendini yetiştirir ve geliştirirsen o

zaman varya sen harika ve müthiş bir varlık
olursın.Güzellikmiş geç popülerlikmiş geç.

Bakımlı ol tabi.Bakımını yapacaksın kendine bakacaksın.Bu senin kendine karşı görevin.

Ama güzellikmiş.Yok dişim şöyle yok burnum büyük yok esmerim yok beyazım diye düşüncelere takılmak seni oldukça sığ görüşlü yapar.

Sen , SEN olduğun için güzelsin.
Dünyada insan sayısı kadar güzellik anlayışı var.
Bu meselelere takılan insanlar emin ol beyni küçük insanlardır.
Çünkü görünüşe takılmak APTALCADIR.

Zaman geçsin inan bana insanların dışgörünüşlerine değil fikirlerine bakacaksın bak emin ol.
Garanti veriyorum.

Sen önce kendini bil.Sen önce kendinle iç içe ol.
Seni Yaratan bile seni sevdiği için yarattı.Böyle sevdi böyle yarattı.

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsen
Bu nice okumaktır.

Bunları önemseyen biri olmak istemiyorum ama bana değer verenlerde olsun istiyorum.

Ya bence herkesin bi albenisi vardır. Etrafınızda kaç tane çok güzel kız varki. Ana bakıp bakıp ne çok güzel ne çok alımlı ana bu kızda bişey var dediğimiz bir sürü insan var.
Şunu kabul etmek lazım görünüş olarak hoşumuza giden insanlarla iletişim kurma ihtimalimiz daha yüksek. Yani görünüş olarak bize hitap eden insanları tanımak için fırsat veriyoruz olay sadece bu.

Portakal satın alırken bir şey dikkatimi çekti. Pahalı bir portakal cinsi var, parlak kabuklu, düzgün görünümlü, ismini yazmıyorum dedikodu olmasın diye ( hatırlayamadım aslında ) tadı yok. Şekerli su gibi bir şey. Birde dökme portakal var. Öylece gelişigüzel kasalara dökülmüş. O lezzetli, portakal tadı var ve çok ucu ama herkes pahalı olan tatsız portakalı almak istiyor. Ben bedava verseler almam. En son hatırladığım o cins, süslü, havalı portakalı olduğu gibi çöpe attığım.

Yüzü güzele kırk günde doyulur huyu güzele bir ömür doyulmaz denmiş...
Eski sevgililerime bakıyorum da , tam bir ay parcasi- zümrüt mavisi ışıl ışıl gözlü , hokkacik burunlu, gördüğüm gibi dibimin düştüğü biri vardı. 26 yıllık hayatıma ilk defa gerçek anlamda yakışıklı birini aldım diye düşünmüştüm.
Ama tanıdıkça çok düz bir insan olduğunu farkettim, benim gibi spontane yaşayan birine göre fazla plan programliydi,pat diye bir kelime söyleyip gözlerimi dolduruyordu, geriyordu beni -konuşurken on düşünüp bir konuşuyordum,rahat değildim...
Hem bunlardan, hem bazı başka sebeplerden, hem de ileride birlikte bir bebek yapmaya karar verirsek adamın güzel genlerini, kendi kara kuru baskin genlerimle harcamamak için ayrıldım, mutluyum
Onun onda biri kadar yakışıklı olmayan , ama kendimi yanında rahat hissettiğim,saçlarımı boyayan- ayakkabim vurdu diye igrenmeden su toplayan yerleri iğneyle delip içindekileri boşaltıp yarabandi yapıştıran eski sevgilimi çok daha güzel hatirliyorum

Önemli olan bence aşırı güzel ya da yakışıklı olmak değil, zaten seven sevdiğine güzel gelir. Önemli olan anlayışlı, nazik, düşünceli olmak, hislerini karşı tarafa güzel aktarabilmek...
Zariflik konusuysa apayrı birşey. Bence herkes zarif olamaz : ) hatta herkes uğraşırsa güzel olabilir, ama zerafet... İçten gelir ya.
Yine de daha zarif olma üzerine-adabi muaşeret kuralları uzerine çokça video var. Onları izleyip içselleştirsen, hiç yoktan oturusunu,bacak bacak üstüne atışını , dik duruşunu bile değiştirsen daha zarif bir görüntü elde edebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…