- 10 Mart 2018
- 242
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Elbette güzel kızlar dikkat çekiyor. Ama sadece güzel diye bi kızla kimse ömür geçirmez. Huy güzelliği, ahlak, ve güzel kalbin seni dışı güzel kızlardan üstün yapar unutma. Ayrıca seni sadece dışın güzel diye sevselerdi daha mı çok hoşuna giderdi. Bırak yanında olanlar sen olduğun için sevsinler seniGünaydın.Mutlu huzurlu pazarlar.Ablalarım.
Her şey dış görünüş değil dimi?
Yani insanın içi de önemli.Ben şöyle bakıyorum insanlara güzel olana daha çok mu değer veriyorlar. Sanki onu farkediyorum.Güzel bir kız değilim orta güzellikte bir kızım oda bakım yapınca falan yüzüme bir iki şey sürünce güzelleşiyorum.Ama güzellik önemli değil demi? Önemli olan insanlık edep sükut incelik ve zerafet. Yani güzel olmadan da zarif olunur değil mi?
Kafama çok takıyorum böyle şeyleri. Ben havacılık lisesine gidiyorum. ve 17 yaşındayım.Belkide yaşım gereği saçmalıyorum.Bilmiyorum.Bana şöyle güzel öğütler verseniz
Bize göre olmayabilir belki ama maalesef erkeklere göre genel algı gözüne güzel gelmesi her zaman bakımlı olması vesaire.Acı ama gerçek.Günaydın.Mutlu huzurlu pazarlar.Ablalarım.
Her şey dış görünüş değil dimi?
Yani insanın içi de önemli.Ben şöyle bakıyorum insanlara güzel olana daha çok mu değer veriyorlar. Sanki onu farkediyorum.Güzel bir kız değilim orta güzellikte bir kızım oda bakım yapınca falan yüzüme bir iki şey sürünce güzelleşiyorum.Ama güzellik önemli değil demi? Önemli olan insanlık edep sükut incelik ve zerafet. Yani güzel olmadan da zarif olunur değil mi?
Kafama çok takıyorum böyle şeyleri. Ben havacılık lisesine gidiyorum. ve 17 yaşındayım.Belkide yaşım gereği saçmalıyorum.Bilmiyorum.Bana şöyle güzel öğütler verseniz
Ohooo bayadır var havacılık lisesiHavacılık lisesi mi var. Ne güzel yaaa!
Makyaj yaptığında güzel oluyorsan zaten güzel olduğun içindir.
Herkesin bir eksiği ve o eksikliği tamamlayıp ona çekicilik katan bir fazlası vardır. Mesela bir kadının vücut hatları estetik olmayabilir ama konuşması cilvelidir, insanı kendine bağlar. Yüzü klasik anlamda güzel değildir, mesela kocaman burnu olabilir ama güzel danseder. Çok tombuldur ancak kalbinin sıcaklığı ile tutsak eder. Veya tam tersi çok güzeldir ama soğuktur, dans edemez, cilve beceremez, şarkı söyleyemez bir bakarsın iki bakarsın belki üç bakarsın.
Nasıl çok oluyor?Bana göre Allah herkese güzel bir şey vermiş. Kimine tatlı dil kimine çok güzel bir yüz kimine bakmaya doyamayacağın eller kimine nefis saçlar gibi.. yüzü güzel olmayıp çok güzel vücutlular da tanıdım. Öncelikle bil ki en az bir tarafın çok harika.
Ama şu da bir gerçek, güzel bir kadının ya da erkeğin kredisi de çok oluyor.
Ablacım içimi çok rahatlattın.Ay vallahi terapi gibiSizin yaşınızda ben de öyle düşünüyordum. Büyüdükçe öyle olmadığını anlıyorsunuz. Sosyal medya ve reklamların etkisiyle güzel kadına ilgi farklı evet. Ama bu genelde heves alıncaya, elde edinceye kadar. Siz edebinizden, ahlâkınızdan, zarafetinizden hicbir zaman ödün vermeyin yeter ki. Önemli olan her zaman iç güzelliği. Allah sizi de sizin gibi gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın..
Bunları önemseyen biri olmak istemiyorum ama bana değer verenlerde olsun istiyorum.Yaşın geregi boyle dusunmek cok normal. Lakin yanlis anlasilmis bir soz vardir guzele bakmak sevaptir. Oysa dogrusu guzel bakmak sevaptir. Cagimizda gorsellik insanlari esir almis vaziyette neredeyse. Bu tarz insanlarin ne dusundugunu onemseyen biri olmak istiyor musun istemiyor musun ona karar ver
Portakal satın alırken bir şey dikkatimi çekti. Pahalı bir portakal cinsi var, parlak kabuklu, düzgün görünümlü, ismini yazmıyorum dedikodu olmasın diye ( hatırlayamadım aslındaOhooo bayadır var havacılık lisesi
Hostestler filan buradan çıkıyor ama ben havayolu lojistiği bölümündeyim.
Yani gözaltlarımı kapatınca ve rimel sürünce güzelleşiyorum.
Ama yinede güzel olsam bile biri beni güzelliğimi değil edebimi hayamı oturuşumu kalkışımı sevsin istiyorum.
Bazı ablalar da benim gibi o komplekse girmiş pek fazla öğüt alamadım ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?