Güzel olmak vs çirkin olmak

Konu sahibi su sıralar pozitif olmaya çalıştığım için size farkli bir bakış sunmaya geldim. Ya hem çirkin hem de işsiz olsaydınız? (Çirkin degilsinizdir bence ama öyle yazdığınız için diyorum.)

25 yaşında bir işsiz.

Ayrıca boşverin ya ne yapalim herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok sonuçta.

Allah'tan pozitifsin hemşire. Negatif halini düşünemiyorum

Ve barış arduc icin neler neler dediler gupseye saydirdilar cirkinmis bence cok guzel hatta tas gibi hatun bizim sosyal medyada alistimiz tiplerden degil burnundan tut tirnavina kadar estetik olan deri kemik dudagi biri yerde biri gökte olan tiplerden degil diye kiza çirkin dediler oysaki barış aşık seviyor

Valla ne çirkin adamlar parayla kusurunu örttü, estetikle ne kadınlar bir aferiti devran oldu. Yine ne çirkin denilenler özgüvenleriyle taş adamları kaptı. Yani para, bakım, özgüven çok kusuru örter diyebilirim.

Pkurkej güzel bir aşk filmi canlandı gözümde bana ne oluyorsa

Çirkin misiniz değil misiniz bilmiyorum ama bazı arkadaşlara katılıyorum güzel olmasa bile bakım ve özgüvenle tavlayan çok kadın var. Ayrıca ben çirkin şansına da inanıyorum çevremde eşine göre baya çirkin olan ama adriana lima havalarında gezen ve eşinin el üstünde tuttuğu bir çok kadın var ama güzel olanlara bakıyorum çoğu eş konusunda şanssız

Nikah da ölüm de vaktini beklermiş, nasip..

Bi tane adam çocuklarının burnuna bir türlü akıl sır erdiremiyor bu çocuklar kime benziyor yahu diyor ve araştırıyor ki eşi estetik olmuş.Yabancı bir ülkedeki haberdi bu.Açıkcası estetiğe karşıyım sağlık problemi olmadıkça.Çok güzel olsan da bir lafın bir davranışın yetiyor cirkin görünmene.Ya da çok güzel değilsindir ama bir oturman kalkman vardır edebin zekan vardır birden güzel oluverirsin insanların gözünde.O adam seni fotodan görmüş belki istememiş(güzellik görecelidir) ama tanısaydı belki canlı mimiklerini görseydi bir gülüşüne bakışına yan duruşuna hanımlığına vs vs vurulabilirdi.O malsa sen niye estetik olacaksın ki.Geç olsun iyisi olsun.Her şey güzellik değil.Zaten geçici.

Aynen kız bir evlilik teklifi alan cirkin dediğimiz kızlar var vay anasını diyorsun leyla da güzel değilmiş zaten ama mecnun deli divane

Benim de tanıdığım gayet güzel bir kız reddedilmiş (öyle demişti), terk edildi, şimdi bekar... basbayağı tescilli güzel yan iş olarak fotomodellik yapıyor güzelsin diye aşk kapına gelecek diye bir şey yok bence, normal tipte olup mutlu ilişkileri olan tonla kadın ve erkek var

İnsanın şansı güzel olsun valla en önemlisi o

Bu arada gayet güzel bulunan bir insan olmama rağmen ben de terk edilmiştim.. Sonra tanıdığım kimsenin beğenisine uymayan iskeletor gibi bir ablayla evlenmiş herkes çok şaşırmıştı Neyse sonra ne oldu derseniz boşanmış moşanmış boşanırken çok sıkıntı çekmiş iskeletor paracıkları alıp vınlamış gayet iyi yapmış, tebrik ediyorum kendisini. İskeletor işsiz güçsüzdü bizim malın sırtından geçinmiş güzelce boşanırken de paracıklara atlamış. Ben gayet güzelim ama terk edilmiştim kısmet yani güzelsin diye ille de tercih edilen taraf olcaksın diye bir şey yok.

Kız kapında mühendis olsa ne yazar ben kendim muhendisim kocayı buldum da sonrası tirt aldatildim bosandimgüzel değilim galiba ki ondan oldu

Iskeletor

Ben çirkinmiyim bilemicem ama benim beğendiklerim beni beğenmiyor o kesin

bir kişi ile olmadığı için estetiğe kadar düşünmek üstelik 25 yaşında genceciksiniz. mesleğiniz elinizde. kimbilir görüşseniz belki siz beğenmeyecektiniz. ilk gördüğünüzle olacak diye bir kanun da yok. çok karamsar bir bakış açısındasınız. önce bunu kırmalısınız. düşüncelerinizi ister istemez dışarı yansıtırsınız. öncelikle kendinize güvenin. ve ne istiyorsanız onun hayalini kurun. olumlama yapın. kendinizi sevin gerçekten beğenin. özgüvenli kişiler her zaman dikkat çekerler. bu devirde kimse kimseye karışmak istemiyor artık. görücü üsülü çok nadir oluyor. tabi şu dönem sosyalleşmek pek mümkün de değil. ama elbet geçecek bugünler geçtiğinde sosyalleşirsiniz. yakın arkadaşlarınıza yuva kurmak istediğnizi söyleyebilirsiniz. belki çevrelerinde birileri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…