• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel ve kolay bir diyet

MissNurse

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
4
0
6
Belçika
Selam hanimlar,
ben site ye yeni uye oldum 25yasindayim Belcikada yasiyorum hemsirelik okuyorum,
diyet ve bitki caylarina ilgim cok, bende bir diyet eklemek istedim yillar once
yaptigim bir diyet 3 haftada 9 kilo vermistim ama vucuta sadece yag ve seluliti yok ediyor
yarindan itibaren tekrar baslicam 4 sene gectikten sonra 20 kilo aldim ama kendi sucum
bir senedir baya bir guzel yedim ictim gezdim hic dikkat etmedim.

Insallah:nazar: yarindan itibaren baslicam benle yapmak isteyen olursa buyrun:))))
Kilom 89 boyum 166cm, spor olarak evde zumba yapiyorum ve inceldikten sonra agirlik calisip sikilasmayi
dusunuyorum. istedigim kilo 59kg yani 30kilo vermem gerek:))

Bu diyet'te saat ve uyku da cok onemli.

Sabah(9dan once) 175gr yagsiz yogurt+kepekli craker istege gore 1 meyve

oglen(saat 1 gibi) 60gr light surme beyaz peynir 2 kepekli craker 110gr sebze/yesillik

aksam(9 dan once) 100gr tavuk gogusu yada balik ve 120gr sebze+2 craker

Notlar:
-gunde maximum 2 meyve (muz, cilek, kiraz yasak)
-gunde maximum 5 kepekli craker
-patates yasak
-gunde 2/3litre su
-isirgan otu cayi cok guzel odem atiyor
-cay kahve icilebilir ama sutsuz
-sut yasak

iyi aksamlar hayirli ramazanlar

okadar aç kalmak çok zor ya ben kalamam sanırım yemek benm en sevdiğim şey benim denediğim en etkili yol gece aç uyumak gündüz ne yersen ye o yatağa aç gir bak nasıl süzülüyosun ve fazla uykuda kesinlikle kilo yapıyo tecrübeyle sabit

Evet dedigin cok dogru, biraz ac kaliyosun, ama benim kafamda hep ac kalmadan kilo verilmez diye bir
izlenim kaldi o yuzden, ama ac yatmak konusunda cok haklisin cok buyuk faydasi var:))

güzelmiş diyet canımm. 3 haftada 9 kilo süper gerçekten. ya ben bu gr olaylarını pek anlamıyorum mesela 110 gr sebze ne kadar yapıyo bir kase falan mı. bide sebzeyi haşlayarak mı yiycez, pişirerek mi, ne kadar yağ koyuluyo yada koyuluyo mu :))

saol canim:))
ben baslamistim ama bugun 3 gunluk yatili misafirim gelecek biraktim insallah persembeye baslicam.
simdi eger 'gram'larda zor oluyosa soyle anlatim bir kucuk corba kasesi kadar sebze
bir ufak boy tavuk gogusu kadar et yada balik, ve hic yag kullanilmicak.
ben genelde haslamiyorum(tabi o da olabilir) buharda yapiyorum, bir tencereye su kaynat
ustune de delikli tencere buharla pissin.
sadece gunde 1 cay kasigi zeytin yag kullanabilirsin.
yapmayi dusunuyormusun?

saol canim:))
ben baslamistim ama bugun 3 gunluk yatili misafirim gelecek biraktim insallah persembeye baslicam.
simdi eger 'gram'larda zor oluyosa soyle anlatim bir kucuk corba kasesi kadar sebze
bir ufak boy tavuk gogusu kadar et yada balik, ve hic yag kullanilmicak.
ben genelde haslamiyorum(tabi o da olabilir) buharda yapiyorum, bir tencereye su kaynat
ustune de delikli tencere buharla pissin.
sadece gunde 1 cay kasigi zeytin yag kullanabilirsin.
yapmayi dusunuyormusun?

sağol canım kafamdaki soru işaretleri gittii :))
yani ben oruç tutuyorum ramazan bittikten sonra başlıycam direk bayramın ilk gününde.
ama kafam karışık hangi diyete başlasam diye, yapabilirim heralde dimi :) buraya yazınca hep az gibi görünsede yiyince doyuluyo, e zaten birazda aç kalmak lazım sonuç görmek için :)

Back
X