Güzel yaşanmışıkların sonrasında;dengesiz bir adam! ve yıkık hayaller...hadi buyrun..

kızlar bana kızacaklar ama konuşun konuşursanız kesin barışırsınız diyorum.söylediklerine anlam yükleyeceğine net bi şekilde al dan dan sor.erkeklerin kafası farklı biraz çok afedersiniz salağa anlatır gibi anlatmak gerekiyor.bide direk ne hissettiğini söyle mesela kızdım de üzüldüm de kendimi aptal gibi hissettim de ne hissediyorsan onu söyle diyorum ben naçizane fikrim bu:D

çok ezik ve türk filmi vari trajik bir ayrılık bunalımında olduğunu belli etme.
karmaşanın içindeyim demek birsürü anlama gelir . birine gönlüm kaydı ama vicdanım seni bıraktıgım için sızlıyo gibi gibi. cümlelere anlamlar yükleme.
seni istemeyen bir adam için permeperişan olarak görünürsen onun sadece egosunu tatmin edersin, ve kendine zorla döndürürsün.

biraz güçlü görün, mesaj atma iletişim kurma. o seni merak etsin..

katılıyorum. ne kadar güçlü durursan o kadar kolaylaşır işler.

eveeeeettt... onun atmasını bekledm ilk adımı,ve oldu :) dün gece beni deli gibi özlediğini yazmıs msjında ve görüşmek istedi bugun görüştük konustuk, ve yine eskisi gibiyiz. Allahıma bin şükür tüm şüphelerim silindi gitti. oda artık emin attığı adımdan verdiği karardan ve söylediklerinden. aklı basına gelmiiş bu ayrılıkta :)
tesekkür ediyorum hepinize iyiki varsınızzzzzz:71:

:54:

Son düzenleme:
canım tam olarak ne olduğu bilinmez ama sanırım aklında biri var fakat senide kaybetmek istemiyor bence emanetini ver ve git sakın arayıp sorma dönerse zaten döner üzme kendini:70:

eveeeeettt... onun atmasını bekledm ilk adımı,ve oldu :) dün gece beni deli gibi özlediğini yazmıs msjında ve görüşmek istedi bugun görüştük konustuk, ve yine eskisi gibiyiz. Allahıma bin şükür tüm şüphelerim silindi gitti. oda artık emin attığı adımdan verdiği karardan ve söylediklerinden. aklı basına gelmiiş bu ayrılıkta :)

ayy cnm çok sevindim:64: konunu daha yeni okudum üzülerek barışmışsınız çok şükür hadi hAyırlısı cnm inşallah hep böyle gidersiniz

canım benim çok sevindim bende son yorumunu okumadan bi yorum yapmıştım:1: Allah mutluluğunuzu daim etsin :70:

canım benim çok sevindim bende son yorumunu okumadan bi yorum yapmıştım:1: Allah mutluluğunuzu daim etsin :70:

Back
X