- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Yok gercekten umrumda degil o kadin. Ister surunsun ister ucsun. Sadece benden uzak olsun. Cunku asil onun yilan oyunlarindan korkuyorum. Ogluna da soyledim oyuna geleceksin ilerde dedim. Hicbi sey yapamaz merak etme beni etkileyenez dedi. Ama o yilan fare gibi ufure ufure yer insanin kulagini, hissettirmez. Yok inanmam oyuna gelmem etkilenmem diyen oglunu ozamam gorecegiz.
Peki bahsettiğiniz iki ayrı karakterin özelliklerinden örnek verebilir misiniz?Cogu durum psikoloji degil karakterle ilgilidir. Cunku psikolojik durum gecicidir, karakter kalicidir.
Sizin hikayeniz, ki kalan kismini da okudugumu hatirliyorum, karakterinizden ornek veriyor. Cok kotu bir psikolojik durumda olsaniz dahi hikaye degismezdi.
Peki bahsettiğiniz iki ayrı karakterin özelliklerinden örnek verebilir misiniz?
Yanlış anlaşılmak ya da konu sahibinin topiğinde iyi örnek kötü örnek gösterip kaba olmak istemem, sadece söyledikleriniz ilginç geldi.
Burada mesela şiddete uğrayan bir kadına senin psikolojin normal değil denir ya genelde, yani böyle bir insanın psikolojisi normaldir de karakterinden dolayı mı böyle davranır? Farkı nedir bunun?
Ozaman o evliliktende o adamdanda bir cacık olmaz vursun tekmeyiKayınvalidesi kahrolmaz ki.
İki dudağının arasına bakan bir oğlu var.
Oğlunun evliliğini kahreder, gelinin kahreder kendi yine kahrolmaz.
Bu evliliği şekerlileblebitozu bitirmezse kv bitirecek.
Oğlu anası için, boşarım bunu, bu kadını bana dövdürtme diyen biri.
Kadın niye kahrolsun her istediği oluyor zaten.
Cok tesekkur ederim canim iyi niyetin icin. Sana da gecmis olsun. Bu forumda super yurekli kadinlar oldugu kadar okudugunu anlamadan zambadak yazan kadinlar da var. Ve ikinci grup insani dertlestigine dertlesmedigine pisman edebiliyor.Gayet iyi anladım A aptalinsan , açıklamanız için çok teşekkürler.
Yani bir insan kafasındaki değer yargılarına ters olan bir durumla karşılaştığında (geçmiş sayfalarda aynı tabiri kullanmıştım), ruhu s.o.s veriyor. En azından bende öyle olmuştu, yakın zamanda boşandım. Fakat ruhumun acı çekmesini kabullenmek ve harekete geçmek -yani boşanmaya karar vermek- epey vaktimi aldı, en azından bi 6 ay. Yani burada yazıyor ya kadınlar bir dakika bile durmam diye öyle olmuyor pek.
Bu altı ay içindeki ruh halimi anlatsaydım ben de burada psikolojisi bozuk kadınlar içinde sayılabilirdim, halbuki değildi herşeyin farkındaydım fakat duygu-mantık dengesini oturtmak ve boşanmam gerektiğini kabullenmek zamanımı aldı (bir meyvenin olgunlaşması gibiydi) çünkü seviyordum. Yine bu foruma göre beni mutsuz eden bir adamı sevmemem gerekir ama hayatta herşey bu kadar keskin değil ben o adamı çok seviyordum. Neyse sonuç olarak mantığım galip geldi çok sevsem bile eşimi bıraktım.
Şimdi konu sahibine yükleniyorlar burada ama leblebitozu da herşeyin farkında aslında, eşim haklı demiyor. Sanırım o da meyveyi olgunlaştırma safhasında, bu safhada insan kendini kandırmaya oldukça meyillidir ama o meyve er ya da geç olgunlaşır. O yüzden leblebitozuna bu kadar yüklenilmesi mantıklı gelmiyor, bekleyip görmek gerekir sonucu. Aradan uzun zaman geçtiği halde bu ruh hali devam ediyorsa o zaman bir sorundan bahsedebiliriz bence.
Uzun ettim, inşallah seni huzura kavuşturacak hayatını hale yola koyacak gücü nasip eder allah leblebitozu.
Hakkınızda hayırlısı olsun, en doğrusunu yapacağınıza inancım tam.Artik surduremiyorum.
Bi suredir iyiydik fakat evimin temeline dinamit koyup defolup gidenler oldu.
Kocami cok seviyordum cok asiktim. Hala da oyle. Ama sevgi yetmiyor mutlu olmak icin.
Artik numaradan bile mutlu olamayacagimizi dun gozlerinde gordum onun.
En ufak seyde o lanet insan aklima geliyor deliriyorum. Disimi sikip ses cikarmiyorum tam 1 aydir ve evliligim de cok mutlu-ydu, dune kadar. Bu cok sevdigim yuvayi ve cok sevdigim adami birakip gidiyorum.
Evliligim o kadar guzel o kadar mutluydu ki kelebek gibi ucuyordum, Allah da bana askimin meyvesini verdi, guzel yavrumu.
Bebegimizin mutlulugunu bile yasatmadilar bize.
O seytan bosatacam sizi diye diye gitti.. hep ben bir oyun oynayacak ya da kocami dolduracak sorun yaratacak gibi seyler beklerken, meger hayali bile yetermis bitirmeye. Biliyormus, anlayamamisim. O kadar kendinden emin soyledi ki bunu defolup giderken, meger kivilcimi atip gitmis haberim yok. Dinamitin ipi iki ay yanabilmis..
Bu cok sevdigim evimi, mutlu yuvami, esimi-dostumu-arkadasimi-yoldasimi-hayatimin yarisini-kocami birakip gidiyorum..
Konu da şu..yok..konu yok!!
Cok basit bisey buyudu, aileme edilen bedduaya, benim ona ettigim kufure döndu konu.
Gercekten iyi niyetle bir sey soylemistim hic bir art niyet yoktu yemin ederim. Yanlis anladi.. Bitti..
Bebegimi alip gidiyorum..
Bebegimin gozlerine her baktigimda yurek yanginim harlanacak bundan sonra.
Az once gitti. Sehir disinda olacak yarin gelecek. Kapiyi acmayacagim ertesi gun yola cikiyorum cunku. Son bir gorusmeye ve son bir kavgaya bile gerek yok. Kendimi anlatmaktan biktim onu bile istemiyorum artik.
Guzel yavrumla guzel bir hayat kurabilirim. Babasi onu, o babasini, ben onu ozleyecegim biliyorum. Canim yaniyor.. ama gidiyorum..
Gozune baktikca sukrettigim, kiyamadigim, doyamadigim, icimi titreten adamdan gidiyorum...
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
Geçmişe dönüp bakarsanız hatirlarsiniz belki.Hatirlayamadim.
Siyasileri kapatmaktan yoruldu onlar yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?