Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Adamın bunları ağzına alması bile eşini sevmediğini gösteriyor.Eşin sevmedikten sonra ne için mücadele edeceksin? Dışarıdakiyle görüşmezsin olur biter ya evdekinin yaptıklarını nasıl unutacaksın?

meydanda orospular cirit mi atsın...boşanmaa!!! bı dur hıc mantıklı dusunmuyorsun..bebegınle nereye gıdıyosun bı dur allasen yaa !

Yok gercekten umrumda degil o kadin. Ister surunsun ister ucsun. Sadece benden uzak olsun. Cunku asil onun yilan oyunlarindan korkuyorum. Ogluna da soyledim oyuna geleceksin ilerde dedim. Hicbi sey yapamaz merak etme beni etkileyenez dedi. Ama o yilan fare gibi ufure ufure yer insanin kulagini, hissettirmez. Yok inanmam oyuna gelmem etkilenmem diyen oglunu ozamam gorecegiz.

Öz babam beni dövdü. Darp raporu aldım. Öz annem beni korumadı, babamın yanındaydı.
İlk fırsatta ikisini de hayatımdan çıkardım. Düşünün öz annem ve babamdan bahsediyorum.

Kaldı ki kayınvalidem beni dövecek, kocam izleyecek, anne bana bu kadını dövdürtme diyecek, boşayıp geliyorum arkandan diyecek. Ben utançtan darp raporu almayacağım, üzerine bu evliliğe devam edecek, 'güzel yuvam, aşırı aşığım' diye ortalarda dolanacağım.

İyi misiniz siz?
Ben psikolojinizi hiç normal bulmadım.

annesini iyi görüyo hala çünkü olan bu. bak sen içindeki eşine söyleme. bi olay olsun o zaman çaresine bakarsın. sen ipleri kopar zaten. eşini annesi hakkında ikna etmeye çalışma. son olayda gözleri açılmadıysa daha da açılmaz. sen bişey olana kadar o kadın hakkında ne konuş ne konuşturt

ben senin hikayeni biliyorum konu disi olucak ama kardesin hala seninle mi? merak ettim valla.

Tamam.

Konu sahibi boşanmayı göze almış konu açıyor,yok boşanma bikez daha dene işte evliliğiniz iyidi filan yorumlar geliyor.
konuları görünce bu zaten kv çeken bi insan ve yapamıyor neden daha diretiyosunuz ki ayrılma diye?

ama işte sizin eşiniz kimseyi karıştırtmıyormuş. burada eş faktörü önemli. konu sahibinin eşi sizin eşiniz gibi değil
Anlatmaya çalıştığım tam da bu zaten.3.Şahıslar bir evliliğe müdahale edemez.Eşler karıştırmadığı sürece.O yüzden evliliklerde karışan 3.şahıs değil,karışmasına müdahale eden suçludur.Bu sebeple diyorum ki,güzel giden evlilik 3.şahısla bozulmaz.KARIŞTIRANA BAKACAKSIN.

sekerlileblebitozu tekrar yazıyorum ama sizi anneme çok benzettim. Annem hala ne olursa olsun çok iyi bir evliliği olduğunu, babamın aslında çok iyi bir insan olduğunu ama yaşadıklarının onun psikolojisini bozduğu için böyle olduğunu söylüyor (sizin 3. şahıslar olmasa mükemmeliz demenizle eşdeğer bir durum) Babam anneme senelerce psikolojik ve ekonomik olarak şiddet uyguladı. Hiç huzurlu bir anımız yok ama anneme sorarsanız aslında biz örnek bir aileyiz.

Şu an çok sevdiğiniz çocuğunuz var ya, siz böyle devam ederseniz neler yaşayacağını görmek için şöyle bir konularıma bakın isterseniz. Kadınların bu derece gözlerinin kör olmasına dayanamıyorum, şöyle bir silkeleyip kendinize gelmenizi ne çok isterdim. Çünkü böyle aslında biz çok mutluyuuuuz diye devam ederseniz; o çok sevdiğiniz yavrunuz size boşanmadığınız için minnet etmeyecek, aksine aklı erdiğinde 'gidebilirdin anne, bizi kurtarabilirdin' diye sizi suçlayacak. Bilin istedim.

Arkadas gidiyorum diye konu aciyorum. Surduremiyorum diyorum. Hala yok efendim kocasina gozu kor yok efendim kulagi sagir. Yok hala seviyorum diyor konu sahibi, yok sen orda otur cek. Yok hakettigin o bilmem ne. Gidiyorum diyorum gidiyorum!
Efendime soyliyim konu sahibi kocasini kusursuz goruyor. Yok efendim daha mi kalcan durdugun hata, yok efendim az bile yapmislar sana.
Gidiyorum diyorum hala biseyler biseyler. Ne zaman mukemmel dedim. Her seferinde evet hatali dedim. Iki uc mesajda bir aciklik getirmeye calistim.
Insanin inadina gitmeyesini getiriyorlar ya!
Biraz konu sahibinin ruh halini dusunup yazin eyyy kk bosandirma dairesi hanimlari!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…