- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
burnunu sürtemez ama işte. adam boşanmaktan konu sahibinin korktuğu kadar korkmuyor. daha önce de annesine tamam boşayacağım onu diye söz vermiş biri. konu sahibi boşanmazsa kv den intikam alacağını düşünüyor bi yandan. aslında konu sahibi eşinin de süper iyi insan olmadığının farkında ama intikam duygusu daha ağır basıyor. yanlış ama olan bu
Artik surduremiyorum.
Bi suredir iyiydik fakat evimin temeline dinamit koyup defolup gidenler oldu.
Kocami cok seviyordum cok asiktim. Hala da oyle. Ama sevgi yetmiyor mutlu olmak icin.
Artik numaradan bile mutlu olamayacagimizi dun gozlerinde gordum onun.
En ufak seyde o lanet insan aklima geliyor deliriyorum. Disimi sikip ses cikarmiyorum tam 1 aydir ve evliligim de cok mutlu-ydu, dune kadar. Bu cok sevdigim yuvayi ve cok sevdigim adami birakip gidiyorum.
Evliligim o kadar guzel o kadar mutluydu ki kelebek gibi ucuyordum, Allah da bana askimin meyvesini verdi, guzel yavrumu.
Bebegimizin mutlulugunu bile yasatmadilar bize.
O seytan bosatacam sizi diye diye gitti.. hep ben bir oyun oynayacak ya da kocami dolduracak sorun yaratacak gibi seyler beklerken, meger hayali bile yetermis bitirmeye. Biliyormus, anlayamamisim. O kadar kendinden emin soyledi ki bunu defolup giderken, meger kivilcimi atip gitmis haberim yok. Dinamitin ipi iki ay yanabilmis..
Bu cok sevdigim evimi, mutlu yuvami, esimi-dostumu-arkadasimi-yoldasimi-hayatimin yarisini-kocami birakip gidiyorum..
Konu da şu..yok..konu yok!!
Cok basit bisey buyudu, aileme edilen bedduaya, benim ona ettigim kufure döndu konu.
Gercekten iyi niyetle bir sey soylemistim hic bir art niyet yoktu yemin ederim. Yanlis anladi.. Bitti..
Bebegimi alip gidiyorum..
Bebegimin gozlerine her baktigimda yurek yanginim harlanacak bundan sonra.
Az once gitti. Sehir disinda olacak yarin gelecek. Kapiyi acmayacagim ertesi gun yola cikiyorum cunku. Son bir gorusmeye ve son bir kavgaya bile gerek yok. Kendimi anlatmaktan biktim onu bile istemiyorum artik.
Guzel yavrumla guzel bir hayat kurabilirim. Babasi onu, o babasini, ben onu ozleyecegim biliyorum. Canim yaniyor.. ama gidiyorum..
Gozune baktikca sukrettigim, kiyamadigim, doyamadigim, icimi titreten adamdan gidiyorum...
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
Yok gercekten umrumda degil o kadin. Ister surunsun ister ucsun. Sadece benden uzak olsun. Cunku asil onun yilan oyunlarindan korkuyorum. Ogluna da soyledim oyuna geleceksin ilerde dedim. Hicbi sey yapamaz merak etme beni etkileyenez dedi. Ama o yilan fare gibi ufure ufure yer insanin kulagini, hissettirmez. Yok inanmam oyuna gelmem etkilenmem diyen oglunu ozamam gorecegiz.burnunu sürtemez ama işte. adam boşanmaktan konu sahibinin korktuğu kadar korkmuyor. daha önce de annesine tamam boşayacağım onu diye söz vermiş biri. konu sahibi boşanmazsa kv den intikam alacağını düşünüyor bi yandan. aslında konu sahibi eşinin de süper iyi insan olmadığının farkında ama intikam duygusu daha ağır basıyor. yanlış ama olan bu
Guldurdun beni yaa:))meydanda orospular cirit mi atsın...boşanmaa!!! bı dur hıc mantıklı dusunmuyorsun..bebegınle nereye gıdıyosun bı dur allasen yaa !
haklısın. ama eşinin annesi olmasa iyi olduğunu düşünüyor. aksini kabul etmiyorAdamın bunları ağzına alması bile eşini sevmediğini gösteriyor.Eşin sevmedikten sonra ne için mücadele edeceksin? Dışarıdakiyle görüşmezsin olur biter ya evdekinin yaptıklarını nasıl unutacaksın?
annesini iyi görüyo hala çünkü olan bu. bak sen içindeki eşine söyleme. bi olay olsun o zaman çaresine bakarsın. sen ipleri kopar zaten. eşini annesi hakkında ikna etmeye çalışma. son olayda gözleri açılmadıysa daha da açılmaz. sen bişey olana kadar o kadın hakkında ne konuş ne konuşturtYok gercekten umrumda degil o kadin. Ister surunsun ister ucsun. Sadece benden uzak olsun. Cunku asil onun yilan oyunlarindan korkuyorum. Ogluna da soyledim oyuna geleceksin ilerde dedim. Hicbi sey yapamaz merak etme beni etkileyenez dedi. Ama o yilan fare gibi ufure ufure yer insanin kulagini, hissettirmez. Yok inanmam oyuna gelmem etkilenmem diyen oglunu ozamam gorecegiz.
ben senin hikayeni biliyorum konu disi olucak ama kardesin hala seninle mi? merak ettim valla.Öz babam beni dövdü. Darp raporu aldım. Öz annem beni korumadı, babamın yanındaydı.
İlk fırsatta ikisini de hayatımdan çıkardım. Düşünün öz annem ve babamdan bahsediyorum.
Kaldı ki kayınvalidem beni dövecek, kocam izleyecek, anne bana bu kadını dövdürtme diyecek, boşayıp geliyorum arkandan diyecek. Ben utançtan darp raporu almayacağım, üzerine bu evliliğe devam edecek, 'güzel yuvam, aşırı aşığım' diye ortalarda dolanacağım.
İyi misiniz siz?
Ben psikolojinizi hiç normal bulmadım.
ben senin hikayeni biliyorum konu disi olucak ama kardesin hala seninle mi? merak ettim valla.
o zamn bikere daha takdir ediyorum seni durusunu ve esiniEvet hala bizimle
o zamn bikere daha takdir ediyorum seni durusunu ve esinimutluluklar.
Tamam.annesini iyi görüyo hala çünkü olan bu. bak sen içindeki eşine söyleme. bi olay olsun o zaman çaresine bakarsın. sen ipleri kopar zaten. eşini annesi hakkında ikna etmeye çalışma. son olayda gözleri açılmadıysa daha da açılmaz. sen bişey olana kadar o kadın hakkında ne konuş ne konuşturt
Kim neyi, üsteliyor.Hakaret içermeyen her cümle üsluba uygundur denmiyor.Heyecanla yazacak bir durumda yok.Neyse sen benim saf!!!lığımı çok ÜSTELEME.İyi günlerUslubumda problem yok. Heyecanli yazmis olabilirim ama hakaret icermiyor, o yuzden cok ustelemeyin derim.
Anlatmaya çalıştığım tam da bu zaten.3.Şahıslar bir evliliğe müdahale edemez.Eşler karıştırmadığı sürece.O yüzden evliliklerde karışan 3.şahıs değil,karışmasına müdahale eden suçludur.Bu sebeple diyorum ki,güzel giden evlilik 3.şahısla bozulmaz.KARIŞTIRANA BAKACAKSIN.ama işte sizin eşiniz kimseyi karıştırtmıyormuş. burada eş faktörü önemli. konu sahibinin eşi sizin eşiniz gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?