Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Sizin buradakilerin inadına gitmemeniz, buradan kimi etkileyecek? Sadece siz ve çocuğunuz etkileneceksiniz durumdan. Gitmemek için bahane yaratmayın. Gidiyorum ama boşanıp boşanmamaya orada karar vereceğim dediniz. Bu demek oluyor ki boşanmayacaksınız. Çünkü ben bu filmi defalarca izledim, sonunu söyleyebilirim.

Şahsen ben sizin ruh halinizle hiç ilgilenmiyorum. Babaannesinden dayak yemenize, babasıyla olan huzursuzluğa şahit olan yavrunuzun ruh hali ile ilgileniyorum. Çünkü siz sadece kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz, yavrunuz sizin seçimlerinizin sonucuna katlanan masum taraf oluyor.

Kimse sizin boşanıp boşanmamanıza kafa yormaz o kadar.

Gidiyorum diyorsunuz, ama kayınvalide suçluyorsunuz.
Eşinize hatalı diyorsunuz, ama her hareketine bir bahaneniz var.
İnsanlar uyarmak istiyor, bir şeyleri görün istiyor.

Kk boşandırma dairesi ise neden konu açıyorsun ki madem yardımcı olunmuyor? Konu açıyorsan insanların saygı çerçevesinde yorum yapma hakkı var ve sizin bu konunuz öncekilerle bağımlı oldığu için, hala evliliğinize mükemmel dediğiniz için buradaki arkadaşlar da ona göre yorum yapıyor. Neyse durumunuza gelrcek olursam mutlu olmadıgınız değer görmediğiniz yerde kalmayın

Son düzenleme:
Bence eşinle değilse problem ki belli hala çok aşıksın. Bitmez bu evlilik. Bugün git istersen yarın bir şekilde konuşursunuz nasıl olsa

Arkadaş,kim ne demiş bilmem de,gitsen dahi,insanlar mantık çerçevesinde hareket etmen için sana görmediğin tarafları gösteriyor.Konu başlığında ve içeriğinde yazdığın duruma göre insanlar yorum yapıyor.Başından beri,hatta evlendiğin günden beri sorunlu giden evliliğinde,asıl sorunun kocan olduğunu söylemeye çalışmış insanlar.Sen ona olan sevginden bahsedince,haliyle kendine bu kötülüğü yapmaman,yanlış kararlar almaman için yol gösteriyorlar.
İnsanın inadına gitmeyesi geliyor nedir yaa,Gitmeeeeee.Kalsan da gitsen de bizi bağlayan durum var mı?İnadına gitmemek.

3. şahıs yüzünden evlilik bitmez
ancak şöyle olur annen-baban gelir, "siz aslında kardeşsiniz" der, anne-babanın halt yemesi yüzünden evlilik bitmesi ancak bu yüzden olur benim gözümde
geri kalan tüm karışma, aldatma, ayartma vs. hikayeleri tırıvırı
karıştırtma.
o kadar güzel yuvaymış da enkaz mı olmuş yani, hikaye.
geçmiş olsun.

İstediğiniz şeyleri duyunca havalara uçuyorsunuz . İşinize gelmeyenleri duyunca da bana niye böyle söylüyorsunuz diye sitem ediyorsunuz.

İyi herkes kocanız harika kayınvaldeniz öcü zaten olanlar hep onun yüzünden desin.Siz kendinizi kandırıyorsunuz bizimde kanmamızı beklemeyin.Önceki olayları anlatan söylenen sözleri söyleyen sizsiniz biz bi yerlerimizden uydurmadık.Boşanacaksanızda boşanmayacaksanızda önce kendinize dürüst olun ki sağlıklı bir karar verebilin.

Ay siz komple yanlis anlamissiniz yaa. Yorulurum anlatmaya calisirsam.

içim yandı gülüm hiçbir seven ayrılmasın başkası yüzünden içimi yaktın sen nasıl yangınlardasın...

Bence senin evliliğin sürebilirdi. Kocan olaylardan sonra annesini bırakıp sana ve bebeğinize dönmüştü. Birçok erkek annesinin dolduruşuna gelip karısına cephe alabilirdi bu durumda. Keşke unutabilseydiniz. Artık evinize de giremezdi o rezil kadın.

Belki de oyle olur. Gidince ikimizin de dusunmeye firsatimiz olucak. Tesekkur ederim.

Kocanla mıtluysan neden gidiyosun? Boşver 3. Şahısları yokmuş gibi davran. Çok aşorı kaptırmışssın kendini kapını kapat ptur eşine ailesinide kötüleme , ailesi sonıçta beklediğin desteği bulamayabilirsin, bırak kendi görsün onların yaptıklarını sen nie teslim oluypsun onu anlamadım. Bazen susmak en iyisidir. Sus ve muhattap olma esine cocuğuna konsantre ol.

Cogu durum psikoloji degil karakterle ilgilidir. Cunku psikolojik durum gecicidir, karakter kalicidir.

Sizin hikayeniz, ki kalan kismini da okudugumu hatirliyorum, karakterinizden ornek veriyor. Cok kotu bir psikolojik durumda olsaniz dahi hikaye degismezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…