- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Arkadas gidiyorum diye konu aciyorum. Surduremiyorum diyorum. Hala yok efendim kocasina gozu kor yok efendim kulagi sagir. Yok hala seviyorum diyor konu sahibi, yok sen orda otur cek. Yok hakettigin o bilmem ne. Gidiyorum diyorum gidiyorum!
Efendime soyliyim konu sahibi kocasini kusursuz goruyor. Yok efendim daha mi kalcan durdugun hata, yok efendim az bile yapmislar sana.
Gidiyorum diyorum hala biseyler biseyler. Ne zaman mukemmel dedim. Her seferinde evet hatali dedim. Iki uc mesajda bir aciklik getirmeye calistim.
Insanin inadina gitmeyesini getiriyorlar ya!
Biraz konu sahibinin ruh halini dusunup yazin eyyy kk bosandirma dairesi hanimlari!
Kimse sizin boşanıp boşanmamanıza kafa yormaz o kadar.Arkadas gidiyorum diye konu aciyorum. Surduremiyorum diyorum. Hala yok efendim kocasina gozu kor yok efendim kulagi sagir. Yok hala seviyorum diyor konu sahibi, yok sen orda otur cek. Yok hakettigin o bilmem ne. Gidiyorum diyorum gidiyorum!
Efendime soyliyim konu sahibi kocasini kusursuz goruyor. Yok efendim daha mi kalcan durdugun hata, yok efendim az bile yapmislar sana.
Gidiyorum diyorum hala biseyler biseyler. Ne zaman mukemmel dedim. Her seferinde evet hatali dedim. Iki uc mesajda bir aciklik getirmeye calistim.
Biraz konu sahibinin ruh halini dusunup yazin eyyy kk bosandirma dairesi hanimlari!
Kk boşandırma dairesi ise neden konu açıyorsun ki madem yardımcı olunmuyor? Konu açıyorsan insanların saygı çerçevesinde yorum yapma hakkı var ve sizin bu konunuz öncekilerle bağımlı oldığu için, hala evliliğinize mükemmel dediğiniz için buradaki arkadaşlar da ona göre yorum yapıyor. Neyse durumunuza gelrcek olursam mutlu olmadıgınız değer görmediğiniz yerde kalmayınArkadas gidiyorum diye konu aciyorum. Surduremiyorum diyorum. Hala yok efendim kocasina gozu kor yok efendim kulagi sagir. Yok hala seviyorum diyor konu sahibi, yok sen orda otur cek. Yok hakettigin o bilmem ne. Gidiyorum diyorum gidiyorum!
Arkadaş,kim ne demiş bilmem de,gitsen dahi,insanlar mantık çerçevesinde hareket etmen için sana görmediğin tarafları gösteriyor.Konu başlığında ve içeriğinde yazdığın duruma göre insanlar yorum yapıyor.Başından beri,hatta evlendiğin günden beri sorunlu giden evliliğinde,asıl sorunun kocan olduğunu söylemeye çalışmış insanlar.Sen ona olan sevginden bahsedince,haliyle kendine bu kötülüğü yapmaman,yanlış kararlar almaman için yol gösteriyorlar.Arkadas gidiyorum diye konu aciyorum. Surduremiyorum diyorum. Hala yok efendim kocasina gozu kor yok efendim kulagi sagir. Yok hala seviyorum diyor konu sahibi, yok sen orda otur cek. Yok hakettigin o bilmem ne. Gidiyorum diyorum gidiyorum!
Ay siz komple yanlis anlamissiniz yaa. Yorulurum anlatmaya calisirsam.İstediğiniz şeyleri duyunca havalara uçuyorsunuz . İşinize gelmeyenleri duyunca da bana niye böyle söylüyorsunuz diye sitem ediyorsunuz.
İyi herkes kocanız harika kayınvaldeniz öcü zaten olanlar hep onun yüzünden desin.Siz kendinizi kandırıyorsunuz bizimde kanmamızı beklemeyin.Önceki olayları anlatan söylenen sözleri söyleyen sizsiniz biz bi yerlerimizden uydurmadık.Boşanacaksanızda boşanmayacaksanızda önce kendinize dürüst olun ki sağlıklı bir karar verebilin.
Geçmişe dönün ozaman bakınHatirlayamadim.
içim yandı gülüm hiçbir seven ayrılmasın başkası yüzünden içimi yaktın sen nasıl yangınlardasın...Artik surduremiyorum.
Bi suredir iyiydik fakat evimin temeline dinamit koyup defolup gidenler oldu.
Kocami cok seviyordum cok asiktim. Hala da oyle. Ama sevgi yetmiyor mutlu olmak icin.
Artik numaradan bile mutlu olamayacagimizi dun gozlerinde gordum onun.
En ufak seyde o lanet insan aklima geliyor deliriyorum. Disimi sikip ses cikarmiyorum tam 1 aydir ve evliligim de cok mutlu-ydu, dune kadar. Bu cok sevdigim yuvayi ve cok sevdigim adami birakip gidiyorum.
Evliligim o kadar guzel o kadar mutluydu ki kelebek gibi ucuyordum, Allah da bana askimin meyvesini verdi, guzel yavrumu.
Bebegimizin mutlulugunu bile yasatmadilar bize.
O seytan bosatacam sizi diye diye gitti.. hep ben bir oyun oynayacak ya da kocami dolduracak sorun yaratacak gibi seyler beklerken, meger hayali bile yetermis bitirmeye. Biliyormus, anlayamamisim. O kadar kendinden emin soyledi ki bunu defolup giderken, meger kivilcimi atip gitmis haberim yok. Dinamitin ipi iki ay yanabilmis..
Bu cok sevdigim evimi, mutlu yuvami, esimi-dostumu-arkadasimi-yoldasimi-hayatimin yarisini-kocami birakip gidiyorum..
Konu da şu..yok..konu yok!!
Cok basit bisey buyudu, aileme edilen bedduaya, benim ona ettigim kufure döndu konu.
Gercekten iyi niyetle bir sey soylemistim hic bir art niyet yoktu yemin ederim. Yanlis anladi.. Bitti..
Bebegimi alip gidiyorum..
Bebegimin gozlerine her baktigimda yurek yanginim harlanacak bundan sonra.
Az once gitti. Sehir disinda olacak yarin gelecek. Kapiyi acmayacagim ertesi gun yola cikiyorum cunku. Son bir gorusmeye ve son bir kavgaya bile gerek yok. Kendimi anlatmaktan biktim onu bile istemiyorum artik.
Guzel yavrumla guzel bir hayat kurabilirim. Babasi onu, o babasini, ben onu ozleyecegim biliyorum. Canim yaniyor.. ama gidiyorum..
Gozune baktikca sukrettigim, kiyamadigim, doyamadigim, icimi titreten adamdan gidiyorum...
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
Valla sorma arkadasim bir yaniyorum bir sonuyorum. Hic bir zaman gecmiyor.içim yandı gülüm hiçbir seven ayrılmasın başkası yüzünden içimi yaktın sen nasıl yangınlardasın...
Bize durumlarla ilgili arada da olsa bilgi verirsen sevuniriz. Cok mutlu olmani dilerim. Hersey guzel olsun senin icin. Allah sabirlar versin.Mune kapatabiliriz fikir aldim. Tesekkurler.
Tesekkur ederim.Bize durumlarla ilgili arada da olsa bilgi verirsen sevuniriz. Cok mutlu olmani dilerim. Hersey guzel olsun senin icin. Allah sabirlar versin.
Belki de oyle olur. Gidince ikimizin de dusunmeye firsatimiz olucak. Tesekkur ederim.Bence senin evliliğin sürebilirdi. Kocan olaylardan sonra annesini bırakıp sana ve bebeğinize dönmüştü. Birçok erkek annesinin dolduruşuna gelip karısına cephe alabilirdi bu durumda. Keşke unutabilseydiniz. Artık evinize de giremezdi o rezil kadın.
Belki de oyle olur. Gidince ikimizin de dusunmeye firsatimiz olucak. Tesekkur ederim.
Kocanla mıtluysan neden gidiyosun? Boşver 3. Şahısları yokmuş gibi davran. Çok aşorı kaptırmışssın kendini kapını kapat ptur eşine ailesinide kötüleme , ailesi sonıçta beklediğin desteği bulamayabilirsin, bırak kendi görsün onların yaptıklarını sen nie teslim oluypsun onu anlamadım. Bazen susmak en iyisidir. Sus ve muhattap olma esine cocuğuna konsantre ol.Artik surduremiyorum.
Bi suredir iyiydik fakat evimin temeline dinamit koyup defolup gidenler oldu.
Kocami cok seviyordum cok asiktim. Hala da oyle. Ama sevgi yetmiyor mutlu olmak icin.
Artik numaradan bile mutlu olamayacagimizi dun gozlerinde gordum onun.
En ufak seyde o lanet insan aklima geliyor deliriyorum. Disimi sikip ses cikarmiyorum tam 1 aydir ve evliligim de cok mutlu-ydu, dune kadar. Bu cok sevdigim yuvayi ve cok sevdigim adami birakip gidiyorum.
Evliligim o kadar guzel o kadar mutluydu ki kelebek gibi ucuyordum, Allah da bana askimin meyvesini verdi, guzel yavrumu.
Bebegimizin mutlulugunu bile yasatmadilar bize.
O seytan bosatacam sizi diye diye gitti.. hep ben bir oyun oynayacak ya da kocami dolduracak sorun yaratacak gibi seyler beklerken, meger hayali bile yetermis bitirmeye. Biliyormus, anlayamamisim. O kadar kendinden emin soyledi ki bunu defolup giderken, meger kivilcimi atip gitmis haberim yok. Dinamitin ipi iki ay yanabilmis..
Bu cok sevdigim evimi, mutlu yuvami, esimi-dostumu-arkadasimi-yoldasimi-hayatimin yarisini-kocami birakip gidiyorum..
Konu da şu..yok..konu yok!!
Cok basit bisey buyudu, aileme edilen bedduaya, benim ona ettigim kufure döndu konu.
Gercekten iyi niyetle bir sey soylemistim hic bir art niyet yoktu yemin ederim. Yanlis anladi.. Bitti..
Bebegimi alip gidiyorum..
Bebegimin gozlerine her baktigimda yurek yanginim harlanacak bundan sonra.
Az once gitti. Sehir disinda olacak yarin gelecek. Kapiyi acmayacagim ertesi gun yola cikiyorum cunku. Son bir gorusmeye ve son bir kavgaya bile gerek yok. Kendimi anlatmaktan biktim onu bile istemiyorum artik.
Guzel yavrumla guzel bir hayat kurabilirim. Babasi onu, o babasini, ben onu ozleyecegim biliyorum. Canim yaniyor.. ama gidiyorum..
Gozune baktikca sukrettigim, kiyamadigim, doyamadigim, icimi titreten adamdan gidiyorum...
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
Öz babam beni dövdü. Darp raporu aldım. Öz annem beni korumadı, babamın yanındaydı.
İlk fırsatta ikisini de hayatımdan çıkardım. Düşünün öz annem ve babamdan bahsediyorum.
Kaldı ki kayınvalidem beni dövecek, kocam izleyecek, anne bana bu kadını dövdürtme diyecek, boşayıp geliyorum arkandan diyecek. Ben utançtan darp raporu almayacağım, üzerine bu evliliğe devam edecek, 'güzel yuvam, aşırı aşığım' diye ortalarda dolanacağım.
İyi misiniz siz?
Ben psikolojinizi hiç normal bulmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?