yaş farkı sorun olmaz kesinlikle...bence adım atma, beklemede kal...Arkadaşlar merhaba. İş yerinde hiç tanımadığım birinin bakışlarını fark ettim. Sonrasında asansörde rastlaştık. Selam verip iyi günler dedi. Her zaman göremiyorum . Ama rastlaştığımızda bariz gözlerini dikip bakıyor. İnstagramda da tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında sürekli çıkıyordu bende o zamanlar tanımadığım için çıkmasın diye çarpılıyordum. Bugün yine rastlaştık konuşma durumu yaratabilirdim ama heycanlandığım için yaratamadım. Bu arada stalkladığımda aramızda 1 yaş var ben büyüğüm. Sizce bir adım atmalımıyım? Yoksa erkek isterse zaten gelir deyip beklemeli miyim. Kendimce güzelim bu arada beğendiğine de eminim bakışları kocaman oluyor beni görünce çünkü. Yaş farkı sorun olur mu bilemedim
Çarpılama adamı , 1 yaş sorun değil bence , seninde ilgin varsa adım at tabiki ..Arkadaşlar merhaba. İş yerinde hiç tanımadığım birinin bakışlarını fark ettim. Sonrasında asansörde rastlaştık. Selam verip iyi günler dedi. Her zaman göremiyorum . Ama rastlaştığımızda bariz gözlerini dikip bakıyor. İnstagramda da tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında sürekli çıkıyordu bende o zamanlar tanımadığım için çıkmasın diye çarpılıyordum. Bugün yine rastlaştık konuşma durumu yaratabilirdim ama heycanlandığım için yaratamadım. Bu arada stalkladığımda aramızda 1 yaş var ben büyüğüm. Sizce bir adım atmalımıyım? Yoksa erkek isterse zaten gelir deyip beklemeli miyim. Kendimce güzelim bu arada beğendiğine de eminim bakışları kocaman oluyor beni görünce çünkü. Yaş farkı sorun olur mu bilemedim
yaş farkı sorun olmaz kesinlikle...bence adım atma, beklemede kal...
Eğer konu başlığında yazdığınız gibi soğuk ve donuksanız gelmeyebilir.Bencede isterse gelir sonuçta diye düşünüyorım
Eğer konu başlığında yazdığınız gibi soğuk ve donuksanız gelmeyebilir.
Buz gibi duran birine adım atmayabilir.
Başlıkla konuyu yeterince ilişkilendirememiş olsam da... beklemede kalmanızı öneririm.
1 yaş sorun değil bu arada.
Selamını almanız bile bir adım bence kendisinden somut bir adım görmeden başka adım atmayın, 1 yaş da hiç problem değil bana göre.
Arkadaşlar merhaba. İş yerinde hiç tanımadığım birinin bakışlarını fark ettim. Sonrasında asansörde rastlaştık. Selam verip iyi günler dedi. Her zaman göremiyorum . Ama rastlaştığımızda bariz gözlerini dikip bakıyor. İnstagramda da tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında sürekli çıkıyordu bende o zamanlar tanımadığım için çıkmasın diye çarpılıyordum. Bugün yine rastlaştık konuşma durumu yaratabilirdim ama heycanlandığım için yaratamadım. Bu arada stalkladığımda aramızda 1 yaş var ben büyüğüm. Sizce bir adım atmalımıyım? Yoksa erkek isterse zaten gelir deyip beklemeli miyim. Kendimce güzelim bu arada beğendiğine de eminim bakışları kocaman oluyor beni görünce çünkü. Yaş farkı sorun olur mu bilemedim
beklemekte fayda var atlıyor gibi olmamak için
Değil mi adım atmayıp en azından bir süre daha bekliyim zaten birkaç haftadır farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?