Güzelim ama donuk ve soğuğum yardım :(?

Çarpıladığımda onun o olduğunu bilmiyordum farketmemiştim aynen. Evet bişeyler var gibi ama adım atar mı yoksa hiçbirşey yapmaz mı bilemiyorum. Dediğiniz gibi ben sıcak davranmaya çalışayım

Haklısınız başlıktan konu da bahsetmedim. Donuk biri olduğum için korkuyorum özellikle de birinden hoşlandıysam kaçıyorum yanyana gelince ilginç olarak
Ben de gençken beğenen zaten gelir konuşur kafasındaydım ve aynı senin gibi hoşlandığım zaman heyecan yapar, gerekli hareketleri yapamazdım. Sonrasında iletişime geçtiğim zaman “neden zamanında açıklamadın madem hoşlanıyordun? “ diye sorduğumda “cesaret mi verdin ki” gibi cevaplarla karşılaşmıştım. Kesinlikle Güleryüzlü ol bu en önemli cesaret verme yoludur :)

İnşallah olmaya çalışıcam yapı meselesi bende çok isterdim işveli cilveli olmayı ama tam bir odunum En azından gülümsemeyi becerebilirim

Ya bnce hoşlanılan. Beğenilen kız soğuksa dursa donukda olsa asık suratlı da olsa, ondan hoşlanan erkek adımı atar.... Bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…