Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

seren delikız sekreterya hepinizin cicileri çok güzell..
Allah sağlıklı mutşu günlerde kullanabilmeyi nasip etsin hepimize inşAllah..

Kızlar çok güzel şeyler almışsınız.Hepinizin cicileri çok güzel.İyi günlerde kullansın bebekleriniz.

Seren köpekli tuluma ayrıca bittim harika bişey.

sekreterya bebişin güle güle giysin canım hepsi çok güzel
serennn çok güzel şeyler almışsın valla süper hele tulumlara bayıldım
bizde eşimle baya bişeyler aldık fotograf çekebilirsem koymaya çalışcam

Seren selam;

Aziz Bebe'de kışlıklar şu anda indirimde mi yani? Cennet şubesi var oraya bakmıştım ama fiyatlar aynıydı hep... bide kışlık görememiştim. tulumlar var mont şeklinde bende ondan istiyom. Bide senin aldığın gibi kısa bi mont. bide pattaniyeler var çıt çıtlı.. Sardığın zaman açılmıyo, çok iyi düşünmüşler....Bende daha alacağım yani....

cok saol cnmmm

bende cok begenerek aldım valla:)))) sende al resımlerını ekle bızde bakalıma.s.

cnm ben eminonundekı azız bebeden aldım orda çeşit cok ayrıca yazlık ve kışlıklar birarada e mevsım yaz olunca kışlık urunlerde cok uygun oluyo oraya bi bak ıstersen cnm
normalde o kısa mont 55 ytl ama yaz mevsım olunca 30 a düşmüş bide sıkı bir pazarlıkcı olunca 20 ytl ye almıs oldumsırnaşık şey

o cıtcıtlı baddanıyedende aldım ama annemde yanı o aldı aslında:))) ceyız yapıyolar bebıse :)) sonra getırecekmıs gercekten o baddanıyelerde cok kullanıslı cnmma.s.

bizde bu hafta sonu odasını, abajurunu, halısını, dönencesini, nevresimini...
pılını pırtını donunu atletını nesı varsa hepsini alıcaz ınsallah.. :icecream:
sımdıye kadar ufak tefek bır kac sey aldım o kadar.. :1rolleyes:

dolabımız kızlarr

yatağımız

duvarımızın rengi ve oyuncaklarımız için rafımız

Oda çok fazla dağınıkk... Ortalık toparlanınca yeni hali ve resimleri de ekleyeceğim...

Son düzenleme:
allah odasında güle güle sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inş. cansucum.iyi günlerde kullanın.

odanız çok güzel olmuş canım dolabının kulpları da süslü süslü..
Rabbim hep güzel günlerde sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin..

cansu oda takımın gayet güzell tabi yerleşince daha güzel olacak eminimmm
allah sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip etsin arkadaşım

Güle güle kullansın bebişin.Benim halım gelseydi bende koyucam odamızın resmini ama,hâlâ getiremediler.klava:

Ben sadece bebeğin yatağını aldım... dolabımız zaten vardı. bir tek kulplarını değiştirdik.. bir de içinin askısını biraz aşağıya çekitk.üstüne bir raf daha ekledik..
duvar daki rafımızda da kitaplarımız vardı.. onları da bir kitap kampanyasına verdim.. Kitaba ihtiyacı olan okullara gönderiyorlar...

En az maliyetle en kullanışlı olanı yapmaya çalıştım yani...
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…