Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

cansu iyi gunlerde kullan canim ..hepsi birbirinden guzel ..bisey sormak istiyorum tisortleri kac numara aldin resimden mi bilmem epey buyuk gorunuyor ..kac yas icin aldin canim..

9-12 aylık canım.. Yaza giysin diye indirimden yazlık giysilerini de alıyoruz bora nın

Hilarya sagol ..
hepimiz, hayırlı sağlıklı güzel günlerde
giydirelim inşAllah bebişlerimize cicilerini..

Merve çok güzellermiş bende sondaki tuluma bayıldım inşallah meleğine güle güle giydir canım

Güle güle kullanın akadaşlar hepinizin aldıkları gerçekten çok cici....Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah.....

Minikanniş , cansu
çok güzelmiş cicileriniz...
iyi günlerde kullanın iyişallahhh

cansucum bende aynı şeyi yapıcam,indirim iyice başlasın kızımın yazlıklarınıda şimdiden alıcam:))

bu hastane çıkışımız

bunlarda bugün gelen hediyelerimiz kızlar

iyi günlerde giyindirin arkadaşlarrrrrrrrrrrr çok güzeller...........

ayy ben de alayım diyomm ama işte ne bileyimm korkuyommm yaa hayırlısı temmuzda başlarımmm allahın izniyle..

canlarrrr bebişime aldıklarımı hemen sıralıyorummmmm:teytey:

bu yağmurluk gibi bişey ama cok şık aziz bebe den aldım

buda arka kısmı:)))

mavili yazlık slopet gibi tiril tiril sarılıda havlu kadife karışımı kışlık tulum(kızlar buarada bizim bebişler kışa deng gelicek o yuzden cok yazlık almayın biraz kışlık alın ve kışlıklar bu mevsımde gercekten uygun sarılı kış fiyatı 22 ytl ama ben 5 ytl ye aldım düşünün artık:)))))

buda aynı sarı gibi kış fiyatı 22 ama ben 5 ytlye aldım yinee:teytey:

tavşanlı patiğimiz....

ay kızlar bunu alırken bayıldım ılk resım on tarafı ıkıncısıde arka popo tarafıı:roflol:
cok tatlı bişey kopegın kulak kısımları yapısık degıl oynuyo:))))))))))))))
şapkası tulum ve eldıveni takım 17 ytl:))))

arka kısmıda bu:)))

buda hastane çıkışımız set halinde

hastane çıkışımızın badaniyesii ve üst kollu bluzünü actım sadece
valla kızlar eve gec geldim dun o yuzden hepsını acamadım setin :))) ıkıtanesını actım yerıne koydum ama hepsının deseni yanı
içindekileri sayıl isterseniz
hastanede yıkadıktan sonra tulbent ıncelıgınde kollu yelek gıbı bişii(anlamıssınızdır):))
don
atlet
önlük
eldiven
şapka
alttan çıtçıtlı bady
esortman alt üst takım
baddaniye
mendil
patik
göbek bağı sargı bezi
çorap

işte bukadaaaaaaaarrrr ama daha alacaklarım çook var çooooooooooooooooooookkksırnaşık şey

Seren cim çok güzeller aldıkların..
İyi günlerde kullansın oğluşun inşallahhh

:teytey::teytey:

canım hepsi birbirinden güzel maşallah herşeyi almışsınız eksik yok sanırım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah a.s

SAĞOL CANIM. HERŞEYİMİZ TAMAM BİZİM. EKSİK BİŞEY KALMADI. HATTA HAFTA SONU BEZİNİ ISLAK MENDİLİNİ PİŞİK KREMİ HERŞEYİNİ ALDIK. HASTANE ÇANTASINI BİLE HAZIRLADIM :) ÇOK ERKEN AMA 7. AYDAN SONRA NE OLCAĞI BELLİ OLMAZ DİYORLAR. BENDE ELİMİN ALTINDA HERŞEY VARKEN YAPTIM ÇANTAMI.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…