Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

minikanniş
Aldıklarının hepsi çok güzel çok cici şeyler...
Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah

Mervecim Allah güle güle giydirmeni nasip etsin minik kızına çok güzeller,hayırlı olsun aldıkların canım...

biz de hafta sonu bir sürü şey aldık kızıma halasıylaaaa ayy çok duygulandım kaç kere çıkarıp bir daha bir daha baktım yaaa güle güle kullansın hepimizin bebişleri iyi günlerde inşallahhhh

biz de hafta sonu bir sürü şey aldık kızıma halasıylaaaa ayy çok duygulandım kaç kere çıkarıp bir daha bir daha baktım yaaa güle güle kullansın hepimizin bebişleri iyi günlerde inşallahhhh

Canım bir de buradan iyi günlerde kullanın cicilerinizi diyeyim...
Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallahhh a.s.

bu da 5 li setimiz, dayım ve yengemden hediye, bebekler maşallah çok kısmetli herkes bişeyler düşünüp getiriyor....

Delikız iyi günlerde kullanın inşallah hediyelerinizi....
Kısmetli bebişler bizimkiler... Daha gelmeden bir sürü hediyeler alıyorlarr
a.s.

Bu da koca göbişimle giymek için pijama takımı

ayy süppermiş bu canımm
hep benim kıza almaktan ben bu gecelik sabahlık işini unutmuştum,bugün bir arkadaşım en az 2 takım alman lazım dedi,senin takımda çok şirinmiş,iyi günlerde giy iyişallah
nerden aldığını sorsam ayıp olurmu canımcım?

Neden ayıp olsun canım :dance:
Mothercare den aldım..

Güle güle giy ve giydir bebişinede cansu,banada acaip lazım pijama takımı bende alsam iyi olcak valla hayırlı olsun canım tekrar...

cansu güle güle hayırlı günlerde kullanın aldıklarınızı inşAllah
çok güzeller.. :)

cansu iyi gunlerde kullan canim ..hepsi birbirinden guzel ..bisey sormak istiyorum tisortleri kac numara aldin resimden mi bilmem epey buyuk gorunuyor ..kac yas icin aldin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…