Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

Müjde beşiğiniz çok şık.... mışıl mışıl uykuları olsun inşallah bebeğinin....

Aslımmmm aman maşallah canım ya... Herşeyiniz tam en kısa zamanda bebişinizde yanınızda olacak sağlıkla inşallah... odanız çok güzell.. hele mobilyanız bence sade ve çok şıkkk.....
bol bol gülücüklerle dolu ,, mışıl mışıl güzel uykuları olsun odasında... a.s.

Aslı ve müjde bebişleriniz odası eşyaları çok güzel
sağlıkla büyütmek nasip etsin allahım

müjdecim bebişinin odası hayırlı olsun cok güzel güle güle kullansın bebişin
cnm bebek arabasını internetten mi aldın eşimle ben cok begeniyoruz quinny modellerini gerci henüz almayı düşünmüyoruz ama hiçde görmrdim burda.oturduğu yer araba koltugu olarak kullanılabliyormu

Ayşe cimm çok güzel olmuş odanız.... Bol bol gülücüklü , huzurlu günler geçirsin inşallah minik kız odasında
a.s.

ayşecim çok güzel olmuş bebişinin odası..sağlıkla mutlulukla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah..

cnm e-bebekte fln satılıyo ama eşim karsıdan bi yerden aldı.. o gordugun hem ana kucagı hemde araba koltugu ilk 6 ay için daha sonra hani renkli renkli oluyo ya quinny nin onu koyuyosun bebek buyuyunce onu kullanıyosun..bence bundan al gerci en guzeli orbit diye bi marka ama sadece ebebekte satılıyo 2800ytl fiyatı aynı araba almanyada 300 euro yurt dısına giden tanıdıkların varsa orbiti tavsiye ederim süper gercekten

ayşecimmm kızının odası süpper olmuş,bir fanatik Fenerbahçeli olarak bayıldım valla:))

amonracım sizin odanızda çok güzel
Allahım meleklerimizi huzur,sağlık ve mutluluk içinde büyütmemizi nasip etsin hepimize inşallahhh

amonra canım bebişinin odası çok güzel olmuş iyi günlerde uyur ve büyür inşallah gazsız ve huzurlu geceler diliyorum şimdiden bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…