Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

Mervecim büşranın odası çok sevimli olmuş maşşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun çok şirin gerçekten:))

teşekkür ederim canım:CüvCüv: beğenmene sevindim Şeniz
inşAllah odalarında yataklarında mışıl mışıl uyudukları günlere sağlıkla ulaştırsın Rabbim ..

inşallah canım pembe lila çok güzel olmuş cidden umarım dediğin gibi mışılmışıl uyurlar odalarında

inşallah canım pembe lila çok güzel olmuş cidden umarım dediğin gibi mışılmışıl uyurlar odalarında

amin canım..sağol..pembe en sevdiğim renk odamız zaten o renkti yeniden boyatmadım kız bebiş de olunca, renk de denk gelmiş oldu kaydirigubbakcemile3

mervecim gerçekten çok tatlı olmuş kuzunun odası
iyi günler geçirsin mışıl mışıl uyusun büyüsün odasında iyişallahhh

mervecim kızının odası çok şirin olmuş gerçektenhihoyyythihoyyyt
analı babalı sağlıklı bir şekilde odasında güzelcene büyüsün kuzun inşallah
odasında kahkahaları hiç eksik olmasın
herşeyi hazır olunca ne güzel insan daha bir sabırsızlanıyo biran önce doğsalarda
yataklarında yatsınlar diye demi....

teşekkür ederim elif, mehtap ve özlem..hepimizin bebişleri sağlıkla doğup, eşyalarını kullansın, odalarında uyusunlar inşAllah ..

özlemcim hiç sorma canım yaa odanın önünden geçerken bakıp bakıp bebişimi yatağında hayal ediyorum :)) dolabını açıp eşyalarını seviyorum .. bi de kokuyolar ya miss gibi .. sağlıkla vaktinde gelsinler inşAllah ve odalarını, elbiselerini doldursunlar....

Çok güzel sade ve cici olmuş.Sağlıcakla güle güle kullanın inşallah.

teşekkürler canım
ev kira olunca ve mayıs ayında çıkmamız gerektiği için duvarları boyatamadım, perdede şimdilik yaptırmadım
zaten babası ancak bu kadar süslememe izin verdi, aşkımın pembeye alerjisi varda:))

[quote=minikanniş;3609976

maşallah maşallahhh offf keşke yerim müsait olsaydida bende kizima böyle bir oda yapabilseydimmm şimdilik yatak odasina karyolasini koyabildimmm eee bende bir kiz daha varrr ama 1 yaşina gelince bebeişim oturma odasini iptal edip 2 kizi o odaya alicam çocuk odasina bir kanepe bir tv shpa yeterrr bizde idare etcez öleee

Hepsi çoooook cici.Bebişleriniz sağlıkla büyür inşallah bu odalarda.Ben de oda yapmadım.Yatak odasına bir karyola koyucam sadece.Bir kızım daha var.İkisine bir oda yaparım ilerde kısmetse.Ben de karyolayı daha bugün alıcam.Biraz geç kaldım sanırım.Ekleyebilirsem resmini eklerim.

Elifcim çok güzel olmuş Naz'ın odası..sağlıkla mutlu huzurlu uyusun da büyüsün yatağında odasında canım..

çok teşekkürler kızlarr
önemli olan sağlıklı olmaları
yoksa nerde olsa yatar uyurlar dimi:)

canım çok güzel odası bebişinin.Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

canım çok güzel bebişinin. odası Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

kızımın yatagıı .)))

dolabımıızzz

buda arabamızz .)) simdilik ana kucagını koydum ustune biraz buyudukten sonra cok guzel bi sarısı var quinny nin onu koyup onda gesdircess kızımııı .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…