Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

müjdes çok güzell olmuş odanız... Bol bol kahkalar atsın mışıl mışıl uyusun bebiş inşallah odasında...

müjdes inşallah bebişin güzel günlerde kullansın mışılmışıl uyusun odasında çok güzel maşallah herşeyi

müjdecimm bebiş güle güle iyi günlerde büyüsün odasında,saglıcakla gezsinn arabasında.

müjdes hepsi şahane ne ciciler yaa bebeişlerimiz bunların içinde ne tatlı olurlar kimbilir allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

müjdes canımmm odanız çok cici olmuş
Allah sağlıkla odasında büyümeyi nasip etsin iyişallah, herzaman güzel şeyler yaşarsınız orda umarım
buarada bebek arabasını nerden ve nekadara aldınız canım?çok hoşuma gitti,hala karar verip alamadımda ben

canımm bebek arabasının markası quinny araba koltuguda maxi-cosi e-bebek te 1300 ytl ye ama karsıda haşim işcan diye bir yer var ordan hepsini 1000 ytl ye aldık... gerci aldıktan 3 gun sonra eşim almanya ya gitti orda 250 euro ymuş buralarda kazıklanıyoruz birascık... ama tavsiye ederim cok guzel bi araba birde kullanan herkes cok memnun ben de onlara inandım valla kaydirigubbakcemile3

hihoyyytHepsi çok güzellll güle güle kullansın bebişin sağlıkla inşallah

müjdes güle güle kullansın bebişin o odada çok güzel günleriniz olsun inşallah allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın gerçekten çok hoş olmuşşşş

kızımın beşiği geldiiiiiiiiiii :dance::teytey::sm_cool:

ya ama bu resimler nie bole kucuk cıkıoo:bbo:

Temizlik ürünlerimizz

Bunlarda digerleri

Çorap ve ayakkabılarımız

Pusetimiz

Buda taraftar tulumumuz &#61514

Yatagımız

Dolabımız

Kıyafetlerimiz

Nevresimlerimiz ve havlularımız

Son düzenleme:
seninkilerde pek güzelmiş aslıcım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahh

Müjde ve aslı çok güzelmiş bebişlerinizin eşyaları Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

aslıcım bebişin odası cok güzel olmuş iyi günlerde büyüt inşallah

asli müjde ;
bebişlerin odaları çok çok güzel olmuş ..
Rabbim sağlıklı mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :CüvCüv:

Hepsi de çoooook güzel.Onları hazırlaması ne kadar büyük bir zevk veriyo insana.Hazırlıkları tamamladıktan sonra da heyecan veriyo tabi.İnsan onlara bakıp bakıp bir an önce doğmasını bekliyo.İşin ilginci benim iknci bebeğim olmasına rağmen aynı heyecanı tekrar yaşıyorum.Bunda o kadar heyecanlanmam diyordum ama öyle olmuyo.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

aslı canım iyi günlerde büyüt bebeğini odasında canım cok güzel olmuşşşşşşş........
bende çekeyim de resim koyayımm sayfamıza........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…