Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

ayyyy süper çok şeker seyler almışsınız arkadaşlar allahım sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinn iyi günlerde giyindirelim yavrularımıza cicilerini
ben henüz bişey almadımm temmuz gibi inşallah.. ama 1 yelek bitirdim 2. örüyomm annem 3 tane yelek ördü düğmeleri dikilsin hemen koyacam fotolarını

ayy allahım nazarlardan korusunnn bizi ve yavrularımızı ( aminnnnn)

merhaba kezbançay örgülerini çok beğendim çok tatlı olmuşlar Allah sağ salim giydirmeyi de nasip etsin ikiz annesi olmak da güzel bir duygudur eminim senin işin biraz daha zor olacak bizden Allah yardımcın olsun canım

kızlar bende en sonunda çıkardım bazanın altından oğluşumun kıyafetlerini.
bu battaniyemiz anneannesi almış.

bunu ben aldım pazardan.3,50 ytl.ye

aynısının yeşilini anneanneside almış.

bunlarıda anneannemiz almış.alttan çıtçıtlı bodylerimiz.

bunları küçük halamız almış chiccodan.

bunu babaannemiz almış.ilk hediyemiz.

bunların hepsini küçük halamız almış.eşofman altlarını aldığında cinsiyeti belli değildi daha.

bunlarıda eşimin en küçük teyzesi verdi.oğluşum çorapları.bi ara eşi çorap satıyormuşta.o da saklamış.

şimdilik bu kadar kızlar.annem 2 tane düz mavi body ve örgü yelek almı.ayrıca 2 tanede çorap almış.onları bende görmedim daha.bi ara onlarıda eklerim.

canımmmmmmmmmmm hepsı harika gule gule kullansın minik tatlı oğlusun ayy yerım onun kıyafetlerınıı nekadarda guzel olacak varyaa offf ıff hemen dogurasım geldı kıs:))))
tekrardan hayırlı olusun cnm

sağol canım.şimdi gözümün önünde duruyorlar odasında yani.yatağın altından çıkardık ya.hergün bakıyorum onlara.allah hepimize iyi günlerde kullanmayaı nasip etsin aldıklarımızı.

sağol canım.şimdi gözümün önünde duruyorlar odasında yani.yatağın altından çıkardık ya.hergün bakıyorum onlara.allah hepimize iyi günlerde kullanmayaı nasip etsin aldıklarımızı.

Cicilerinizi iyi günlerde kullanın inşallahh... Çok ciciler hepsi...

Kızlar hepiniz aldığı şeyler gerçekten çok güzel..Güzel günlerde ve sağlıkla giydirirsiniz inşallah ...hepinize sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…