Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

Bu beyaz renk yazlık bir pike battaniyemiz..

Bu da arabalı lastikli çarşafımız.. Yatağımızın içine..

Bu da eşofmanımız

Bunlarda tulumlarımız..Dün mothercare de indirim vardı.. 48.90 dan 24.45 e düşmüş.3lü takım..

hepsi harikaaaaa:teytey:

kıs o uyku tulumuna bayıldım nereden aldın ayıptır sormasııı

Canım valla hiç tahmin etmediğim bir yerden aldım.. Havlu çarşaf falan satan bir yer bağdat caddesinde.. orda buldum. Pikeyi çarşafı ve uyku tulumunu.. Bir de orda mothercare in alt açınca bebeği kurulamak için olan ürünlerini buldum.;Onlardan da aldım..Beyaz pamuklu kumaştan..
Arada uğrayacağım oraya çok güzel şeyler var..

ayyy tüh beee
mothercare deki indirim olayını unuttum ben dün((
bugün uğrar bakarım hala vardır belki
aldıkların cicilere bayıldım canımm
iyi günlerde kullanın iyişallahh

arkadaslar bebislerine ne güzel ciciler almislar,hepsi cok güzel.ben 22 haftalik hamileyim daha bebise birsey almadim,gerci bir arkadasim hamile oldugumu duyar duymaz 6 haftalik hamileyken cok tatli seyler almis,onlar salonun ortasinda o günden beri asili duruyor.gidip gelip onlari seviyoruz.Bende yakinda alisverise baslarim.
Herkeze Allah kolaylik versin,bebislerde cicilerini iyi günlerde kullansinlar.

vallahi benimkiler hazır sayılır cilt bakım ürünleri ve yatağının dışında hereyini aldım badiler, çoraplar, tulumlar, alt üst takımlar giyimi daha kolay oluyor battaniye, havlu, alt açma, bezini bile aldım bu arada kızlar ilk 2 ay kadar banyo sonrasında havlu kullanmayın ben havlusunu aldım ama ilk zamanlarda kullanmayacağım pamuklu kumaş var ince bebeğimin hassas cildine zarar vermeyecek şekilde onu kullanacağım haberiniz olsun tahriş olmasın bebeklerin ciltleri :)

ördüğümüz battaniyemiz

hediye peluş battaniyemiz

bu da hediye gelen hırkamız

Bunlar da aldıklarımdan bazıları arkadaşlarrr

Hepsini iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin Allahh

Son düzenleme:
ben ördümm kızlarrr

bunuda ben yaptımm ama pomponları kaldııı sadece...

allahımm kuzularımızı sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsinnn (aminnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…