Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

herkese merhaba arkadaslar ,hepinizin aldigi cicilere ozenerek baktim,cok guzeller..iyi gunlerde ,saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin allahim..bende ogluma epey alisveris yaptim ama haftaya tasiniyorum ve hepsi kolilerde ..evime yerlesince kismetse bende resimlerini eklerim ..
siz ekleyin resimleri ben neseyle bakiyorum resimlerinize ..

sana da kolay gelsin canımmm
evine yerleşince oğluşunun cicilerine büyük bir zevkle bakıcam bende

Sarıkanarya çok güzell cicileriniz.... iyi günlerde kullanın inşalllahh

çok sağol bitanemm
bugün annemlerdekilerle birleştirip baktık 2 bavul dolusu cicisi olmuş kuzumun
artık yeter dedi annem:)))
şimdi büyük parçalara geldi sıra iyişallahhh

Sarıkanarya çok güzeller hepside inşallah bebişin güle güle iyi günlerde giysin

sarıkanarya çok güzel takımlarınız ve tulumunuz iyi günlerde kullansın kızın.

sarıkanarya aldıkların çok güzel ben daha hiçbişey almadım şimdilik sadece örgü örüyorum malum havalar ısınıyo bide ağırlaşıcaz sonra canım hiç örmek istemez diye örüp duruyorum işte koyarım bende ördüklerimi

çok sağolun teyzeleri
benim elimden örgü gelmyor maalesef
aşkımın annanesi ve annem örüyor birsürü cici
onlarında resmini koyarım iyişallahh
ANESSA cım ellerine sağlık çok tatlı olmuş sizin cicilerde

anessa elinize sağlık çok güzel olmuş ördükleriniz güle güle giymenizi dilerim

anessa çok güzell canım ördüklerin.. Maşallah ne güzelll beceriklisin bu konuda.. Bende örgüden hiç anlamıyorum...
a.s.

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

BUNLAR DA DİĞERLERİ YENİ MODELLERLE YAKINDA KARŞINIZDAYIM :))))))))))

OYYY HEPSI COK GUZEL YAA SARIKANARYA SENINDE ANESSASENIN ORDUKLERINDE SUPER ELLERINIZE SAGLIK KIZLAR TEK TEK HERKEZDEN DEVAMINI ISTIYORUUUMMM:teytey:

KESKE BENDE ÖRGÜDE SIZLER KADAR BAŞARILI OLABILSEYDIM AMA BITANE GIRKA ORUYORUM BITSIN RESMINI CEKIP KOYACAM:1hug:

sağol güzelim ama benim bir becerim sözkonusu değil
yani güzel seçmişsin almışsın dersen o başka tabi:)))))))
yani benimde maalesef örgüde kabiliyetim yok
benim eklediklerim tamamen konfeksiyon marifeti:)))

ben uyku setini biberonunu zıbın takımlarını pijamalarını havlusunu (ana kucağı ve çantasını halası aldı) çoraplarını aldım babannesiyle anneannesi yeleklerini ördü. Yani daha hiç bişey alamadım :)

Uyku tulumumuz... Bunu çok beğenerek aldım.. İnşallah iyi günlerde kullanmayı da nasip eder Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…