Güzelliğe bakıyorum ben.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Herkese iyi akşamlar.

Yurtdışına gitmeden önce tanıdığım bir erkek, gittikten sonra beni sosyal medyadan ekledi.
Bu arada yurtdışına giden o, ben değilim.
Çok sık arayıp sormaya başladı, duygusal olarak yakınlaşmak istedi.

O dönemler ciddi sorunlarım vardı, çok sorunlu bir ailem var ve evimiz satılıyordu, bunalımdaydım.
Baktım istikrarlı ben de ilgilenmeye başladım.
Sonra evlenip boşanmış olduğunu söyledi, benden ilgi görmeye başlayınca dökülmeye başladı.
Benim de bu bilginin şokuyla kafamda bir sürü senaryo döndü ve görüşmeyi kestim.

Bir sene sonra tekrar iletişime geçtik benim adımımla ve sohbetimizi çok seviyordum, ciddileşmeye başladık.
Tabi ben yine arada içime kapanıyordum ama onunla sohbet etmek iyi geliyordu.
Derken önce annemi yanıma almak istiyorum evlenince dedi, bu konuda net olarak hayır dedim. Ne benim ailem ne senin ailen ben iki kişilik hayat kurmak istiyorum, kafam artık daha fazla insan kaldırmıyor dedim. Biraz konuyu tartıştıktan sonra beni geçiştirdi onaylar gibi ama büyük ihtimalle ileride emrivaki yapmayı planlıyordu belli aşamaları geçince.

Sonra hep şunu demeye başladı ben seni güzel olduğun için istiyorum, bakımlı olmak çok önemli, önceden yakınlaşmamız lazım ki bazı şeyleri anlayabilelim vs. dedi. Ben bu konuda prensiplerim olduğunu söyledim ama bana aşık olunca değişecek gibi manipülatif konuşmalara başladı.

Bende şimşekler çakmaya başladı zaten.
Bunun hastalığı, hamileliği, kötü günü var herkes her zaman çok iyi gözükemez dedim.
Onlar haricinde falan dedi ama o derin sohbetin adamının bu kadar yüzeysel düşünmesi güvensiz hissettirdi ve seninle vakit geçirmeden bir duygusallık içine girmeyelim dedim, biraz da agresif konuştum. Bozuldu ve sevgili olmayacaksak arkadaş kalamayacağımızı söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Onun heves insanı olduğunu hissettim.
Artık sorun bende mi, karşıda mı emin olamıyorum.

Son düzenleme:
Bence gayet makul davranmışsınız. Bu tiplerden son zamanlarda çok türedi. Test sürüşü kafası bu. İnşallah kararınız değişmez.

Kafa yorduğuna değmez bas engeli başkalarına fırsat ver

Benim hiç gözüm tutmadı. Çok anaci geldi bi kere en başta..

Ilk esinden ayrilma sebebi de eminim anaciliğidır.

Sonra bir şeyler yaşamamız lazim filan pesin pesin ne çirkin bi istek daha adı konulmamis bir sey icin.

Sizi sevmiyor. Güzel olmaniz ilgisini çekmiş o kadar. Uzak durmanızı öneririm

Yurtdışına gitmeden önce tanışıyoruz, sanal bir durum değil.
Oraya gittikten sonra sohbetimiz ilerledi.
Önceden tanışıyor olabilirsiniz ama sonradan sevgili olmuşsunuz. Bir insan arkadaşken başkadır sevgili iken başkadır. Bana mantıklı gelmedi.

Bence gayet makul davranmışsınız. Bu tiplerden son zamanlarda çok türedi. Test sürüşü kafası bu. İnşallah kararınız değişmez.
Yok kesinlikle. Severim ama önce kendimi, o yüzden değişmez sadece aynı yollardan geçmekten bıkıyor insan.

Hepimiz belki ilk etapta güzelliğe bakarız, dışını beğenmediğin insanın içini merak etmezsin hesabı ama burada biraz tuhaf durumlar var. Yani bunu kimsenin yüzüne söylemeyiz böyle hödük gibi. Sözde sizi övmeye çalışıyor ama zihniyetini sevmedim.
Hem iç sesiniz sizi yanıltmaz.
Huzursuz hissetmişseniz doğrudur.
Çok mu büyük kayıp sizce?
Hata mıydı gibi şeyler de düşünmeyin.
Sorun hiçbirinizde değildir de belki birbiriniz için doğru kişiler değilsinizdir.

Önceden tanışıyor olabilirsiniz ama sonradan sevgili olmuşsunuz. Bir insan arkadaşken başkadır sevgili iken başkadır. Bana mantıklı gelmedi.
Evet gerçekten arkadaşlığımız iyiydi, işin içine duygusallık girince konuşmaları çirkinleşmeye başladı.

Bu dangoz tiplerden mi türedi bana mı öyle geliyor seni tipin için istiyotum ne demek, hıyarağasına bak satılık elma alıyor sanki kaç tabi bu anguttan
Kendisi de at hırsızına benziyor dürüst konuşmak gerekirse. Ben arkadaşlığımızdaki uyumdan etkilenmiştim.

Annesiyle beraber mi yaşıyor şuan bahsettiğiniz kişi?
Hayır yurtdışında ama evlenince vefa borcu olduğu için alacakmış, kardeşleri tek tek yanına alıyormuş. Ben de öyleyse evlenmeyi bekleme, sıraya gir şimdiden yanına al dedim. Kem küm etti güldü.

Sen yurt dışındasın galiba.? Eğriye eğri doğruya doğru; sana kapağı atıp anasını da yanına aldıracak. Kendine yer yapıyor. Anasının gözüne bak sen. Tekmeyi çak.

Bu dangoz tiplerden mi türedi bana mı öyle geliyor seni tipin için istiyotum ne demek, hıyarağasına bak satılık elma alıyor sanki kaç tabi bu anguttan
Yurtdışına giden ben olsaydım keşke, giden oydu.
Öyle olsaydı bile bu kafayla ben yine böyle tiplerle muhatap olurdum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…