- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.262
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orada bir yanlış yazım olmuş, ben değil o gitti.Sen yurt dışındasın galiba.? Eğriye eğri doğruya doğru; sana kapağı atıp anasını da yanına aldıracak. Kendine yer yapıyor. Anasının gözüne bak sen. Tekmeyi çak.
O yüzden sordum annesiyle mi yaşıyor diye.Hayır yurtdışında ama evlenince vefa borcu olduğu için alacakmış, kardeşleri tek tek yanına alıyormuş. Ben de öyleyse evlenmeyi bekleme, sıraya gir şimdiden yanına al dedim. Kem küm etti güldü.
Kendi tipsiz olduğu için böyle konuşuyordur.Kendisi de at hırsızına benziyor dürüst konuşmak gerekirse. Ben arkadaşlığımızdaki uyumdan etkilenmiştim.
E devletten belge istedim, attı. O davranışı da hoşuma gitmişti.Adam kullanip aticak yol yapıyor evlilik vs diyerek .
Bosandigina emin misin adam evli olabilir.
Hiç bir ciddi erkek bu şekilde konuşmaz.
Adam sen çok güzelsin söylesin böylesin diye gaza getiriyor .
Ben adamın niyetini ciddi bulmuyoryn.E devletten belge istedim, attı. O davranışı da hoşuma gitmişti.
Ben de öyle düşündüm.Ben adamın niyetini ciddi bulmuyoryn.
Bir kere bu adam ciddi olsa atlar gelir yanına ya .
Bu kadar saf olmayın .
Adam gelicek cinsellik yaşarsan gelicek ama .
Bunun yolunu yapıyor.
Bir adam ciddi olsa basar gelir buluşur .
Yurtdışında da olsa gelir 1 gün için bile gelir yani.
Laf salatası yapıyor
O zaman annesine bakıcı arıyor. Bulaşma.Orada bir yanlış yazım olmuş, ben değil o gitti.
Yine de evlendikten sonra annesini yanına alacağı için eşek aradığı doğru.
Yine yalnızlık yine ben. Ne yapalım başa dönüyoruz sürekli.O zaman annesine bakıcı arıyor. Bulaşma.
Aman boşver ciddi olsa ne yazar hem .Ben de öyle düşündüm.
Çekip gitse nereden bulacaksın bu adamı zaten yurtdışına bile kaçak yollarla gitti.
Yani çok eksileri vardı kafamda ama işte insanın yalnızlık dönemlerinde aklını çeliyorlar.
Vatandaşlık aldı, pasaport bekliyordu para kazanmaya çalışıyordu ama her şeyin en pahalısı ve lüksünü seviyordu.
Tamamen şekilci aslında.
Kendisine baksan maymundan sonra dönmedir bu tipler. Cidden bunlar yeni türediBu dangoz tiplerden mi türedi bana mı öyle geliyorseni tipin için istiyotum ne demek, hıyarağasına bak satılık elma alıyor sanki
kaç tabi bu anguttan
Bence de gider. Hastalık olur, hamilelik olur, hayat bu Allah korusun kaza olur ya da başkasını beğenir hemen ilk evliliği gibi bir senede boşanmak ister. Benim hayaller çöp, yıpranmış kalırım. Teşekkür ederim.Aman boşver ciddi olsa ne yazar hem .
Saçma sapan konuşan tipleri hiç sevmem.
Dan dun konuşuyor.
Çok güzelsin seni çok beğendim demek farklı böyle yok güzelsin diye istiyorum ne ya.
Bir kadın sadece güzelliğiyle mi var .
Daha güzelini bulsa topuklar .
Valla saçma sapan bir tip sil engelle.
Gerçekten de bu tipler genelde yakışıklı değil. O da değildi ama akıl çelmede çok başarılılar.Kendisine baksan maymundan sonra dönmedir bu tipler. Cidden bunlar yeni türedi
O kısmı düzeltmeye çalıştım ama yurtdışına giden o bu arada, ben değilim.Yurtdışı kapısı olarak görmüş sanırım seni mantık evliliği yapıcaktı
Anne olayıda hoş değil zaten hiç bulaşma gittiğin ülkeden bul adamlar ne güzel ev işlerine yardım ediyor burda doğan birine oranla daha sakinler birsürü artı var yabancı damat bul hadi inş
Aklınızı çelmesine bir daha müsade etmeyin lütfenGerçekten de bu tipler genelde yakışıklı değil. O da değildi ama akıl çelmede çok başarılılar.
Olsun sen yinede yabancı bulO kısmı düzeltmeye çalıştım ama yurtdışına giden o bu arada, ben değilim.
İnşallah o günler yakındır, her köşeyi bunlar kapmışlar. Daha iyisini bulana kadar, kadınları manipüle ediyorlar.Aklınızı çelmesine bir daha müsade etmeyin lütfenEmin olun doğru kişi karşınıza çıktığında ben kimlerle muhattap olmuşum diyeceksiniz