• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelliğe bakıyorum ben.

(Birde bunlar türedi geçen bir insta yorumunda kadın çocuk doğurduktan sonra pörsüyor, vücutları bozuluyor. O yüzden erkekler arada kaçamak yapabilmeliymiş. Aldatsada yine eşini sevmeye devam eder(MİŞ))
Bu adama fazla güvenmeyin. Sana seni güzelliğin için istiyorum diyen adama sen benim güzelliğime layık mısın de. Şımartmayın şu ergen, kendini geliştirememiş herifleri.

Herkese iyi akşamlar.

Yurtdışına gitmeden önce tanıdığım bir erkek, gittikten sonra beni sosyal medyadan ekledi.
Bu arada yurtdışına giden o, ben değilim.
Çok sık arayıp sormaya başladı, duygusal olarak yakınlaşmak istedi.

O dönemler ciddi sorunlarım vardı, çok sorunlu bir ailem var ve evimiz satılıyordu, bunalımdaydım.
Baktım istikrarlı ben de ilgilenmeye başladım.
Sonra evlenip boşanmış olduğunu söyledi, benden ilgi görmeye başlayınca dökülmeye başladı.
Benim de bu bilginin şokuyla kafamda bir sürü senaryo döndü ve görüşmeyi kestim.

Bir sene sonra tekrar iletişime geçtik benim adımımla ve sohbetimizi çok seviyordum, ciddileşmeye başladık.
Tabi ben yine arada içime kapanıyordum ama onunla sohbet etmek iyi geliyordu.
Derken önce annemi yanıma almak istiyorum evlenince dedi, bu konuda net olarak hayır dedim. Ne benim ailem ne senin ailen ben iki kişilik hayat kurmak istiyorum, kafam artık daha fazla insan kaldırmıyor dedim. Biraz konuyu tartıştıktan sonra beni geçiştirdi onaylar gibi ama büyük ihtimalle ileride emrivaki yapmayı planlıyordu belli aşamaları geçince.

Sonra hep şunu demeye başladı ben seni güzel olduğun için istiyorum, bakımlı olmak çok önemli, önceden yakınlaşmamız lazım ki bazı şeyleri anlayabilelim vs. dedi. Ben bu konuda prensiplerim olduğunu söyledim ama bana aşık olunca değişecek gibi manipülatif konuşmalara başladı.

Bende şimşekler çakmaya başladı zaten.
Bunun hastalığı, hamileliği, kötü günü var herkes her zaman çok iyi gözükemez dedim.
Onlar haricinde falan dedi ama o derin sohbetin adamının bu kadar yüzeysel düşünmesi güvensiz hissettirdi ve seninle vakit geçirmeden bir duygusallık içine girmeyelim dedim, biraz da agresif konuştum. Bozuldu ve sevgili olmayacaksak arkadaş kalamayacağımızı söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Onun heves insanı olduğunu hissettim.
Artık sorun bende mi, karşıda mı emin olamıyorum.

Bence başlık bu olmamalı. Ben annemle yaşamak istiyorum diyen erkek olmalı.

(Birde bunlar türedi geçen bir insta yorumunda kadın çocuk doğurduktan sonra pörsüyor, vücutları bozuluyor. O yüzden erkekler arada kaçamak yapabilmeliymiş. Aldatsada yine eşini sevmeye devam eder(MİŞ))
Bu adama fazla güvenmeyin. Sana seni güzelliğin için istiyorum diyen adama sen benim güzelliğime layık mısın de. Şımartmayın şu ergen, kendini geliştirememiş herifleri.
Tipine çok laf etmedim, en son kızdırınca hep seni bekliyorlardı zaten kapında dedim.
Ben yakışıklı olmadığımı biliyorum diyordu arada ama garip bi özgüven şovu yapıyordu. Gizlemeye çalışıyordu sanırım.

Bence başlık bu olmamalı. Ben annemle yaşamak istiyorum diyen erkek olmalı.
Beni nedense diğer konu daha çok tedirgin etti.
İhanete meyilli olduğu belliydi.
Anne konusu tartışma yaratır sanki ama diğeri kesin aldatmayı getirir diye düşündüm.

Valla bulmuşlar yolunu artık her konu da algı yapıyorlar her konu da yahu kadın hep guzel olacak diye kural mı var kg alabilir yüzünü sivilce basabilir hastalanabilir insan bu her haliyle sever. Gitsin kendine şişme bebek alsın salak.
Kendi sanki David Beckham 🫴😂 sen hep yakışıklı kalacaksan bende güzel kalırım derdim.
Samimiyetsiz son derece annesiyle birlikte yaşasın ömür boyu.

Son düzenleme:
Tipine çok laf etmedim, en son kızdırınca hep seni bekliyorlardı zaten kapında dedim.
Ben yakışıklı olmadığımı biliyorum diyordu arada ama garip bi özgüven şovu yapıyordu. Gizlemeye çalışıyordu sanırım.
Haspam bu adamların yüzüne çatır çatır söyleyeceksin, egolarını bitireceksin anladığı dil bu. Sen anasına bakacan beyefendi gününü gün edecek. Büyük ihtimalle seni pasif buldu. Yoksa yurtdışına giden adamın türkiyede yaşayan biriyle iletişimde kalmasının başka sebebi olamaz.

Yaşlar kaç? Erkek kısmısı öyledir ben garipsemedim. Az bir eli yüzü düzgünü, az bir kazancı olanı Adriana Lima bekliyor 😂

Haspam bu adamların yüzüne çatır çatır söyleyeceksin, egolarını bitireceksin anladığı dil bu. Sen anasına bakacan beyefendi gününü gün edecek. Büyük ihtimalle seni pasif buldu. Yoksa yurtdışına giden adamın türkiyede yaşayan biriyle iletişimde kalmasının başka sebebi olamaz.
Aslında pasif değilim ama bence de bulsaydı oradan bir Avrupa kızı. Egosu buraya yetiyor tabi yurtdışı şimdi Türkiye için lüks ya.

Yaşlar kaç? Erkek kısmısı öyledir ben garipsemedim. Az bir eli yüzü düzgünü, az bir kazancı olanı Adriana Lima bekliyor 😂
Ben 28 o 36. Avrupa kızına yetmiyor ama şu an Türkiye için yurtdışından biri ideal olacağı için bence de bulmakta zorlanmaz.

Valla bulmuşlar yolunu artık her konu da algı yapıyorlar her konu da yahu kadın hep guzel olacak diye kural mı var kg alabilir yüzünü sivilce basabilir hastalanabilir insan bu her haliyle sever. Gitsin kendine şişme bebek alsın salak.
Kendi sanki David Beckham 🫴😂 sen hep yakışıklı kalacaksan bende güzel kalırım derdim.
Samimiyetsiz son derece annesiyle birlikte yaşasın ömür boyu.
Kesinlikle katılıyorum. Bir sürü farklı güzellikleri olan kadınlar var hepsinin peşine takılıp gider karşılık gördükçe ama benim ömürlük evlilik anlayışım var dememe rağmen harcamaktan da gocunmayacaktı.

Guzellige onem vermesi takinti bicimindeyse cok riskli tehlikeli. 1 sene sonra tekrar adim atmaniz gereksiz olmus ilk etapta uzaklasmaniz cok dogruydu bence. Bosanmis erkekler hep listenin sonlarinda olmali maalesef, sicili bozuk bi kere. Adamlar zaten tuhaf bi de denenmis onaylanmamis vazgecilmis tipler urkutucu bence

Ben 28 o 36. Avrupa kızına yetmiyor ama şu an Türkiye için yurtdışından biri ideal olacağı için bence de bulmakta zorlanmaz.
Yoo öyle bir şey yok. Burda işi olan, aile düzeni olan kızlar istemeyebilir yurtdışı. O çocuğa da böyle konuşup .ötünü kaldırayım deme.

Yoo öyle bir şey yok. Burda işi olan, aile düzeni olan kızlar istemeyebilir yurtdışı. O çocuğa da böyle konuşup .ötünü kaldırayım deme.
Daha konuşmuyoruz zaten ama bir ara belki yurtdışındasın diye tercih sebebi olabilirsin, senin yüzeyselliğine yakışan bu tür bir ilişki demiştim.
Bunu övgü olarak mı aldı, yergi olarak mı gördü onu bilmiyorum.

Guzellige onem vermesi takinti bicimindeyse cok riskli tehlikeli. 1 sene sonra tekrar adim atmaniz gereksiz olmus ilk etapta uzaklasmaniz cok dogruydu bence. Bosanmis erkekler hep listenin sonlarinda olmali maalesef, sicili bozuk bi kere. Adamlar zaten tuhaf bi de denenmis onaylanmamis vazgecilmis tipler urkutucu bence
Geriye dönüp bakma huyum var çok. Yalnız kaldıkça yapıyorum bunu ama ben de aynı fikirdeyim, kestirip attıktan sonra adım atmamalıyım.

Kesinlikle katılıyorum. Bir sürü farklı güzellikleri olan kadınlar var hepsinin peşine takılıp gider karşılık gördükçe ama benim ömürlük evlilik anlayışım var dememe rağmen harcamaktan da gocunmayacaktı.

Güzellik gelip geçici en doğal güzel kadın bile bir hastalansın ne olacak ? Ben yüzde yüz her zaman güzel birini görmedim çünkü biyolojik saat denen birşey de var.
O kafayla çok mutsuz olur tatmin olamaz çünkü savrulup durur. 😂

Daha konuşmuyoruz zaten ama bir ara belki yurtdışındasın diye tercih sebebi olabilirsin, senin yüzeyselliğine yakışan bu tür bir ilişki demiştim.
Bunu övgü olarak mı aldı, yergi olarak mı gördü onu bilmiyorum.
Övgü olarak almıştır kesin 😂

Güzellik gelip geçici en doğal güzel kadın bile bir hastalansın ne olacak ? Ben yüzde yüz her zaman güzel birini görmedim çünkü biyolojik saat denen birşey de var.
O kafayla çok mutsuz olur tatmin olamaz çünkü savrulup durur. 😂
Demek ki daha gencini, güzelini arayacak hep.
Böyle düşünenlerin sevgiyi bildiğini sanmıyorum zaten, yokluğunu da hissetmeyecektir.

Bizim eski komşumuzun kocası bu mantıktaydı. Komşumuzda aşırı güzel bir kadındı. Doğum yaptığı gün karısına koşu bandı aldı. “Acil eski haline dön” demiş. Sonradan adam iflas etti. Kadın yayın evi kurdu. İnstagramda gördüm. Hala beraberler.
Tabii ki her zaman güzel olmayabiliriz. Bence bu da psikolojik şiddet.

Bizim eski komşumuzun kocası bu mantıktaydı. Komşumuzda aşırı güzel bir kadındı. Doğum yaptığı gün karısına koşu bandı aldı. “Acil eski haline dön” demiş. Sonradan adam iflas etti. Kadın yayın evi kurdu. İnstagramda gördüm. Hala beraberler.
Tabii ki her zaman güzel olmayabiliriz. Bence bu da psikolojik şiddet.
Bu tip adamların eşleri de hep sadık çıkıyor.
Keşke kendi gibilere denk gelseler diyorum, para bitince kaybolsa kadınlar.

Back
X