Herkese iyi akşamlar.
Yurtdışına gitmeden önce tanıdığım bir erkek, gittikten sonra beni sosyal medyadan ekledi.
Bu arada yurtdışına giden o, ben değilim.
Çok sık arayıp sormaya başladı, duygusal olarak yakınlaşmak istedi.
O dönemler ciddi sorunlarım vardı, çok sorunlu bir ailem var ve evimiz satılıyordu, bunalımdaydım.
Baktım istikrarlı ben de ilgilenmeye başladım.
Sonra evlenip boşanmış olduğunu söyledi, benden ilgi görmeye başlayınca dökülmeye başladı.
Benim de bu bilginin şokuyla kafamda bir sürü senaryo döndü ve görüşmeyi kestim.
Bir sene sonra tekrar iletişime geçtik benim adımımla ve sohbetimizi çok seviyordum, ciddileşmeye başladık.
Tabi ben yine arada içime kapanıyordum ama onunla sohbet etmek iyi geliyordu.
Derken önce annemi yanıma almak istiyorum evlenince dedi, bu konuda net olarak hayır dedim. Ne benim ailem ne senin ailen ben iki kişilik hayat kurmak istiyorum, kafam artık daha fazla insan kaldırmıyor dedim. Biraz konuyu tartıştıktan sonra beni geçiştirdi onaylar gibi ama büyük ihtimalle ileride emrivaki yapmayı planlıyordu belli aşamaları geçince.
Sonra hep şunu demeye başladı ben seni güzel olduğun için istiyorum, bakımlı olmak çok önemli, önceden yakınlaşmamız lazım ki bazı şeyleri anlayabilelim vs. dedi. Ben bu konuda prensiplerim olduğunu söyledim ama bana aşık olunca değişecek gibi manipülatif konuşmalara başladı.
Bende şimşekler çakmaya başladı zaten.
Bunun hastalığı, hamileliği, kötü günü var herkes her zaman çok iyi gözükemez dedim.
Onlar haricinde falan dedi ama o derin sohbetin adamının bu kadar yüzeysel düşünmesi güvensiz hissettirdi ve seninle vakit geçirmeden bir duygusallık içine girmeyelim dedim, biraz da agresif konuştum. Bozuldu ve sevgili olmayacaksak arkadaş kalamayacağımızı söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Onun heves insanı olduğunu hissettim.
Artık sorun bende mi, karşıda mı emin olamıyorum.