• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelliğe bakıyorum ben.

Kocasıyla çok muhabbetim yoktu ama çok zengindi, yakışıklıydı da. Bizim sitede Türkiye güzeli kadında vardı. Ama hepsi Yelda’yı çok kıskanırdı. Ayakları yere sağlam basan, akıllı, tuttuğunu koparan bir kadındı. Demek ki mutlu kocasıyla. Ben Yelda’yı hiç bakımsız görmedim. Onların evlilik dinamiği de böyle demek ki. 🤷🏻‍♀️
Ben de öyle çok kadın gördüm, maalesef eşleri tarafından ihanete uğrasalar da ayrılmadılar. Geneli de aldatıldı.
Şu var ki eşleri pek yakışıklı da değildi, zengin de değildi ama şunu duydum hep çok peşlerinden koşmuşlar adamlar. Daha lise yıllarında tavlayıp, okulu bıraktırmışlar hatta.
Tamamen toksik ilişki diyebiliriz dışardan.

Biraz katılık var evet. Onu yumuşatmaya çalışsam da başarılı olamıyorum. Bir de her şeyi anlatma dürtümü yenemiyorum.
Belki de daha az iletişim kurmalıyım telefonda ya da daha günlük şeylerden bahsetmeliyim.

Bazen açık olmak daha iyi diyorum işine gelen durur, kaçacak olan da erkenden belli olur diye.
Bu konularda kendimi çok geliştiremedim sanırım ya da karakteristik özelliğim olabilir.

Kesinlikle daha dinleyici tarafta olmaya çalış sordukca cevap verirsin mesela genelde hep ona sorarak kendini anlatma olayının önüne geçersin.

Önce bir sevişelim diyor adam😂kendine köle arıyor zaten yurtdışındaki türkler nedense böyle.
Oradan birini bulsa buradakini tanımaz sanıyorum. Nereye giderseler gitsinler zihniyet değişmeyecek.

Oradan birini bulsa buradakini tanımaz sanıyorum. Nereye giderseler gitsinler zihniyet değişmeyecek.
Yok almancılar öyle yapar ya türk kızıyla evlenir akrabası falan olur hatta genelde kızda heveslidir yurtdışında yaşayacağım diye sonra gerçekler kv ile yaşamak kuluçka gibi kullanılmak şiddet vs.bu şekilde evlenip mutlu olan kimseyi görmedim.

Allah'tan bazı erkekler salak düşüncelerini açık sözlülük olarak algıladıklarından dökülüveriyorlar da ne olduklarını anlıyorsunuz :) Niyeti belli neden boşandığı da... Uzak dur derim anne babasına bakıcılık yaptıracak bir hizmetçi arıyor. Zaten sosyal medyadan bence kimseyle tanışma. Çünkü ne yazık ki oradakilerin çoğu fotoğraflara bakıp '' oo seksi, güzel kız '' düşüncesiyle siz dahil birçok kişiye yazdığından en büyük güvensizliği sosyal medyadan oluşturuyorlar.

Yok almancılar öyle yapar ya türk kızıyla evlenir akrabası falan olur hatta genelde kızda heveslidir yurtdışında yaşayacağım diye sonra gerçekler kv ile yaşamak kuluçka gibi kullanılmak şiddet vs.bu şekilde evlenip mutlu olan kimseyi görmedim.
Duyduğum kadarıyla genelde öyle bir durum oluyor. Ben iki tarafın da bu evlilikten nasıl verim aldığını anlamıyorum. Bu adama da demiştim, o tarz bir evlilikten zaten tatmin olamazsın diye.

Allah'tan bazı erkekler salak düşüncelerini açık sözlülük olarak algıladıklarından dökülüveriyorlar da ne olduklarını anlıyorsunuz :) Niyeti belli neden boşandığı da... Uzak dur derim anne babasına bakıcılık yaptıracak bir hizmetçi arıyor. Zaten sosyal medyadan bence kimseyle tanışma. Çünkü ne yazık ki oradakilerin çoğu fotoğraflara bakıp '' oo seksi, güzel kız '' düşüncesiyle siz dahil birçok kişiye yazdığından en büyük güvensizliği sosyal medyadan oluşturuyorlar.
Aslında sosyal medyadan değil ama iletişim sosyal medyadan ilerledi.
Şansını mutlaka aynı zaman diliminde başkalarında da denemiştir.

Kendini geliştirdiğini söylerken, annesini olaya dahil etmesine şaşırdım zaten.
İnsan daha evlenmeden ya da hoşlandığı kadınla yaşayacağı hayatı hayal etmeden nasıl annesini yanına alma kısmına geçer o kadar saçma ki ona da sormuştum. Sığ olan sığ kalıyor.

Bu dangoz tiplerden mi türedi bana mı öyle geliyor😵‍💫 seni tipin için istiyotum ne demek, hıyarağasına bak satılık elma alıyor sanki😶😶😶 kaç tabi bu anguttan
Evet ya benim ex nisanli da güzel olmasaydın seni bırakırdım derdi tartisinca , böyle tuhaf istekleri de olurdu ara ara . Bu tipler cidden hiç çekilmiyor

Yataga atmak icin ugrasip durmus, kesin bir de boşanmamistir bu. Hic ugrasma bence , engeli bas gitsin.

Henüz 10 aydır evliyim ama net olarak anladığım şu hanımlar sizi her halinizle kabul edebilecek bir erkekle evlenin. Çok olmadı evleneli ama ben bu konuda şükrediyorum🙏 Balık baştan kokar hesabı bu anlaşılıyor.
Evlilikten sonra ortalama 40-50 sene demek ve bu süreçte kendinizi diken üstünde hissetmemek için böyle bir insanla evlenmek şart.

Herkese iyi akşamlar.

Yurtdışına gitmeden önce tanıdığım bir erkek, gittikten sonra beni sosyal medyadan ekledi.
Bu arada yurtdışına giden o, ben değilim.
Çok sık arayıp sormaya başladı, duygusal olarak yakınlaşmak istedi.

O dönemler ciddi sorunlarım vardı, çok sorunlu bir ailem var ve evimiz satılıyordu, bunalımdaydım.
Baktım istikrarlı ben de ilgilenmeye başladım.
Sonra evlenip boşanmış olduğunu söyledi, benden ilgi görmeye başlayınca dökülmeye başladı.
Benim de bu bilginin şokuyla kafamda bir sürü senaryo döndü ve görüşmeyi kestim.

Bir sene sonra tekrar iletişime geçtik benim adımımla ve sohbetimizi çok seviyordum, ciddileşmeye başladık.
Tabi ben yine arada içime kapanıyordum ama onunla sohbet etmek iyi geliyordu.
Derken önce annemi yanıma almak istiyorum evlenince dedi, bu konuda net olarak hayır dedim. Ne benim ailem ne senin ailen ben iki kişilik hayat kurmak istiyorum, kafam artık daha fazla insan kaldırmıyor dedim. Biraz konuyu tartıştıktan sonra beni geçiştirdi onaylar gibi ama büyük ihtimalle ileride emrivaki yapmayı planlıyordu belli aşamaları geçince.

Sonra hep şunu demeye başladı ben seni güzel olduğun için istiyorum, bakımlı olmak çok önemli, önceden yakınlaşmamız lazım ki bazı şeyleri anlayabilelim vs. dedi. Ben bu konuda prensiplerim olduğunu söyledim ama bana aşık olunca değişecek gibi manipülatif konuşmalara başladı.

Bende şimşekler çakmaya başladı zaten.
Bunun hastalığı, hamileliği, kötü günü var herkes her zaman çok iyi gözükemez dedim.
Onlar haricinde falan dedi ama o derin sohbetin adamının bu kadar yüzeysel düşünmesi güvensiz hissettirdi ve seninle vakit geçirmeden bir duygusallık içine girmeyelim dedim, biraz da agresif konuştum. Bozuldu ve sevgili olmayacaksak arkadaş kalamayacağımızı söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Onun heves insanı olduğunu hissettim.
Artık sorun bende mi, karşıda mı emin olamıyorum.
amaç belli bide çok yersiz konuşuyor çıksssss olmaması daha iyi olmuş çoçuk sevindir🥰🥰🥰🥰

Sorun karşıda siz bunu sepetleyin.

kendisi cokmu yakisikliymis acaba ? güzellik bi sivilceye vs bakar demis büyüklerimiz ya sizden güzelini görünce vs ne olacak at gitsin bu görgüsüz saygisiz herifi kirliler sepetine

Bir kadına seni güzel olduğun için istiyorum demek ne kadar onur kırıcı, sanki bedeninden başka işe yarayan bir şeyin yok der gibi.
Çok itici bir cümle.
Onun dışında hep şunu gördüm şunu bilirim.
Hemen yakınlaşmaya çalışan erkek asla ve asla güvenilmezdir
Aklı başında, ciddi ilişki düşünen erkek karşısındaki insanla hemen sevişmeyi düşünmez, tanımayı, vakit geçirmeyi düşünür.
Diğer türlüsü sadece eğlence oluyor.
Gerçekten değer veren insan sevdiğini öpmeye bile kıyamaz, acele etmez, akışına bırakır.

Back
X