cüvcüvcüm tşk ederim gayet net anlatımın için fakat bir sorum daha olacak göz çevresi hakkında.
ben göz çevresi temizleyicisi kullanıyorum zaten yani makyaj kalıntılarını göz temizleyici ile gideriyorum ama o bana yetersiz geliyor artıklar kaldı filan gibi ki yeterli şekilde çıkarmadığını düşünüyorum, sabun yada yüz yıkama jeliyle temizlik ihtiyacı hissetmem de bu sebepten..
senden özel istek olarak iyi olduğuna inandığın bir marka konusunda yardım isteyebilir miyim?çünkü ben bu konuda senin deneyimine güvenebilirim..
reklama gireceğini düşünmüyorum, kimse de ürünün reklamı yapılıyor diye anlamasın zaten, kendi kendime halledemediğim bir konu hususunda bir uzmandan ürün tavsiyesi almak gayet anlaşılır bir durum.
yardımcı olduğun konulara baktım,insanlara faydalı olmaya çalışmanı da ayrıca takdir ediyorum cüvcüvcüm :)
cüvcüv,ben göz altıma güneş koruyucusu uygulayamadığım için o bölgede az da olsa güneş lekesi farkettim,her duyduğumu da o bölgeye uygulamaktan korktum cünkügöz cevresi cok hasas neler yapmam lazım?bir de 2.soru olarak tüylerimizi ağdayla mı yoksa epilatörle mi almak daha sağlıklı tesekkürler şimdiden.
sevgili cüvcüv
benim yine bi sorum olucaktı?
yüzüme kaynattığım ve soğuttuğum kekik suyu sürüyüorum bu yüzümde tüylenme yaparmı?çok merak ettim öle bişey varsa kullanmayı bırakayım
lütfennn cevabını bekliyorum
teşekkürler şimdidien
arkadasım öncelikle tesekkürler inan cok sahanesin
benim sorum su : ben malum bölgeyi kökünden almıyorum,yani tüy dökücü falan kullanıyorum.
bioder kullanmak istiyorum hatta aldım ama kullanma kılavuzunda kökünden alınması lazım diyor tüylerin.kökünden almayarak kullansam ne olur?cok daha gec sonuc alırım ama tüyleri azaltma noktasında faydası olurmu?
cüvcüv cok tesekkür ederim ya acı cekmeden olmuyormu bu isler??
kadın olmanın en acı yanı bu acılar iste :)
peki lazer epilasyonda acı var mı?
cüvcüv cok tesekkürler canım saol ya cok aydınlattın beni ben lazer epilasyonu agdasız olmaz diye biliyordum onun icin hic yaklasmıyordum karıncalanma gibiyse cekeriz ne olcak canım
tekrar tesekkürler
sevgiler
cüvcüv cok tesekkürler canım saol ya cok aydınlattın beni ben lazer epilasyonu agdasız olmaz diye biliyordum onun icin hic yaklasmıyordum karıncalanma gibiyse cekeriz ne olcak canım
tekrar tesekkürler
sevgiler
çok teşkkür ederim aydınlattığın için cüvcüv a.s.
şimdi rahat rahat kullanabilirm
sabah akşam pamukla tonik olarak kullanıyorum.fazla değil dimi?
Cüvcüv selam.Göz çevresi kırışıklığı için önerdiğin nar çekirdeği yağını bulamadım aktarlarda.Sadece bir yerde vardı.O da açık olarak satıyordu,kendileri üretitip şişeliyorlarmış,güvenemedim.Cüvcüvcüm bir de buğday yağı ve evigen ampul karışımı sürünce kırışıklıklara iyi gelir mi?Göz altında yağ bezesi yapar mı canım?
tekrar tesekkürler
sevgiler
merhaba cüvcüv,
benim arkadaşım beyaz tenli ve güneşe çıktığı zaman yüksek faktörlü krem kullanıyor ve dolayısıyla yine süt gibi kalıyor.yüksek faktörlü kullanmasa tavuk gibi kızarıyor.şöyle ten renginin elverdiği şekilde hoş bir bronzluğa kavuşabilmesi için kaç faktörlü krem kullansa daha iyi olur sence ve hangi marka daha iyidir:uhm: bu konuda bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?