şimdiye kadar ssk ya gittim..özele hiç gitmedim..doğrusu ssk da fazla ilgilenmiyorlar..içi beyaz olanda var gözümde sadece kabarık olanda beyaz olanları sıkınca çıkıyor ama kabarık et şeklinde olanlarında temizleyebiliyorlar mı?
genetik olduğunu da ssk daki doktorlar söyledi ablamda da var çünkü..zamanla çoğalıyor ve ben bundan endişeleniyorum..
tedavisi pahalımıdır acaba?
İsveç şurubu Alkolden yapılıyor ama bir tatlı kaşığından daha fazla içmek mümkün değil.Bu durumda sarhoş yağması da mümkün değil.İçine katılan bitkilerle çok keskin bir şurup oluyor.Bunu bir içki olarak değil iksir olarak düşünmek gerek.Zaten bir çay kaşığı kadarı yeterli oluyor.
SEVGİLİ CÜVCÜV SANA ÇNCE YAZMIŞTIM..KAYISI YAĞI ALDIM KULANIMI NI YAZARMISIN DEMİŞTİM VE CİLDİMİN KURULUĞUNDAN BAHSETMİŞTİMM..SENDE BANA BUĞDAY YAĞI İLE KARIŞTIRABİLİRSİN DEMİŞTN..TAVSİYENE UYDUM GİTTİM GÜVENİLİR BİR YERDEN 20ml BUĞDAY YAĞI,SATICI ADAMIN TAVSİYESİ ÜZERİNEDE 50ml lik CEVİZ YAĞI ALDIM..ŞİMDİ TABİ EVDEKİ 20 ml lik kayısı yağımda duruyor..sorum şu canım bunları hangi oranlarda karıştırayım,hepsini aynı şişede toplamam acaba onların kimyasal yapısını bozarmı vede hangi sıklıkta süreyim..kulanaımı hususunda bilgi verirsen sevinirim..ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEVGİLERİMLE..:)
Eşit oranlarda yine küçük bir kapta karıştırabilirsin haftada bir ya da 2 kere sür önceleri bakalım cildine nasıl gelecek.Çünkü sadece bu yağlar cilt kuruluğuna tek başına çare olmayacaktır.Biz yağlardan ve bitkisellerden yardım alıyoruz sadece.Bunun yanında beslenme tarzını da gözden geçirelim neler yiyorsun neler içiyorsun günde ne kadar su içersin.
Ve ayrıca haftada bir yine nem maskesi,bunun yanında günlük olarak nemlendirici sürmen çok iyi olacak.
Nem ile yağ aynı şey değildir çok yağlı ama aynı zamanda çok nemsiz bir cilt de olabilir.Bunu ayırmak gerek.Nem su demektir bunun için de cildi nemlendirelim derken bazen yağlandırıyoruz ve yapısını bozuyoruz.Yağlı bir cilt de eğer nemsiz ise sağlıksız mat görünebilir.
Bu yağları gece sürersen tabi çok sürme kokusu da fazladır kayısı yağının, daha iyi olur cilde faydası.Ama dediğim gibi tek sonucu bunlardan beklemeyelim.
Sonuçlarını da bize yazarsın bakalım memnun kalacakmısın.
Sevgiler a.s.[/Qcanım verdiğin bilgiler için çok teşekkürederim..sırnaşık şey beslenme tarzıma gelince>>genellikle meyve-sebze ağırlıklı,yağlı gıdalar çok az,tamm anlamıyla bir süt ve süt ürünleri hastasıyım,haftada 2 yumurta yemeye dikkat ederim hernekadar pek sevmesemde,günde 10-12 su bardağı suyumu kesinliklew içerim ve neredeyse hayatımda ekmek yok sayılır,çok az yerimm...canım ben 2 HAFTADA BİR YAŞMAYA+SÜT,HAFTADA BİR İSE SON 2HAFTADR YOĞURT+LİMON,VE GÖZ ÇEVRESİ KIRIŞIKLIKLARI İÇİN TUZSUZ TEREYAĞI + BAL MASKELRİNİ UYGULUYORUMtabi bu maskeler yen yeni uygulanıyor cildime,SİZİN ÖNERDİĞİNİZ BİR NEM MASKESİ VARMI?VERDİĞİNİZ EMEK VE PAYLAŞIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞKKÜRLER..SEVGİLERİMLE..a.s.a.s.
slm cüvcüv,
verdiğin bilgiler için çok teşekkürlera.s. benim aklıma takılan makyaj malzemeleri.kullandığımız ürünlerin mineral içerikli olması cildimize fayda sağlar mı?yani hiç değilse daha az tahribat mı olur:uhm: bir de hangi mineral makyaj markası daha iyidir?bir bilgin varsa tavsiye edebilir misin...
SEVGİ,Lİ CÜVCÜV BAŞINI ÇOK AĞRITTIĞIMIN FARKINDAYIM AMA BAŞIM FENA DERTTE YARDIMINA MUHTACIM(( CANIM GEÇENDE SANA CEVİZ + BUĞDAY+ KAYISI YAĞLARIM OLDUĞUNDAN ABHSETMİŞTİM..İLK GÜN 3 ÜNÜ KARIŞTIRIP SÜRDÜM,YÜZÜM YİNE KURUYUNCA KAYISI YAĞINI ÇIKARIP 2 GÜN SONRA CEVİZ VE BUĞDAY YAĞINI KARIŞTIRIP SÜRDÜM..SÜRERKEN DE ONLARI NEMLİ PAMUKLA UYGULADIM CİLDİMDE NEMLİYDİ..SONRASI FELAKET YÜZÜMDE GÖZLE FARKEDİLMESİ ZOR ,MİNİCİK BEYAZ RENKLİ YAĞ BEZECİLERİ OLUŞTU,ELİMLE CİLDİMİ OKŞADIĞIMDA PÜTÜR PÜTÜR..ANIM NOLUR YARDIMET BUNLARI 2 GÜNDE YOK EDECEK Bİ FORMÜL VARSA YAZARMISIN ..SEVGİLERİMLE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?