ben 45 yaşındayım cildim kuru alın,burun,dudak kenarlarıda aşırı pullanma oluyor.ayrıca burun ve cene yanlarımda çok sarktı kendimden nefret ediyorum bu yüzden daha bi yaşlı görünüyorum bana yardımcı ol noooluuuuur Çok üzgünüm çoook
şu batıklar için eczanede satılan losyonun adını öğrenebilrimiyim,kardeşimin bıyık bölgesinde cımbızdan dolayı oluşan kıl batmaları ve lekeler var ve birtürlü düzelmiyor eğer bilen birileri varsa lütfen yardım..birde iğneli epilasyonla giderebilirmiyiz.
selam cüvcüv
benim sorunumda kalçalarımda anlam veremediğim bi ton sivilce var..ve bunlar iz bırakarak kuruyorlar.ne yapmalıyım ???illa bi uzmana gitmelimiyim yoksa karşılaşılan bi sorunmu bu??
teşekkür ederim
canım ya yanık izlerini gıdermek mumkun mu acaba
Selam,
Benimde sorunum cildim ve sivilcelerimle ilgili,
Cildiyeye gittim ve kullandığım ürünlerden memnun kalmadım, güzellik uzmanlarının sivilce tedavim için garanti verdikleri,bu kesin çözüm dedikleri iaçlardan ve ürünlerdende memnun kalmadım.
Her sabah ve bazen akşam yüzümü temizliyorum Lorealin bir ürünüyle,bazende defneli sabunla ve seba medin sabunuyla ama yine yüzüm gülmedi.
Başka hiçbir yerimde sivilce çıkmyor,sadece yüzümde ve çıkanları belki bir nebzede olsun kurutuyorum ama ardından yine çıkıyor yine çıkıyor,artık bıktım,ödediğim onca paralara değmedi,verdiğim emeklerede..
Artık kendi hallerine bıraktım derken belki siz bir şeyler önerirsiniz.
Sevgiler...
biraz fazla olacak belki ama teyzem adına bir soru daha sormak istiyorum ben:asigim:malum bölgenin yan taraflarından başlayan ve bikini bölgesinin neredeyse tamamını saran kahverengi geniş lekeler var....sebeb nedir ne yapması gerekir???
şimdiden teşekkür ederim cüvcüva.s.
[cemre];705254 .!.:merhaba,benim cildim kuru we siwilcw war bir türlü kurtulamadım...sivilceler için ne önerirsiniz...şimdiden teşekkürler
İyi ihtimalle sir ağda ya da sıcak ağda yapılıyorsa deri yanabilir yeni deri oluşurken renk farklılıkları oluşabilir.
Kötü ihtimal ise mantar.Bulaşıcı olabilir.Genital bölgenin deri yapısı diğer yerlere göre farklıdır.Oluşan her türlü değişiklik önemli olabilir.Mutlaka doktara gitsin canım bence hiç beklemeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?