Arkadaşlar Cilt Bakimi Ile Ilgili Problemlerinizi Beraber çözelim
Merhaba,canım ben gitti gidiyorda satılan bir ürünü danışacaktım.Lekeler için,ozon yağı diyor.Sağlık bakanlığından onaylı diyede belirtmiş.Güvenilir olabilir mi?Peki niye başka yerde bulamıyoruz bu ürünü ben anlayamadım.Ne dersiniz?
ya benim gözlerim iri ve çekik ben iriliğini kaybetmeden yuvarlaklaştırmak istiyorum gözlerimi ve aynı zamanda derinlik katmak istiyorum ne yapabilirim acaba yardımcı olabilir misin ?
nerede makyaj yapıyosun öğrenebilirmiyim?bide benim bir gözüm diğerinden daha küçük bunun için bir hile varmıdır?
slm cnm gözaltı tarafını kemikli olan kısmın cok az bi bölümünü agdayla bikac kes almıstım ama uzun zamandır bıraktım we burda kahwe rengi tasrında lekelr olustu bunlara ne yapabilirim etkili bi yöntem sölermisinis lütfen bi de peeling yapıorum haftada bir fln jel aldım sürdümde masaj yaparken ölü derileri temislior faydalımıdır tsk ler
ÖNCELİKLE GÖZLERİNİ KÜÇÜLTMEK İSTİYORSAN İÇ KISMINA KOYU RENK BİR KALEM KULLAN MUTLAKA YUVARLAK OLMASI İÇİN EYELİNER OLSUN FAR OLSUN KUYRUKSUZ OLMALI GÖZ ÇİZGİSİNİN BİTTİĞİ YERDE BİTİREBİLİRSİN KENARLARA TAŞARSAN DAHA ÇEKİK GÖRÜNÜR DERİNLİĞE GELİNCE İÇİNE ÇEKTİĞİN KALEM BİR DERİNLİK KATACAKTIR GÖZLERİNİN ALTINA BEYAZ FAR SÜRÜP HATTA BURNA DOĞRU UZANAN KISMA KADAR AYDINLATABİLİRSİN
GÖZ RENGİNİ SAÇ RENGİNİ VE TEN RENGİNİDE BİLMEDEN ANCAK BU KADAR YARDIMCI OLABİLİRİM CANIM EĞER BEYAZ VE BUĞDAYSAN GÖZKAPAGINA YUVARLAK BİR ŞEKİLDE KOYU RENK FARLAR KULLAN
14 yaşındayım yağlı cildim var t noktasımı alanımı ne diyolar artıkın siyah nokkta dolu özllikle burun bölgem yanaklarımdaki gözenekler baya bi açık göz altımda küçücük yağ bezecikLeri var çenemde hele aşırı derecede iğrenç görüntüde dolu var bu yağ bezeciklerinden sonra arada bi sivilce çıkıo mübarek hi one gbi3 hafta geçmiolar saolsunlar geçincede izi kalıo zaten 1 ayda anca gidiyo sonra anımda yara vardı yara geçti izi hala kaldı kırmızı kırmızı üff çok kötü yaa kızılkantoron muymuş neymiş sanırsam izi geçiriyomuş vs vs ben bunların hepsine çözüm varsa çook çook rica ediyorum söylemenizi yardımınıza muhtacım cevabınız için şimdiden sonsuz teşekkürler..ayrıyetten sırtımdada minnik minnik sivilceler var 11 yaşımdan beri gitmiyolar..sevgilermlee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?