- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Burun, cok sorunlu degil ama kafama takiyorm.Ameliyat neyle ilgili ?
Burun ameliyatiAmeliyatın ne olduğuna göre değişir.
Herkese merhaba, uzun süredir yaptirmayi düsündügüm estetik bir ameliyat var. Kafama bu durumu cok taktigim icin yaptirmaya karar verdim. Ama aklima takilan iki sey var. Birincisi sizce bu tür ameliyatlar yirmili yaslarda mi yaptirilmali? Otuzdan sonra güzel olmaz mi acaba diye düsünüyorum. Ikinci ve en önemli sorunda su an maddi durumumun buna müsait olmamasi, ama zaman hizli bir sekilde geciyor hayallerimi gerceklestirmek icin acele etmek istiyorum. Sizce kredi mi cekmeliyim? Ya da kisa sürede bir ameliyat icin nasil birikim yapmaliyim? Su an ögrenciyim ama bir kac aya kadar caliscam insallah. Simdiden tesekkürler
Anlamadim gercekten ne demek istediginiziYaşının getirdiği güzellik için bu yaşta estetik olmak biraz abartı değilmi.
Haaa yapın ilerlesin o zaman düşün evlat.
Anlamadim gercekten ne demek istediginizi
O aksilik ihtimali zaten beni caydiriyor ama bu fikride kafamdan atamiyorm o yüzden yaptirmaya karar verdimher yasta yapilir ki 30lu yaslar gec olamaz, olacaksa erken olur
bir de yuzde yapilacak bir operasyon bana riskli geliyor, her sey yolunda gitse bile insanin alisamama ihtimali de var cunku.
Her sekild eborc harcla bu islere girismezdim ben olsam, cebimde nakit para olmali. Cunku aksilik vs yasanmasi durumunu da ihtimal gormek gerekir.
21yasında unv bıtırıp ıse basladıktan sonra ılk ısım kredı cekıp goguslerımı yaptırmak oldu kendım ıcın yaptıgım en ıyı sey dıyebılırım :)Herkese merhaba, uzun süredir yaptirmayi düsündügüm estetik bir ameliyat var. Kafama bu durumu cok taktigim icin yaptirmaya karar verdim. Ama aklima takilan iki sey var. Birincisi sizce bu tür ameliyatlar yirmili yaslarda mi yaptirilmali? Otuzdan sonra güzel olmaz mi acaba diye düsünüyorum. Ikinci ve en önemli sorunda su an maddi durumumun buna müsait olmamasi, ama zaman hizli bir sekilde geciyor hayallerimi gerceklestirmek icin acele etmek istiyorum. Sizce kredi mi cekmeliyim? Ya da kisa sürede bir ameliyat icin nasil birikim yapmaliyim? Su an ögrenciyim ama bir kac aya kadar caliscam insallah. Simdiden tesekkürler
Sizin adiniza cok sevindim. Ben de ilerde pisman olmamak icin simdiden yaptirmak istiyorum. Peki birikim mi yaptiniz? Aileniz mi ödedi?21yasında unv bıtırıp ıse basladıktan sonra ılk ısım kredı cekıp goguslerımı yaptırmak oldu kendım ıcın yaptıgım en ıyı sey dıyebılırım :)
Yok operasyon acisindan falan olumsuzluk artiyor mu diye düsündüm otuzlu yaslarda. Tesekkür ederimyani 30lardaysan geç de değil erken de değil.
para bulunca yaptır kim ne karışır ki.
Kredı çektım 2senelık her ay maasımdan odedım o kredım bıttı bıter bıtmez tekrar bı kredı cekıp 3senelık araba aldım yanı bu ısler bıraz cesaret aılemden vs kımseden destek almadım sıfır bırıkımle bankaya borclanarak yaptım hepsınıSizin adiniza cok sevindim. Ben de ilerde pisman olmamak icin simdiden yaptirmak istiyorum. Peki birikim mi yaptiniz? Aileniz mi ödedi?
niye böyle düşünüyorsunuz ki. 30 çok genç bi yaş. hani 50 olsa neyse.Yok operasyon acisindan falan olumsuzluk artiyor mu diye düsündüm otuzlu yaslarda. Tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?