- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ben de öyle düsünüyorum. Bir kere yasiyoruz icim de kalsin istemiyorm. Arkadasinizin doktorunu biliyormusunuz?Benim arkadasim 6 ay once yaptirdi muhtesem guzel oldu. Izmir de iyi bir doktora yaptirdi. Mutlu olaxaksan yaptir uc gubluk dunya erteleme...
Doktorun adini yazabilirmisiniz bana, cok heveslendim su an:))
Arkadaşım da çok hevesliydi sen gibi benim gazımla kredi çekti şimdi çok memnunCok tesekkür ederim. Doktora karar veremiyorum bir de maddi meseleyi halletmem lazim
Umarim kredi cekebilirim yurtdisinda yasiyorm Türkiyede cekmek istiyorm. Arastirmalarima baslayim:)Arkadaşım da çok hevesliydi sen gibi benim gazımla kredi çekti şimdi çok memnun
Fatih dagdelen. Istanbul da artik. Incele mukemmel sonuclar. Bir de cok ilgili cok seker biri. Hersey gonlunce olsun...Ben de öyle düsünüyorum. Bir kere yasiyoruz icim de kalsin istemiyorm. Arkadasinizin doktorunu biliyormusunuz?
Aynen. Özellikle burun, dudak, düşük göz yada göz altı torbası konusunda ciddi rahatsızlık varsa yaptırılması taraftarıyım. Başkası estetik estetik diye tutturuyor ama bunlar öncelikle direkt insan psikolojisini bozan durumlar. Bir arkadaşım vardı. Burnu küçük ama çok biçimsiz, bakan herkes burnuna bakardı. Sonra yaptırdı. Kız o kadar rahatladı ki ozguveni yerine geldi. Ki bu dalga geçilmedigi halde böyleydi. Çok da duygusaldıBence krediyi odeyebileceksen hiç düşünme cek yaptir.Ben yaptirmistim ve iyiki yaptirmisim
Sakıncası yoksa tam olarak yaptırdığınız işlem nedir21yasında unv bıtırıp ıse basladıktan sonra ılk ısım kredı cekıp goguslerımı yaptırmak oldu kendım ıcın yaptıgım en ıyı sey dıyebılırım :)
Cok tesekkür ederim. Onu da not aldim.Fatih dagdelen. Istanbul da artik. Incele mukemmel sonuclar. Bir de cok ilgili cok seker biri. Hersey gonlunce olsun...
Cok begeniyorum yaptigi burunlari ama asiri pahali ve mesajlara cevap vermiyorlar.Barış çakırı inceleyin isterseniz.
Yok operasyon acisindan falan olumsuzluk artiyor mu diye düsündüm otuzlu yaslarda. Tesekkür ederim
Keşke bi fotosunu görme şansımız olsaydı bazıları cidden çok yersiz takıyorBurun, cok sorunlu degil ama kafama takiyorm.
Barış çakırı inceleyin isterseniz.
Evet slıkon taktırdım:)hamılelıkte sorun teskıl etmıyor slıkonun oldugu yerle sut bezlerının oldugu yer farklı :)Sakıncası yoksa tam olarak yaptırdığınız işlem nedir
Silikon falan mı
Hani hamilelikte sorun teşkil etmiyor mu bunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?