- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Kendimi yanlis ifade ettim galiba. Yasim kücük degil otuzlu yillarin basindayim yani gec mi kaldim diye düsünüyorum. Bunu kafama takiyorum demek istedim
Rica etsem doktorunuzun adini özelden mesaj atabilirmisiniz? Evet yaptircam kararliyim:)Bence krediyi odeyebileceksen hiç düşünme cek yaptir.Ben yaptirmistim ve iyiki yaptirmisim
Ben o parayi biriktirene kadar on sene gecer galiba ama aydan aya ödenebilcekse neden borca girilmesin ki? Bazi insanlar araba ev aliyor benim icin de önemli olan bu simdilik.cok istiyorsan yaptir ne diyelim.
biriktir de yaptir yalniz. bunun icin borca girilmez.. acelesi yok nasil olsa
Iyi bir doktor bulup karar verebilsem adim atcamda. Bunun kararini vermek cok zoriyi bir dr yaptır burun , gerçekten ifadeyi çok değiştiriyor ,
sonra ufak bir dudak dolgusu ohh mis gibi değişiklik sana ,
Hic pisman oldunuz mu, yoksa iyi ki mi diyorsunuz?ben 22 yaşında yaptırdım,
bir zararını görmedim, doktor faktörü önemli yaştan ziyade
Yurtdisindaym doktorun adini duydum ama ameliyatlari biraktigini bilmiyordumCanim ben 28 yasindaydim yaptirdigimda şimdi 50.Benim doktorum Onur Erol du.Artik sanirim ameliyat yapmiyor.Hangi sehirdesin
Cok tesekkür ederim. Doktora karar veremiyorum bir de maddi meseleyi halletmem lazimKonu burun ameliyatıysa bir an bekleme, ne kadar erken o kadar iyi, daha önce neden yaptırmadım diye pişman olacağına garanti veriyorum.
Doktorun adini yazabilirmisiniz bana, cok heveslendim su an:))Ben 29 yaşımdayım 23 yaşımda yaptırdım bendem sonra çevremde çok kişi ameliyat oldu hala olan var doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?