• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik bu kadar mı önemli?

Iste benim stilime bakiyorsa aysenurun aysegulun aslinda cok guzel olmadiklari halde ne kadar ozguvenli durdugunuda gorursun.ha bide ozden cerrahoglu..yuz guzelligi yok sadece boy fizik var..

Bu tarz bi ornek vermek istedim..yani ozetle guzellik senin kendini guzel gormenle olur:KK66:
Ayşenur o sarı kız ise o kız ortalamanın üstünde zaten

Kendini sev.ve kusurlarını kabullen
Kimse mükemmel değil .ve o güzel olanların da başka yönleri eksiktir.güzellik hayatı mükemmel yapmıyor.
Bana ortalamanın ustunde kizlar gayet mutlu gibi geliyor istisna disinda
Istediği gibi makyaj yapar yakışır
Istediği gibi saç yaoar yakışır
Istediği gibi giyinir dikkat çeker çünkü hem güzellik artı giyim ilgi çekmelerine yeter.
Tabi istisna dışı bunlar.

Bakıyorum aşk ilişkilerinde gerek bir ortama giriyorsun biryerlere katiliyorsun sanki sıradan ortalama bir tip sen kendine bakmaya hakkın yok.
Yani ozguvenli olmak için şart mi sizce ortalamanın üstünde tipte olmak.? Çok doldum bugün sanırım kızlar kendimi sevmek istiyorum ben de ama cevrendekilerden olmuyor .
Bana güzelliğine takan eda96 mıydı ne yanlış hatırlamıyorsam onu hatırlattın

oda böyle güzelliğe takıntılı konular açardı sürekli

Bana ortalamanın ustunde kizlar gayet mutlu gibi geliyor istisna disinda
Istediği gibi makyaj yapar yakışır
Istediği gibi saç yaoar yakışır
Istediği gibi giyinir dikkat çeker çünkü hem güzellik artı giyim ilgi çekmelerine yeter.
Tabi istisna dışı bunlar.
Kendini kimseyle kıyaslama lütfen...

Güzel olup özgüvenli olmak maharet değil ki. Çirkin insan özgüveniyle kendini güzelleştirir.

Tek sorun tip değil ki.
Misal göz teması kuramiyorum insanlarla alay ediyorlar bununla mesela.
Konuşurken biriyle heyecanlanıyorum uzak duruyorum hep.

Bence güzel olanlarda ayrı bi özgüven var.yani güzel olmak özgüveni beraberinde getiriyor

Ahh şu özgüven.. Allah bazısına bol bol vermiş,bana da çok azcık vermiş. Özgüvenin güzellikle çok doğru orantılı olduğunu düşünmüyorm,en azından bende öyle. :( bunu şımarıklık olarak algılamayın lütfen ama etrafın devamlı iltifatlarını alırım, bi ortama girince erkekler hemen ilgi gösterir ama çoook özgüvensizim. Hemen utanırım,cesaretsizim. Keşke özgüvenimi artırabilsem,keşke.. :(

Ahh şu özgüven.. Allah bazısına bol bol vermiş,bana da çok azcık vermiş. Özgüvenin güzellikle çok doğru orantılı olduğunu düşünmüyorm,en azından bende öyle. :KK43: bunu şımarıklık olarak algılamayın lütfen ama etrafın devamlı iltifatlarını alırım, bi ortama girince erkekler hemen ilgi gösterir ama çoook özgüvensizim. Hemen utanırım,cesaretsizim. Keşke özgüvenimi artırabilsem,keşke.. :KK43:
Ben de olmuyorsa sende olmalı saba özgüven asiliyoruz hemen

oda böyle güzelliğe takıntılı konular açardı sürekli
Yanlış alıntı olmuş sanırım düzeltelim
Bir önceki sorumda yazdığım gibi iletişim kopuklugum var
Biriyle konuşurken mesela sürekli yukarı filan bakıyorum hareketlerin iticilesiyir kasinti bir tip oluyorum.
Buda insanı itici yapar zaten.

Back
X