• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik Delisi Bir EŞ

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
Evet arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzre eşim bir süs bir giyim bir makyaj hastalığı aldı başını gidiyor
az önce ev halim izinliyim yüzüm dinlendin hergün 24 saat makyajlımı olcam yüzün çok soluk demeye başladı eşortmanlarıma burun kıvırıyor normalde deli bakımlıyım bırak da haftanın 1 günü 2 günü doğal halimle kalayım birde ben süslüyken davranışları çok başka ben ev haliyleyken başka..
evimde temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım eşyalarını ütüledim daha çok allah razı olsun diceğine giyimime makyajımın olmamasına bakıyor yok arkadaşlar şunu biliyordum zaten birkere daha iyi anladım erkek milletine ne yapsanız yaranılmaz..
kendinizden bişey vermeyin canı gönülden emek harcamayın en iyi kocaya bile değmiyor hasta olsak ne yapcaz kocayı kaptırcaz galiba süslü hanımlara..erkekler nankörrr

benim eşimde tamtersi ajortmanlı halımı beyenıyo bursuru makyaj mazemesı aldık duruyo arda makyaj yaptıgım zaman yanıma yaklaşmıyo sil beyenmıyorum dıyo

Esim sevmedigi icin ben cok nadir makyaj yaparim evde. bence kadinin en guzel hali dogal halidir ;) tabi dogal hal derken sac bas daginik ustu basi yemek kokan dogalliktan soz etmiyorum.

ne kadar güzel ya biz nişanlıyken hep eşim seni doğal halinle çok beğeniyorum diyordu evlendik ben kendime baktıkça hep bakımlı görsün istiyor birde bayanın bol olduğu yerde çalışıyor onlarda çok bakımlı ileri gereği acaba millette görüyor 24 saat süslümü olmamı istiyor..ama ne yalan söyleyim ben eski nişanlımı özledim beni sade görüp seven adam yok şimdi..
sanmayın ki eşiniz hep böyle kalcak erkekler çok huy değiştiriyor inanın..
sizin kocanız hep böyle kalır inş ..

ben saçımı toplayıverip öyle çıkarım işe bile böyle gelirim zaten bir standardımız yok eşim saçıma hergün fön çekim falan isterde arada yaparım bende garibim sevinsin tel tokalardan nefret ediyo birde kafanın her tarafına ondan takıyon ne bunlar ya diyo dağınık dursun daha iyi diyo
kendine bak sen derdim başkası olsa ama benm ki acayip süslüdür üstüne başına iki parmak saçına çok özenir

ne kadar güzel ya biz nişanlıyken hep eşim seni doğal halinle çok beğeniyorum diyordu evlendik ben kendime baktıkça hep bakımlı görsün istiyor birde bayanın bol olduğu yerde çalışıyor onlarda çok bakımlı ileri gereği acaba millette görüyor 24 saat süslümü olmamı istiyor..ama ne yalan söyleyim ben eski nişanlımı özledim beni sade görüp seven adam yok şimdi..
sanmayın ki eşiniz hep böyle kalcak erkekler çok huy değiştiriyor inanın..
sizin kocanız hep böyle kalır inş ..

Benimki nisanliyken ve tanistigimizda neyse simdi de o elhamdulillah. insallah hic degismez yoksa cok üzülürüm....

benim eşim de sadelikten yana. doğal makyajı sever. yani abartmadan. bi de sırf ona özel süslenirim bazı günler işten gelmeden önce. çok hoşuna gider..

bızde 2 bucuk yıl nişanlı kaldık allah razı olsun nışanlıykende aynıydı şımdıde aynı hergun şükredıyorum rabbıme bana boyle bi eş nasip ettıgı için ama bı gun degısrıse buyukbı şok yaşarım yıkılırım heralde

ya insan 24 saat makyajla gezemezki hem çalış hem ev şi mecbur kendine ayırıcak zamanın olmalı allah yardımcın olsun inş benmki böyle olmaz bende çok üzülrm :(

her an makyajlı olmak hem sıkıcı hem de evde aktif olarak temizlik yemek yapan biri için zor siz en iyisi ortasını bulun eşofman yerine tayt ,badi, tunik tercih edin makyajı da eşiniz gelmeden hafif yapın

Tek gün izinlisiniz ondada yemekle temizlikle ütüyle geçiriyosunuz ve eşiniz hala makyaj ve giyim derdinde..

Sanırım ben olsaydım eşim o şekilde istiyorsa yapardım ama açık açık ta konuşurdum, hem evin hizmetini yapıp hem aynı gün prenses gibi gzemeyeceğinize göre yardımcı almayı teklif ederdim başka türlü nasıl olabilirki zaten ??

benim eşim doğallıktan yana amaaaa....
kışın ayıcıklı pjamalarımla dolaşırım belim açılsa peşime takılır evde :1:
evde makyaj yapmamı istemez asla....
ama gelgelim yazın sürekli mini şort giyerim bronzlaşınca sürekli nemlendirici bakım losyonları falan sürerim adam peşimden ayrılmaz...

saten takımlardan falan nefret eder mesela benim eşim çok enteresan ama birsürü iç çamaşır takımı alırız yüzüne bakmaz...

kendisi nişanlıyken çok bakımlıydı giyim açısından adam bana almaktan bişey almıyor kendine.
bir sürü iç çamaşırı alır ve hepsini giymemi bekler tabii.
ben sadece evde olduğum zaman benden bakımlı olmamı istemesi beni sıkıyor artık..özledim ya saçımı topuz yapıp temizleme sütümle yüzümü silip evde salaş olmayı..
hep şık hep şık insan sıkılıyor ..bencillikte var biraz kendinde bişeye bakmam ben aynı kazağı 4 gün giydiği olur ter kokmadığı sürece ağzımı açıp bişey demem..ama o nerdeee

kendisi nişanlıyken çok bakımlıydı giyim açısından adam bana almaktan bişey almıyor kendine.
ben sadece evde olduğum zaman benden bakımlı olmamı istemesi beni sıkıyor artık..özledim ya saçımı topuz yapıp temizleme sütümle yüzümü silip evde salaş olmayı..
hep şık hep şık insan sıkılıyor ..bencillikte var biraz kendinde bişeye bakmam ben aynı kazağı 4 gün giydiği olur ter kokmadığı sürece ağzımı açıp bişey demem..ama o nerdeee

işte bence bişey demelisin, sana laf ettiğinde sen bi kendine bakıyo musun hiç diyebilirsin mesela 4 gün aynı kazağı giydiğinde...

Son düzenleme:
böyle eşlerini sürekli eleştiren erkeklere sinir oluyorum bence ev insanın en rahat etmesi gerektiği yerdir minicik daracık kıyafetler sürekli makyajlı dolaşmask vs hiç bana göre değil ben evimde rahat olmayı severim Allahtan kocamda benim gibi düşünüyor doğallığı sever bence sen de kocanı sustur böyle seni eleştirmesine izin verme her türlühaline gözü alışsın bunun hamileleği çocuk büyütmesi uykusuzgeceleri hastalığı sağlığı var yani bir kadın evde sürekli defileye çıkacak manken gibi dolaşamaz ki

ben saçımı toplayıverip öyle çıkarım işe bile böyle gelirim zaten bir standardımız yok eşim saçıma hergün fön çekim falan isterde arada yaparım bende garibim sevinsin tel tokalardan nefret ediyo birde kafanın her tarafına ondan takıyon ne bunlar ya diyo dağınık dursun daha iyi diyo
kendine bak sen derdim başkası olsa ama benm ki acayip süslüdür üstüne başına iki parmak saçına çok özenir

benim eşimdede buna benzer bi durum var. şöyleki saçın açık kalsın der hep. benim saçımda baya karışık dalgalı öyle fön yada jölesiz oluca paçozzz oluyorum. ilk zamanlar fönsüz saçım topluyorum mesela evden çıkıcaz tam dur diyo açıyo saçımı şöle bi eliyle dağıtıyo hıhhhh diyo şimdi oldu aynaya bi bakıyorum sanki beni saçımdan çeke çeke dövmişler. yani eşimin zevki diyede sokağa öyle çıkamam tabi :)

4 gün aynı kazagi giyen adama bak sen neler de umuyor
hadsizlik düpedüz :19:

Back
X