erkek arkadaşımla haftasonlarını evde geçirdiğimizde makyaj yapmam. saçımı toplar ya da rastgele topuz yaparım. ama şık eşofmanımın üstüne spor klasik bluzumun dekoltesi ve ya güzel bir hareketi mutlaka vardır. ya da taytımın üstüne giydiğim tuniğimde bir numara vardır. makyaj yapmayı sevmem ama göz kalemimi ve incecik bir eye-liner'ımı mutlaka çekerim. dudağıma da canlandırıcı bir lipstick sürerim olur biter :))
valla yazdıklarımı okuyunca bana da zahmetli geldi ki ben dünyanın en tembel insanıyım ama sevgilim çok yakışıklıonu da etraftaki piranhalara kaptıramam zor buldum. vermem benim onu bana Allah verdi
etraftaki o pis çakma sarışın plaza barbilerine kaptırmaktansa 10 dakikada gösterdiğim çaba ile +5000 puan tur bindiririm ben onlara. erkekler görselliğe önem veriyorlar malesef. acı deneyimlerim gösterdi ki, olmuyor her dakika tetikte olmak gerek.
aynen bence de evde bile uygun şekilde giyinip bakım, kıyafetlerde bir hareket olması insana çok hava katıyor.
bakımlı olmak gerekiyor her daim , ancak konu sahibinin eşi makyajlı falan görmek istiyor sanırım. sürekli de makyajla dolaşamayız mesela allık bana çok yakışıyor insana renk verip yüzünü canlandırıyor, ama onu bile her gün sürsem cildim bozulur. önemli olan doğal güzellğiini koruyacak şekilde bakımlı olmak , evdeyim diye de saç baş darmadağın gezersek de olmaz, fön çektirip full makyaj otursak da olmaz. ikisinin arası