Evet arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzre eşim bir süs bir giyim bir makyaj hastalığı aldı başını gidiyor
az önce ev halim izinliyim yüzüm dinlendin hergün 24 saat makyajlımı olcam yüzün çok soluk demeye başladı eşortmanlarıma burun kıvırıyor normalde deli bakımlıyım bırak da haftanın 1 günü 2 günü doğal halimle kalayım birde ben süslüyken davranışları çok başka ben ev haliyleyken başka..
evimde temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım eşyalarını ütüledim daha çok allah razı olsun diceğine giyimime makyajımın olmamasına bakıyor yok arkadaşlar şunu biliyordum zaten birkere daha iyi anladım erkek milletine ne yapsanız yaranılmaz..
kendinizden bişey vermeyin canı gönülden emek harcamayın en iyi kocaya bile değmiyor hasta olsak ne yapcaz kocayı kaptırcaz galiba süslü hanımlara..erkekler nankörrr
hiç şaşrmadım benımkındede benzer huylar war misal ben hastaneye gttım ve o gun amlıyat olcgmı öğrendm adam ewe geldi bana şole bii baktı we dediği ... sen hastaneye makyajsız mı gıttıın? yok ebenınkii :)