Güzellik Delisi Bir EŞ

Evet arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzre eşim bir süs bir giyim bir makyaj hastalığı aldı başını gidiyor
az önce ev halim izinliyim yüzüm dinlendin hergün 24 saat makyajlımı olcam yüzün çok soluk demeye başladı eşortmanlarıma burun kıvırıyor normalde deli bakımlıyım bırak da haftanın 1 günü 2 günü doğal halimle kalayım birde ben süslüyken davranışları çok başka ben ev haliyleyken başka..
evimde temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım eşyalarını ütüledim daha çok allah razı olsun diceğine giyimime makyajımın olmamasına bakıyor yok arkadaşlar şunu biliyordum zaten birkere daha iyi anladım erkek milletine ne yapsanız yaranılmaz..
kendinizden bişey vermeyin canı gönülden emek harcamayın en iyi kocaya bile değmiyor hasta olsak ne yapcaz kocayı kaptırcaz galiba süslü hanımlara..erkekler nankörrr

hiç şaşrmadım benımkındede benzer huylar war misal ben hastaneye gttım ve o gun amlıyat olcgmı öğrendm adam ewe geldi bana şole bii baktı we dediği ... sen hastaneye makyajsız mı gıttıın? yok ebenınkii :)

Merak ettim acaba kendisi de evde, ütülü pantolon gömlek veya kot güzel bir tshirtle mi oturuyor saçlar jöleli falan...Öyleyse bişey diyemem ama kendi eşofmanla şortla gezip senden saç-makyaj-süs belkiyorsa yerinde olsam bu adama mı diye bi sorarım.
Evde bakımlı, şıkır şıkır olan bayana ben şaşarım öncelikle, nasıl rahat ediyor diye. Eve girer girmez üstümü çıkarır, makyajımı yıkar, eşofmanları çekerim. Es kaza işten geldiğim kıyafetle falan evdeysem, eşim yeni mi geldin diye sorar, kot fln giysem bunalmadım mı eşofman giysene der. Eşim beni kıyafetlere göre beğeniyorsa orda bi durmak lazım. Yani güzel giyinince başka biri mi oluyorum ki ben, nasıl rahat ediyorsam öyle giyerim. O zaman sen temizliği falan nasıl yapıyorsun, eşin seni temizlik yaparken fln görse iyice soğur yani. Bence arada bir hatırlat burası ev de ona evde insan nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir eder, bende böyle rahatım de.

Bence çok tuhaf değil istekleri. Gerçekleştirmek çok zor da değil. Arkadaşlardan birinin söylediği gibi tunik,tayt giyebilirsin evde. Hafif bir makyaj, bir kalem, parlatıcı, allık sürmek, parfüm kullanmak, saçına şekil vermek ne kadar vaktini alır ki.. Erkeklerin umurunda değil evin pırıl pırıl olması.. Ayda bir kadın al gücün yetiyorsa. Dip köşe temizlet. Kalan 3 hafta elinden geldiğince kendin yap.

Aslında şanslısın eşin kendini çok net ifade ediyor. Bazısı doğallığı sever bazısı süsü . Eşin için günde 15 dakikanı olmadı yarım saatini ayırıp süslenmek bu kadar zor olmamalı.. Önemli olan karşındakinin isteklerine, beklentilerine saygı göstermek değil mi evlilikte.. Kaldı ki kısıtlayıcı, zorlayıcı, kişiliğine yönelik, ahlak dışı talepleri olan biri değil eşin..

evde nasil gezecegimede mi esim karar verecek :19: yok yaa daha neler...bi bu kalmisti karismadiklari bu da olsun tam olsun.
esine ne yaa kadin evindede rahat edemeyecekse nerde edecek...24 saat insan suslu puslu gezemezki..kaldiki ben makyajli olmayi susten saymiyorum bile...neden? cunku cildi mahvediyor bilmem kac yasina geldiginde yuzun delik desik oluyor vs vs...herneyse konumuz degil...ama ben ozel gunler disinda makyaji sevmeyen bir insanim...bi dugun nisan baska bir ozel gece...gunluk bi kalem bi far yeter bence...makyajli seklini gorunce insanlar cok sade geliyorlar bir sure sonra...aliskanlik meselesi olabilir...

ya cok merak ediyorum cocugun var mi? yoksa sakin dogumuna filan bu adami alma, mazaAllah dogum esnasinda seni yataktan kaldirip makyaj filan yaptirir neme lazim :ssz::ssz:

Son düzenleme:
benim eşim de makyajsız halimi daha çok beğenir üniversitede ilk tanıştığımız zamanlarda çok makyaj yapardım sürme bu iğrenç şeyleri yüzüne derdi hala da öyle dışarı çıkarken makyaj yapınca yine mahvetmişsin yüzünü diyor eşofmanlı takılmamı seviyor.

Ne mutlu size eşiniz sizi makyajsız seviyormuş,tamam anladık da niye nispet yapar gibi yazıyosunuz bunu? Arkadaş burda derdinden bahsediyo ona moral vermek yerine yok benim eşim böyle seviyo yok bilmem ne,kendizi arkadaşın yerine koyun lütfen...
Seker86,arkadaşım sen de takma hiç gereken cevabı da ver lütfen eşine,ne zaman o evde iki dirhem bir çekirdek gezinmeye başlarsa sen de full makyaj dolaşırsın

bakımlı olmak full makyaj gezip topukulularla yürümek değil ki . bakımlı olmak temiz olmak demek . bir kadın ağda kaş manikür pedikür saç cilt bakımını ihmal etmiyorsa zaten bu kadın bakımlıdır benim gözümde .öle ağır makyajlara bilmem nelere gerek bile yok . evde arada salaş da gezer insan yani sürekli taytla topukluyla bilemiyorum yani . zaten güzel kadın makyajsızda güzeldir hatta daha güzeldir doğal hali .sende cicili eşofmanlardan falan al onlar hem şık duruyor hemde rahat .dekolteli falan üstler giy ne bileyim öle şeyler yaparsan eşinin hoşuna gider bence diye düşünüyorum

benim eşimde tam tersi .ama erkeklere yaranılmaz ne yaparsan yap bu bir gerçek.doğal olursun süslen der süslenirsin doğal ol der. kendin nasıl mutluysan öyle ol

erkeklerin bi çoğu doğal seviyor ama seninkiler gibi böyle numunelik de çıkıyor heralde..

ben erkek olsam kadında sadece hafif bi göz makyajı isterim. bence fondöten pudra ruj falan çok itici. rujlu bir kadınla öpüşmek mi ıyyyy. hele de yapış yapış fondötenli yanakları okşamak filan. :27:

hafif yap sen de abartma, eşin sonuçta isteyebilir bence sorun yok. ama kendi de bakımlı olacak tabiii, sen de isteyebilirsin.

ilk kez duydum böyle bir eş, benimkide yine ne sürdün yüzüne, öpünce ağzıma krem geliyor diyo :1:

Son düzenleme:
Benim eşimde makyajdan nefret eder. Doğallığı sever. (Tabi pis olmak ayrı bir olay.)Etrafımda konu sahibinin eşi gibi sevgilisi ya da eşi olan çok insan var. Hepsinin de tek sorunu bu değil. Başka problemler var adam hıncını bu konuda çıkarıyor. Çünkü siz ne yapsanız o na batar bir hal almış benim anladığım bu. Var mı aranızda başka problem?

erkek arkadaşımla haftasonlarını evde geçirdiğimizde makyaj yapmam. saçımı toplar ya da rastgele topuz yaparım. ama şık eşofmanımın üstüne spor klasik bluzumun dekoltesi ve ya güzel bir hareketi mutlaka vardır. ya da taytımın üstüne giydiğim tuniğimde bir numara vardır. makyaj yapmayı sevmem ama göz kalemimi ve incecik bir eye-liner'ımı mutlaka çekerim. dudağıma da canlandırıcı bir lipstick sürerim olur biter :))

valla yazdıklarımı okuyunca bana da zahmetli geldi ki ben dünyanın en tembel insanıyım ama sevgilim çok yakışıklı:nazar: onu da etraftaki piranhalara kaptıramam zor buldum. vermem benim onu bana Allah verdi :D:23: etraftaki o pis çakma sarışın plaza barbilerine kaptırmaktansa 10 dakikada gösterdiğim çaba ile +5000 puan tur bindiririm ben onlara. erkekler görselliğe önem veriyorlar malesef. acı deneyimlerim gösterdi ki, olmuyor her dakika tetikte olmak gerek.

Son düzenleme:
aaaaaa aynı benim kaynım.azarlamışlığı vardır sevgilisini yanımda.he bunu böyle isteyen vatandaş kız okula rujla gitti diye küsen vatandaştır:)
ben ruj sürsem nişanlım kızar beni öpmüyorsun diye.iki allık sürerim o öpemez kızar:) eşofman giyersem de bayılır
erkekler...

Ay nerede okudum hatırlamıyorum ama amerikamı avrupamı ne buradaki erkekler üzerinde yapılan araştırmada kadınları dar kısa elbiseler full makyajlı halleri ile değil evde salaş pijamalı sıfır makyajlı halleri ile seksi buluyorlarmış.

Demek ki arada istisnalar var.Bakımlı olmak temiz olmak evet olması gerekenler ama 24 saat makyajda insanın cildi ne hale gelir herşeyi geçtim

Bence çok tuhaf değil istekleri. Gerçekleştirmek çok zor da değil. Arkadaşlardan birinin söylediği gibi tunik,tayt giyebilirsin evde. Hafif bir makyaj, bir kalem, parlatıcı, allık sürmek, parfüm kullanmak, saçına şekil vermek ne kadar vaktini alır ki.. Erkeklerin umurunda değil evin pırıl pırıl olması.. Ayda bir kadın al gücün yetiyorsa. Dip köşe temizlet. Kalan 3 hafta elinden geldiğince kendin yap.

Aslında şanslısın eşin kendini çok net ifade ediyor. Bazısı doğallığı sever bazısı süsü . Eşin için günde 15 dakikanı olmadı yarım saatini ayırıp süslenmek bu kadar zor olmamalı.. Önemli olan karşındakinin isteklerine, beklentilerine saygı göstermek değil mi evlilikte.. Kaldı ki kısıtlayıcı, zorlayıcı, kişiliğine yönelik, ahlak dışı talepleri olan biri değil eşin..

bu cevabı okuyunca bekar olduğunu düşünüp profiline baktım :)
15 dk hazırlanmaktan bahsetmiyor konu sahibi arkadaşımız
evde makyajsız durmak istiyorum diyor
eşofmanlarımı giyip dinlenmek istiyorum diyor

ben de dışarıda giydiğim en rahat kıyafetimle bile evde rahat edemiyorum
ayağını uzatıp bir tv izlenmiyor dışarıdaki kıyafetlerle

üstelik temizlik yapacaksın, yemek, ütü yapacaksın
adam eşofmanına takacak
veririm eline süpürge ile bezi, gösteririm ütülerin yerini
otururum kenara en süslü halimle
sonra derim duş al gel şimdi yanıma en güzel kıyafetlerinle

duş almaya hali kalır mı acaba

ben çok merak ettim eşini brad pitt kadar yakışıklı biscolata reklamlarındaki adamlar kadar çekici sanırım? :8:

erkek arkadaşımla haftasonlarını evde geçirdiğimizde makyaj yapmam. saçımı toplar ya da rastgele topuz yaparım. ama şık eşofmanımın üstüne spor klasik bluzumun dekoltesi ve ya güzel bir hareketi mutlaka vardır. ya da taytımın üstüne giydiğim tuniğimde bir numara vardır. makyaj yapmayı sevmem ama göz kalemimi ve incecik bir eye-liner'ımı mutlaka çekerim. dudağıma da canlandırıcı bir lipstick sürerim olur biter :))

valla yazdıklarımı okuyunca bana da zahmetli geldi ki ben dünyanın en tembel insanıyım ama sevgilim çok yakışıklı:nazar: onu da etraftaki piranhalara kaptıramam zor buldum. vermem benim onu bana Allah verdi :D:23: etraftaki o pis çakma sarışın plaza barbilerine kaptırmaktansa 10 dakikada gösterdiğim çaba ile +5000 puan tur bindiririm ben onlara. erkekler görselliğe önem veriyorlar malesef. acı deneyimlerim gösterdi ki, olmuyor her dakika tetikte olmak gerek.

Senin yaptıkların benim için makyaj :1:
Ben çok özel bir gün olursa dediklerini yaparım :17:

Bakımlı olmak elbette herşeyden evvel insanın kendisine olan saygısını gösterir de 24 saat full makyaj çoğu kişininde dediği gibi yapana zarar ya.. Makyajın yeri ayrı ama insan evinde de rahat olamayacaksa nerede olacak..?
Bakımlı olmak İN
24 saat full makyaj OUT :12:

Back
X