• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik Delisi Bir EŞ

Of keşke nişanlım da makyaj yaptığımda beni güzel bulsa. Çünkü genelde makyajı yapmayı bakımlı olmayı güzel giyinmeyi severim. Ama bigün teyzemin evindeyken bu geldi beni ev kıyafetiyle gördü gidince mesaj yazdı bugün ev kıyafetleriyle makyajsız doğal halinle çok hoşuma gittin bayıldım diye. O günde makyaj yoktu tabi yüzümde ev hali. Neyse ben elimde olmadan makyajı sevmiyo diye yapmamaya başladım zor geldi bana da süslenip püslenmek. Sonra bigün farkettim ya sen sevmiyorsun diye makyaj da yapmıyorum artık ben iyice saldım kendimi farkında olmadan dedim. Yapınca ne değişiyoki sanki, özellikle cildindeki kalıp gibi duran boyayı (fondöten demek istiyor :) ) hiç sevmiyordum böyle çok daha iyi dedi. Eskiden makyajsız sokağa çıkmayan ben bi rimel sürmeye üşeniyorum onun yüzünden sonra kendi kendime ben ne bakımlıydım önceden rimelsiz bakkala gitmezdim diyorum üzülüyorum. Aslında bi yönden eşinin bakımlı kadın sevmesi iyi tabi fazla abartmadan. Sonuçta insan hergün süslenmekten de sıkılır hele de evin içinde :26:

Bence çok tuhaf değil istekleri. Gerçekleştirmek çok zor da değil. Arkadaşlardan birinin söylediği gibi tunik,tayt giyebilirsin evde. Hafif bir makyaj, bir kalem, parlatıcı, allık sürmek, parfüm kullanmak, saçına şekil vermek ne kadar vaktini alır ki.. Erkeklerin umurunda değil evin pırıl pırıl olması.. Ayda bir kadın al gücün yetiyorsa. Dip köşe temizlet. Kalan 3 hafta elinden geldiğince kendin yap.

Aslında şanslısın eşin kendini çok net ifade ediyor. Bazısı doğallığı sever bazısı süsü . Eşin için günde 15 dakikanı olmadı yarım saatini ayırıp süslenmek bu kadar zor olmamalı.. Önemli olan karşındakinin isteklerine, beklentilerine saygı göstermek değil mi evlilikte.. Kaldı ki kısıtlayıcı, zorlayıcı, kişiliğine yönelik, ahlak dışı talepleri olan biri değil eşin..

iyi güzel söylemişsinde arkadaşım, yarın öbürgün bu kadının çocuğu olduğunda aynaya bakacak 15 dakikası bile olmadığında alıştığı için sürekli aynı beklenti içinde olacak adam.

bence erkekler her zaman aynı ilgiyi beklemek yerine, yapılamayacağınıda ve belli zamanlarda kendındende feda etmesı gerektiğini bilmeli, onlara bunu belli etmeli.

bazı arkadaşlar sanslı o zaman..
makyaj değil sadece saçım başım yapılı olcak her daim bakımlı olcakmısım öyle istiyor işte anlıyorum hal ve hareketlerinden zaten...

makyaj değil sadece saçım başım yapılı olcak her daim bakımlı olcakmısım öyle istiyor işte anlıyorum hal ve hareketlerinden zaten...

Aslında kadının her zaman her yerde bakımlı olması taraftarıyım.
Ancak konu evlilik olunca flört döneminde bazı sinyaller alınmalı karşılıklı bence.
Arada fönsüz,makyajsız görmeli mesela.
Hep elbiseyle değil arada kotla görmeli.
Hatta mümkünse bazen eşofmanla tepeden öylesine yapılmış bir topuzla da görmeli.
Erkek de bazen sinek kaydı bazen sakallı,kendini salmış da olmalı.
Halsizken de görüşmeli hastayken de.
Böyle olursa insanların evlilikten beklentisi Barbie ya da Ken değil hayat arkadaşı olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Peki dışarda falan sizi kıskanıyor mu ?
Dışarda da böyle olmanız hoşuna gidiyyor mu yoksa içerde mi böyle istiyor.. Tuaf geldi hele de bazı evli arkadaşlarımızın söyledikleriyle kıyasladım da..
Bi konuşsan ne bileyim her daim öyle olmanız ikiniz açısından da bence sıkıcı olur.Arada bir değişiklik olsun derseniz nasıl birşey düşünebilirsiniz ki ?

Aslında kadının her zaman her yerde bakımlı olması taraftarıyım.
Ancak konu evlilik olunca flört döneminde bazı sinyaller alınmalı karşılıklı bence.
Arada fönsüz,makyajsız görmeli mesela.
Hep elbiseyle değil arada kotla görmeli.
Hatta mümkünse bazen eşofmanla tepeden öylesine yapılmış bir topuzla da görmeli.
Erkek de bazen sinek kaydı bazen sakallı,kendini salmış da olmalı.
Halsizken de görüşmeli hastayken de.
Böyle olursa insanların evlilikten beklentisi Barbie ya da Ken değil hayat arkadaşı olur diye düşünüyorum.

valla aynen öyle. kendinizi barbie gibi gösteriyorsunuz ilk başta, adam sizin evde kırk saat süslendiğinizi nerden bilsin. sanıyor ki hatunun doğal hali bu :)) hep böyle görülmek istenince de bıkıyorsunuz yoruluyorsunuz. yapmayın böyle kendinize edersiniz. hayat arkadaşlığı dış güzellikten öte dinamikler gerektirir,erkeklerin bunu öğrenmesi lazım, biz de onlara ağırlık vermeliyiz. taş bebek değiliz insanız neticede.

işe giderken süs bebek gibi olup evde salaş gezen insanları anlayamıyorum işe makyajsız gidin ozaman 5 gün dinlensin cildiniz hafta sonuda full makyajla oturun eşinizin yanında iştekiler eşinizden daha mı kıymetli ? Saç baş yapımı içinde aynı fikirdeyim .

Son düzenleme:
buraya yazılan sorunlara ""ay benim eşim de tam tersi beni doğal sever" falan şeklinde yazılan yorumları anlayamıyorum.kadın buraya derdini yazmış, sizde nispet yapıyorsunuz gibi iyice canını sıkmayın. eşinizle kıyaslayabilirsinz ama bide moral verseydnz konu sahibine keşke

bende bir kadıının bakımlı olmasından yanayım kesinlikle...ki öyleyimdir diyorsunuz.ancak 7/24 ve evliysen bu pekte mümkün olmuyor...dediğiniz gibi temizlik ütü yemek girince işin içine bakıma zaman kalmıyor.bence konuşun eşinizile kırıldığınızı uygun bir diille söyleyin,oda belki bu tavrını gözden geçirir.

Bakimli olmak makyajlı olmak demek değil ki....bakimli olmak bana göre once hijenden gecer...her gun dusunu alan cilt sac temizligine ozen gosteren manikurune pedikurune agdasina dikkat eden kilosuna dikkat eden kadin bakimlidir ayrica da çekicidir. Birde dogal guzzellik varsa..bir goz kalemi bir parlatici yeter....

kendisi nişanlıyken çok bakımlıydı giyim açısından adam bana almaktan bişey almıyor kendine.
bir sürü iç çamaşırı alır ve hepsini giymemi bekler tabii.
ben sadece evde olduğum zaman benden bakımlı olmamı istemesi beni sıkıyor artık..özledim ya saçımı topuz yapıp temizleme sütümle yüzümü silip evde salaş olmayı..
hep şık hep şık insan sıkılıyor ..bencillikte var biraz kendinde bişeye bakmam ben aynı kazağı 4 gün giydiği olur ter kokmadığı sürece ağzımı açıp bişey demem..ama o nerdeee

Tam o kendine bakıyor mu diyecektim bu yorumunu okdum.Bir insanın 4 gün aynı kazağı giymesinden rahatsız olman için ter mi kokması gerekiyor.Ben olsam 2.gün tepkimi veririm.Akşamında gider çıkarır çıkarmaz kirli sepetinin en dibine gömerim o kazağı.
Bakımlı olmak demek,sadece kadının saçı dağıtıp makyaj yapıp giyinip süslenmesi değildir.Her iki tarafta bakımlı olacak.Sık sık duş almak,yağlı saçla gezmemek,kıyafetleri çamaşırları değiştirmek,el tırnak cilt bakımına özen göstermek.Dileri fırçalamak.Kendi 4 gün aynı kazağı giyen adamın bunları yaptığından da çok emin olamam.Özel anlarınızda da giyinik ve makyajlı mı görmek istiyor seni acaba.

kendisi 4 gün aynı kazakla dolaşsın.
senden assolist olmanı beklesin o ne hala!

kendi temizlik ve hijyen kontrolunu yapamayan birinin bunu sizden talep etmesi de çok komik. :51:

kazak bu yünlü bir günde bile koku olur .kokuyu geçtim dışarıda toz duman sigara vs koku dolu zaten. 2. gün bile aynı şeyi giymek insanı tiksindirir.

bende işim gereği bakımlı olmalıyım ama eve gittiğimde makyajımı çıkarıp eşimin değişine göre komik pijamalarımı giyiyorum eşimde her akşam beni saatlerce izleyip gülüyor bana senin bu halini daha çok seviyorum diyor:9::9:sizde eşinize evde sürekli bakımlı olmaını syleyin parfüm sıkmadan gömlek kravat takmadan evin içinde dolaşmasını istemediğinizi söyleyin bakalım ne diyecek o abartıyorsa siz daha da abartın durumu

Back
X