Saç Uzatma Yöntemleri Güzellik delisi saç perisi

Elos_eloo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
435
271
23
Merhaba arkadaşlar ben makyaj delisi saç aşığı biriyim ama maalesef ki saçlarımı bunalıma girip 2 yıl önce kestirdim ve saçlarım 2 yıldan bu yana hiç uzamadı çünkü kesen kuaför çok kötüydü artı ben 1 yıl önce dayanamayıp saçlarıma defalarca kaynak yaptırdım ve sonucunda o lastik tokalar saçımı tutmazken Okadar gürken şuan minik bir tel toka tutar oldu ve saçlarım o derece maf oldu şimdi hep birlikte tüm yöntemleri deniyoruz varsa benim gibi sorunları olan çözümleri birlikte bulalım benim denediğim aslında 1 buçuk aydır başladığım yöntemler var buyrun hep birlikte çare bulalım

Ben bu bugün hardal aldım sınavlarım biter bitmez hardal kürüne başlamayı düşünüyorum. Aynı zamanda dax supergro kullanıyorum ama düzenli olarak değil. pazar günü tam olarak başlamayı düşünüyorum. Ben de açıcıdan yanan saçlarımı kestim omuzumda şuan 1 senede belime kadar uzatmak istiyorum

Süper gro dax bende de var kullandığım ürünleri resimli paylaşayım sana Can'ım ama ben daha fayda görmedim bir de ben hergün bir bakım şekli yapıyorum çok mu oluyor acaba

Eki Görüntüle 1841477

Süper gro dax bende de var kullandığım ürünleri resimli paylaşayım sana Can'ım ama ben daha fayda görmedim bir de ben hergün bir bakım şekli yapıyorum çok mu oluyor acaba
Canım öyle yapma saçlarını çok yorarsın. Fotoğrafta çok anlamadım ama bence şöyle yap mesela yağları ayrı ayrı kullanmak yerine karıştır ve banyodan sonra saçın sorunlu yerlerine sür ve ör o şekilde kurusun. Dax ı da çoğu kişi çok faydasını görmüş ben daha düzenli kullanamadım sen de haftada bir onu kullan bide onun yanında başka bi maske kullanabilirsin mesela ben hardala başlicam onun çok faydasını görmüştüm zamanında. Ama böyle düzenli şekilde yap hadi bugün bunu yapim şu gün şunu deme. Belli bi gün seç o gün onu kullan.

Evet Can'ım bende gün yapcam pazartesi yağ günü hepsini karıştırıp Çarşamba dax günü cuma sinemaki kürü hardalı toz bulsam bende istiyorum o küre başlamak ama daha çıkıp aramaya vaktim olmadı

Ama sinemakiyle hardal ı beraber yapma hatta sinemaki iyi geliyosahardal ı yapma. Benim hardal iyi geldikten sonra sinemaki bi işe yaramadı yni sadece birini kullan

Canm bnce her gun farkli farkli bakm yapmak yerine sacina iyi gelen urunleri tercih et. Mesela bn tamamen organik urunlere döndm. Baska hic bir sey surmuyorm sacima ve iyi geliyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…