- Konu Sahibi montesorri
galiba
.öncelikle merhaba.nasıl anlatsam bilmiyorum konu ne onuda bilmiyorum aslında ama gözlemlediğim bir olayı anlatmak istiyorum.benim bir kız arkadaşım var.yüzü çok güzel ama boyu kısa fiziği çok güzel değil şişman .bu kızın bir erkek arkadaşı var bunlar bayadır çıkmışlar 2 yıl ara verilmiş şimdi tekrar başladılar ve evlenmeyi düşünüyorlar.bunlar daha önce ailelerine söylemişler evlenmek istediklerini ama olumsuz karşılanmış ve ara ondan olmuş.şimdi erkek arkadaşı gayet ciddi.kız arkadaşımın ailesine söylesin istiyor ki istemeye tekrar gelmek için.ama bu kız arkadaşım söylemiyor erteliyor.bu arada kız GÜZELya peşinde bir sürü kişi var.ve arkadaşım diğer insanlarlada telefonda görüşüyor.onu uyarıyorum eğer ciddi görüştüğün erkekten soğuduysan ondan ayrıl diyorum.hani kullanmış gibi oluyor onu.bana öyle geliyor en azından. arkadaşım onlara gerçeği söylüyor erkek arkadaşı olduğunu.isterseniz sizi kuma alayım diyor.harem kuracam diyor ama hala peşinden ayrılmıyorlar.
ben onu kıskanıyormuyum bilmiyorum.buraya neden yazdım bilmiyorum ama güzel olmak herşey artık onu iyi anladım.ama onu tanıdıkça insanlara güvenim kalmadı.erkeklere hele hiç.güzel olmak artık herşey olmuş.hanım hanımcık olmak out artık.

ben onu kıskanıyormuyum bilmiyorum.buraya neden yazdım bilmiyorum ama güzel olmak herşey artık onu iyi anladım.ama onu tanıdıkça insanlara güvenim kalmadı.erkeklere hele hiç.güzel olmak artık herşey olmuş.hanım hanımcık olmak out artık.