güzellik her şey!

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
galiba :(.öncelikle merhaba.nasıl anlatsam bilmiyorum konu ne onuda bilmiyorum aslında ama gözlemlediğim bir olayı anlatmak istiyorum.benim bir kız arkadaşım var.yüzü çok güzel ama boyu kısa fiziği çok güzel değil şişman .bu kızın bir erkek arkadaşı var bunlar bayadır çıkmışlar 2 yıl ara verilmiş şimdi tekrar başladılar ve evlenmeyi düşünüyorlar.bunlar daha önce ailelerine söylemişler evlenmek istediklerini ama olumsuz karşılanmış ve ara ondan olmuş.şimdi erkek arkadaşı gayet ciddi.kız arkadaşımın ailesine söylesin istiyor ki istemeye tekrar gelmek için.ama bu kız arkadaşım söylemiyor erteliyor.bu arada kız GÜZELya peşinde bir sürü kişi var.ve arkadaşım diğer insanlarlada telefonda görüşüyor.onu uyarıyorum eğer ciddi görüştüğün erkekten soğuduysan ondan ayrıl diyorum.hani kullanmış gibi oluyor onu.bana öyle geliyor en azından. arkadaşım onlara gerçeği söylüyor erkek arkadaşı olduğunu.isterseniz sizi kuma alayım diyor.harem kuracam diyor ama hala peşinden ayrılmıyorlar.
ben onu kıskanıyormuyum bilmiyorum.buraya neden yazdım bilmiyorum ama güzel olmak herşey artık onu iyi anladım.ama onu tanıdıkça insanlara güvenim kalmadı.erkeklere hele hiç.güzel olmak artık herşey olmuş.hanım hanımcık olmak out artık.

Bunun güzellikle alakası yok ki.
Karakteri bozuk o insanın.
Hem güzel hem hanım hanımcık olunabiliyor.
Peşinde bir çok kişi olması da genelde güzellikten olmaz.
Erkekler güzellik bir yana bir şeylerden faydalanabileceği insanlara bu tarz yaklaşırlar.
Ben etrafımda böyle bir arkadaşı tutmam bence sende o arkadaşını kendinden uzak tut.

Bunun güzellikle alakası yok ki.
Karakteri bozuk o insanın.
Hem güzel hem hanım hanımcık olunabiliyor.
Peşinde bir çok kişi olması da genelde güzellikten olmaz.
Erkekler güzellik bir yana bir şeylerden faydalanabileceği insanlara bu tarz yaklaşırlar.
Ben etrafımda böyle bir arkadaşı tutmam bence sende o arkadaşını kendinden uzak tut.
haklısın.ondan uzak durmam gerek.

Ben sana hak verdim, güzellik artık birçok şeyin önünde. Özellikle erkekler açısından. Erkekler faydalanabileceği kızların peşinde olur; ama güzel kızların da peşinde olur. Arkadaşın çok ilgi görüyor ve buna tepkisiz kalamıyor olabilir, tabii ciddi ilişkisi varken görüşmeyi en başından reddetmesi gerekir.

güzel değilde devarkar olmakla ilgili . arkadaşın sevgilisi olduğu halde birileriyle konuşuyorsa kusura bakma ama onun bu davranışı tasvip edilemez birşey . ne güzel kızlar görüyorum ben tek bir erkeğe aşık olmuş hayatında onla birlikte . bir sürü erkek peşinde olur istesen ama benim istediğim benim için önemli

galiba :(.öncelikle merhaba.nasıl anlatsam bilmiyorum konu ne onuda bilmiyorum aslında ama gözlemlediğim bir olayı anlatmak istiyorum.benim bir kız arkadaşım var.yüzü çok güzel ama boyu kısa fiziği çok güzel değil şişman .bu kızın bir erkek arkadaşı var bunlar bayadır çıkmışlar 2 yıl ara verilmiş şimdi tekrar başladılar ve evlenmeyi düşünüyorlar.bunlar daha önce ailelerine söylemişler evlenmek istediklerini ama olumsuz karşılanmış ve ara ondan olmuş.şimdi erkek arkadaşı gayet ciddi.kız arkadaşımın ailesine söylesin istiyor ki istemeye tekrar gelmek için.ama bu kız arkadaşım söylemiyor erteliyor.bu arada kız GÜZELya peşinde bir sürü kişi var.ve arkadaşım diğer insanlarlada telefonda görüşüyor.onu uyarıyorum eğer ciddi görüştüğün erkekten soğuduysan ondan ayrıl diyorum.hani kullanmış gibi oluyor onu.bana öyle geliyor en azından. arkadaşım onlara gerçeği söylüyor erkek arkadaşı olduğunu.isterseniz sizi kuma alayım diyor.harem kuracam diyor ama hala peşinden ayrılmıyorlar.
ben onu kıskanıyormuyum bilmiyorum.buraya neden yazdım bilmiyorum ama güzel olmak herşey artık onu iyi anladım.ama onu tanıdıkça insanlara güvenim kalmadı.erkeklere hele hiç.güzel olmak artık herşey olmuş.hanım hanımcık olmak out artık.

bu arkadaşınız gibi bir hayat mı isterdiniz??? cevabınız evetse bişey söyleyemem ama hayır derseniz siz hanım hanımcık olmaya devam edin...

Bu arkadaşının hayatı iyi yada kötü ama onun hayatı..senin neden kendine dert ettiğini anlayamadım neyse.

Son düzenleme:
bunun güzellikle bir alakası yok. tek alakası belki erkeklere git demesi onların da gitmemesidir. ama onun dışında hiç alakalı konular değiller. böyle bir karakter yüzünden erkeklere olan güveninizi niye işin içine karıştırıyorsunuz ben onu anlamadım? yani ne meraklısınız erkeklere güveni hemen bitirmeye. şurada erkeğin ne alakası var? yapma lütfen. arkadaşının karakteri ve onla ilgili olarak çevresindeki insanlara göre kendi hayatında karşına çıkacak kişilere boşa ön yargı geliştirme.

Ben sana hak verdim, güzellik artık birçok şeyin önünde. Özellikle erkekler açısından. Erkekler faydalanabileceği kızların peşinde olur; ama güzel kızların da peşinde olur. Arkadaşın çok ilgi görüyor ve buna tepkisiz kalamıyor olabilir, tabii ciddi ilişkisi varken görüşmeyi en başından reddetmesi gerekir.
ben yeni çalışmaya başladım.hayatım evde geçti.erkek arkadaşımda olmadı şimdiye kadar.aile ortamında hala, dayı yazdığıkızlarıyla abimlerle geçti hayatım.başkalarıyla oturup muhabbetim yoktu kalabalık bir sülaleyiz.ama ben çalışmaya başlayınca arkadaşları görünce kendimi saf gibi hissediyorum.benim doğru bildiklerimi başkaları yapmayınca şaşırıyorum.ben arkadaşımı uyarıyorum ondan soğudun galiba diyorum bırak diyorum onuda bırakmıyor.ama diğerlerinin ilgisinden de memnun.ben belkide böyle şeyleri erkekler yapar bildiğim için şaşırıyorum.saf kaldım biraz galiba.ama güzellik her kapıyı açıyor.ben bunu gördüm.birde fizik güzelliğinden çok yüz güzelliği daha önemli :)

Siz gerçekten güzelliğinden dolayı mı erkeklerin peşinden koştuğunu sanıyorsunuz??
Artık çirkin kız neredeyse yok denecek kadar az
Bence bir daha düşünün?

Bu arkadaşının hayatı iyi yada kötü ama onun hayatı..senin neden kendine dert ettiğini anlayamadım neyse.
dert etmedimde.bana yanlış geliyor.çünki erkek arkadaşını çok sevdiğini iddia ediyor.ama başkası evlenelim diyince arabayı üstüme yaparsan olur diyemez çok seven insan dimi yoksa artık deniyor mu?.belkide dertte ediyor olabilirim bilmiyorum.dedimya belkide kıskanıyorum bilmiyorum.ama kıskanmıyorum.neyini kıskancam ki sadece güzel :) ama o bana nispet yapıyor galiba herkes ona ilgi gösterince :) sana göstermiyorlar diye :)
galiba itiraf edeyim bir ara bozuldum ama topladım kendimi :)

Güzellik her şey demişsin ya yani o kız çirkin olsaydı ve peşinde o çocuklar olsaydı onlarla görüşseydi ne diyecektin..güzellikle ne alakası var söyledğinin..o zaman sevdiğine sadık kalıp,dışarıdan gelen tekliflere cevap vermeyenler çirkin mi ??
Bence senin fikrine göre arkadaşın güzel olduğu için peşinde erkekler var,sen de onun gibi güzel olsaydın senin de olurdu diye düşünüyorsun!! çok yanlış düşünüyorsun..

Peşinde her erkek olan kız güzel diye bir şey yok..
Arkadaşının yaptğı yanlış..
Senin peşinde erkeklerin olmaması senin arkadaşından çirkin olduğun anlamına gelmiyor,eminim ki güzelsindir özgüvenini kaybetme..
Arkadaşının meselesini de çok kafana takma,sen uyarmışsın daha ne yapacaksın,o çok pişman olacak sonra,ciddi düşündüğü çocuğun karşına allahım çıkarır inşallah bu yaptıklarını..

Bosver herkesin kendi hayati,bir kez uyarirsin sonrasinda umursamazsin. Hayatinda sana yanlis gelen seyleri yapan cok insan taniyacaksin. Bazen anlamayacaksin ama en guzel tarafi her koyun kendi bacagindan asilir , seni baglayan birsey olmayacak. O yuzden kendi hayatina odaklan. Baskalarini umursama

Güzellik her şey demişsin ya yani o kız çirkin olsaydı ve peşinde o çocuklar olsaydı onlarla görüşseydi ne diyecektin..güzellikle ne alakası var söyledğinin..o zaman sevdiğine sadık kalıp,dışarıdan gelen tekliflere cevap vermeyenler çirkin mi ??
Bence senin fikrine göre arkadaşın güzel olduğu için peşinde erkekler var,sen de onun gibi güzel olsaydın senin de olurdu diye düşünüyorsun!! çok yanlış düşünüyorsun..

Peşinde her erkek olan kız güzel diye bir şey yok..
Arkadaşının yaptğı yanlış..
Senin peşinde erkeklerin olmaması senin arkadaşından çirkin olduğun anlamına gelmiyor,eminim ki güzelsindir özgüvenini kaybetme..
Arkadaşının meselesini de çok kafana takma,sen uyarmışsın daha ne yapacaksın,o çok pişman olacak sonra,ciddi düşündüğü çocuğun karşına allahım çıkarır inşallah bu yaptıklarını..

ben etkilendim yalan söylemiycem.bir ara kendimle uğraştım kendimi çirkin hissettim.insan bazen etkisinde kalıyor.ama çıktım çok şükür :)
ama gerçekten güzel hani allah özenerek yaratmış denilirya öyle.güzelliğinin farkında.onu iyi kullanıyor.ben soğudun diye kaç kere söyledim.ama kabul etmiyor.diğer erkek evlenelim diye tutturunca çok sevdiğim dediği erkeğin onu terk etmesini bekliyor.ama soğudun lafını kabul etmiyor.ilgiyi seviyor.benim anlayamadığım kız erkeklere söylüyor benim erkek arkadaşım var diye ama erkekler hala ona yavşayabiliyor.(bu kelime güzel olmadı ama kusura bakmayın )evli erkeğe-bayana bakılmaz dimi.yada sahipli birine.ben ondan şaşırıyorum.genelleme yapmamam gerekirdi.özür dilerim.

ben etkilendim yalan söylemiycem.bir ara kendimle uğraştım kendimi çirkin hissettim.insan bazen etkisinde kalıyor.ama çıktım çok şükür :)
ama gerçekten güzel hani allah özenerek yaratmış denilirya öyle.güzelliğinin farkında.onu iyi kullanıyor.ben soğudun diye kaç kere söyledim.ama kabul etmiyor.diğer erkek evlenelim diye tutturunca çok sevdiğim dediği erkeğin onu terk etmesini bekliyor.ama soğudun lafını kabul etmiyor.ilgiyi seviyor.benim anlayamadığım kız erkeklere söylüyor benim erkek arkadaşım var diye ama erkekler hala ona yavşayabiliyor.(bu kelime güzel olmadı ama kusura bakmayın )evli erkeğe-bayana bakılmaz dimi.yada sahipli birine.ben ondan şaşırıyorum.genelleme yapmamam gerekirdi.özür dilerim.

Bence boş ver canım sen bu kızın hayatını..saçma işlerle uğraşıyor..gözünde büyütmüşsün sen yazmadın mı kısa ve şişman diye..benim bildiğim bütün kiloluların yüzü güzel oluyor..sen hayatına bak..boşver isterse on kişiyle evlensin..bence bu kız güzelim diye senin üzerinde psikolojik baskı kurmuş..direk söylemese bile hareketleriyle,erkeklerin peşinde olmasıyla dünya güzeli gibi davranıyor,seni eziyor,ezdirme kendini..ve onun hayatına sakın özenme..

Evet güzelliğinden dolayıdır canım doğru düşünüyorsun... Artık güzellik çok önemli ve bence herkes güzel falan değil. Bakımlıdır, giyimine özeniyordur ama güzel olmak başka bir şey. Güzelliğin bu kadar ön planda olması beni de rahatsız ediyor, başka birçok nitelik geri planda kalıyor ama gerçek de bu maalesef. Sen uyarını yapmışsın, bundan sonrasına karışmamalısın bence; doğru da yapsa yanlış da yapsa o yetişkin bir insan. Komplekse girme sakın ve kendi hayatına bak. O doğru davranmasın, kendi bilir; sen doğru davran. Güzellik konusuna gelince de; ben güzel de olsam çirkin de olsam 'olabildiğimin en iyisi' şeklinde görünmeye önem veririm, bu kendine saygının bir parçasıdır. Sen de böyle yap :)

Son düzenleme:
Valla hiç bir erkeğin "çıktığım sevdiğim biri var" dedikten sonra
sırf güzel diye bir kızı hala isteyeceğini düşünmüyorum.
Belki sizi kandırıyordur.

Son düzenleme:
Back
X