Duygu Beslediğim Çocuk ve Onun Duyguları

Tavırları, konuşmaları hareketleri öyle değil ama...
bence kendinizi kandırıyorsunuz.
sizi arkadaş olarak kaybetmemek için öyle davranıyor olabilir. sonuçta sizin hislerinizden haberdar, belki egosunu tatmin ediyor, yedekte tutmak lafı hoş değil ama bu bile olabilir.
erkekler düzdür, lafı dolandırmadan hislerini söyler.
hisleri yogun oldaydi bu kadar beklemezdi.

ya siz aldatılıp perisan olan bi kadinin konusuna erkektir yapar cok normal,erkekler kadınlar gibi değil,baskasi icin yuvani yıkma demiş uyesiniz
Bence çok eslilikle alakali dusunceleriniz ve hisleriniz burda gerçekten yardim bekleyen üyeleri ilgilendirmiyor
Bu uyenin de erkektir yapar kafasinda oldugunu zannetmiyorum zaten
Yapmamalı herhalde.öyle birsey demedim ben alakasiz yorumlar yapip bireysel saldirmayin sikayet ederim

Yapmamalı herhalde.öyle birsey demedim ben alakasiz yorumlar yapip bireysel saldirmayin sikayet ederim
Alakasiz mi
Mat rujun konusunda komsusu ile aldatilan kadina -affet erkektir yapar bizim gibi degiller erkeklerin fıtratı ,yuvani yıkma- yazan ben miydim?

Arkadaşlar burada farklı bir konu hakkında tartışmanız bana yardımcı olmuyor. Çoğu kişi olumsuz düşünüyor zaten ama ben aşkımın peşinde koşma taraftarıyım. Yani olmaz diye düşünüp negatif enerji yaymayacağım. Şu an onun bir şeyler yapmasını bekliyorum. Beklyeceğim...

taktik yap yap nereye kadar ya. duyguları olan adam 6 ayda işi evliliğe bile bağlardı :)) kendini elde edicem psikolojisiyle çokta yıpratma bence. sonuçta erkek kıtlığına kıran gelmedi yine sever aşık olur tutulursun :)

taktik yap yap nereye kadar ya. duyguları olan adam 6 ayda işi evliliğe bile bağlardı :)) kendini elde edicem psikolojisiyle çokta yıpratma bence. sonuçta erkek kıtlığına kıran gelmedi yine sever aşık olur tutulursun :)
Erkek kıtlığı başlamadı tabii ki :D Ama ne bileyim daha sevgili olmadan bile onunlayken çok değişik hissediyorum. Eve pijamalarıyla kilitlenmiş, sabah akşam ağlayan bir tablo da değilim. Hayatıma devam ediyorum. Yaptıklarıma karşın biraz da ondan benimki gibi sevgiliye adım atan ilgiler görsem daha mutlu olurum :)

Olmaz ya deyip de pes etmek istemiyorum.

Selam hanımlar. Gündüz mesaj attı, işim olmamasına rağmen kabul etmedim. Biraz kendimi çekiyorum dediğiniz gibi. Umarım işe yarar...

16bd188b-7575-4cdf-8bb3-157a0bc608fd.webp 16bd188b-7575-4cdf-8bb3-157a0bc608fd.webp

Eklentiler

• 0197dd18-e0a6-499d-84b5-6a307c4c2c17.webp
    0197dd18-e0a6-499d-84b5-6a307c4c2c17.webp
    33 KB · Görüntüleme: 142
İlk 3-4 ay bu şekildeydi ama son zamanlarda fazla görüşmedik. Hatta bayağı oldu. Aramıyorum da. Arada mesajlaşıyoruz. Ötesi yok şimdilik. Bu kadar şeyden sonra artık neyi bekliyor olabilir?
Belki hiç birşeyi.bu kadar yapışan insanlar çok itici oluyor kusura bakmayın ama fazla yapismissiniz.biraz uzak durun bekleyin ama bence siz onu itmissiniz.1 saatinde mi yok ne demek.çok fen aa

Ya bence bu çocuğunda sana karşı ilgisi var :super: fazla kendini geri çekme, yanlış anlamasın sonra. Gayet güzel yazmış baksana ‘sesini duysam’ demek herşeye değer ya.. O kadar emek vermişsin yarıda bırakma.
Bu ilişki tamamdır diyorum :)

Back
X