• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik insanı sadece aldatır mı?

Kiz ben güleç aldim da ne oldu 😂 gülüyordu aldim sonra 2 sene surat yapti bana. Sonra dedimki benim gbi güleç bir kiza yakismiyorsun bosanalim. O gunden beri ne espri yapsam güler bazen bisey dedim sanar yine güler. Neye güldun diye sorarim bilmem der ama yine güler 😂
Kizlar lütfen güleç mulec demeyelim kocamın çıktığı tek kızın soyadı 😂çok kıskanıyorum lugattan çıkaralım lütfen yok öyle bsey 😂

Kizlar lütfen güleç mulec demeyelim kocamın çıktığı tek kızın soyadı 😂çok kıskanıyorum lugattan çıkaralım lütfen yok öyle bsey 😂

Yaaa bende esimin eski kiz arkadasinin ismini duyunca cildiriyorum 😂 ama bazen oyle anlar geliyor ki actigim dizidn tut muzige kadar heryerde adı cıkiyor 😂 bendensiniz demek cok pardonumsu

Yaaa bende esimin eski kiz arkadasinin ismini duyunca cildiriyorum 😂 ama bazen oyle anlar geliyor ki actigim dizidn tut muzige kadar heryerde adı cıkiyor 😂 bendensiniz demek cok pardonumsu
Kocam soyadını bile unutmuş.
Çarşıda geziyoruz kafamı aaa su bina ne kadra güzelmiş diye kaldırıyorum
Bakıyorum güleç apartmanı yaziyo
Olamaz yok artık yeter.
İlerde de güleç pastanesi var :mad:

Kızlar hiç hayatınızda gayet yakışıklı fakat huyları yada kafa yapısı sizinle aynı olmayan hoşunuza gitmeyen bir erkek ile sadece yakışıklı ve çekici olduğu için sevgili oldunuz mu yada evlendiniz mi eğer olduysanız sonradan pişmanlık duydunuz mu ve ne yaptınız?
Ay ben varım 🙋🏻‍♀️🤣🤣🤣Esmer yakışıklı kaslı anammm lokum gibi dedim ,çıkma teklif etti ,1saat dayandım sonra kaçtım hatta telimi bile değiştirmiştim amannn.Yakışıklı ama kafa boş ,pek konuşma şansımız yoktu ,işe giderken aynı duraktan aynı saatte biniyorduk yoksa asla buluşmazdım.Kendisi ..spor... kendisi... spor... Kitap okumayı sevmezmiş ,sinema gereksizmiş boş işlerin adamıydı aman neyse 👀 Ondan sonra çirkin erkekler gözüme daha bi seksi ve kafa dengi geldi .

Son düzenleme:
Kızlar çok tatlısınız hepiniz cidden çok güldüm yazdıklarınıza bende geçenlerde sırf yakışıklı diye konuştuğum kişi ile konuşmayı kestim adamda ego tavan ama içi beş para etmez düşüncesizin tekiydi 😄😄

Kızlar çok tatlısınız hepiniz cidden çok güldüm yazdıklarınıza bende geçenlerde sırf yakışıklı diye konuştuğum kişi ile konuşmayı kestim adamda ego tavan ama içi beş para etmez düşüncesizin tekiydi 😄😄
Başta çok üzüldüm hatta dün bununla ilgili konu da açmıştım adam bana senin bana bakınca gözlerinin içi gülüyo bunu görüyorum ama ben o kadar yoğun hissetmiyorum dedi 😂 Halbuki ben zaten hayat dolu Bi insanım herkes gözlerimin içinin güldüğünü söyler bende bunu ona söyledim onun senle pek alakası yok dedim yani 😂😂

Başta çok üzüldüm hatta dün bununla ilgili konu da açmıştım adam bana senin bana bakınca gözlerinin içi gülüyo bunu görüyorum ama ben o kadar yoğun hissetmiyorum dedi 😂 Halbuki ben zaten hayat dolu Bi insanım herkes gözlerimin içinin güldüğünü söyler bende bunu ona söyledim onun senle pek alakası yok dedim yani 😂😂
Kız iyi yapıştırmışsın cevabı :KK70:

Oldu. Hayatımda bir kişiyle çıktım. Cidden çok yakışıklıydı ama hayata bakış açısı karakteri ciddi sıkıntılıydı. İnsan kırmızı ile beyazı ayırt ettiği gibi aslında karakterine uygun olmayan insanı da ayrıt ediyor ama kabul etmiyor gönül çoğunlukla

Ben hep bir baba figürü aradığım için önceleri karakterini görmezden geldim ama hayır olmuyor. Yakışıklılık bir yere kadar o huylar onu zaten çirkineştiriyor. Ayrılık kararı alıp onu unutmam 15 günümü aldı sadece. Siz düşünün artık karakterin önemini ..

Kocam soyadını bile unutmuş.
Çarşıda geziyoruz kafamı aaa su bina ne kadra güzelmiş diye kaldırıyorum
Bakıyorum güleç apartmanı yaziyo
Olamaz yok artık yeter.
İlerde de güleç pastanesi var :mad:
Ben de eski sevgilimle beraberken onun ismiyle ilgili koleksiyon yapardim (ki ismi hem Türkçe değil hem j gibi az bulunan bir harf ile başlıyor). Algıda secicilikle dizilerde alt yazıda görüp mü cekmedim, iş yerinde davetli yaka kartı basitirirken bu isme mi denk gelmedim, İstanbul duvarında mi yazmıyordu,aldığım dergide mi görmedim..
bildiğin elliye yakin eser vardı koleksiyonumda. Hepsini de çocukla paylaşırdim sapik gibi.
Biz ayrılınca koleksiyonun da bir anlamı kalmadı tabii ama hala ara ara bu ismi goruyorum. Hatta bu isimden bir çocuk youtuber oldu ikide bir çıkıyor anasayfamda :)
Bunlar hep algida seçicilik işte😅

Ben de eski sevgilimle beraberken onun ismiyle ilgili koleksiyon yapardim (ki ismi hem Türkçe değil hem j gibi az bulunan bir harf ile başlıyor). Algıda secicilikle dizilerde alt yazıda görüp mü cekmedim, iş yerinde davetli yaka kartı basitirirken bu isme mi denk gelmedim, İstanbul duvarında mi yazmıyordu,aldığım dergide mi görmedim..
bildiğin elliye yakin eser vardı koleksiyonumda. Hepsini de çocukla paylaşırdim sapik gibi.
Biz ayrılınca koleksiyonun da bir anlamı kalmadı tabii ama hala ara ara bu ismi goruyorum. Hatta bu isimden bir çocuk youtuber oldu ikide bir çıkıyor anasayfamda :)
Bunlar hep algida seçicilik işte😅
İsmini soylesene az bulunan isimleri bebislerim olunca koyarım diye koleksiyon yapiyom bende😂😂😂

Back
X