- 30 Mart 2009
- 14.610
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.156
- 1.123
- Konu Sahibi sevdaliii1234
Sus aglarimYa ben basketbol da oynadim hentbolda artik sut icmekten midem bulaniyordu. Danino yiyordum boyum uzasin diye. Sonuc 150 genetik napalim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus aglarimYa ben basketbol da oynadim hentbolda artik sut icmekten midem bulaniyordu. Danino yiyordum boyum uzasin diye. Sonuc 150 genetik napalim![]()
Sus aglarim![]()
Kizlar lütfen güleç mulec demeyelim kocamın çıktığı tek kızın soyadıKiz ben güleç aldim da ne oldugülüyordu aldim sonra 2 sene surat yapti bana. Sonra dedimki benim gbi güleç bir kiza yakismiyorsun bosanalim. O gunden beri ne espri yapsam güler bazen bisey dedim sanar yine güler. Neye güldun diye sorarim bilmem der ama yine güler
![]()
Kizlar lütfen güleç mulec demeyelim kocamın çıktığı tek kızın soyadıçok kıskanıyorum lugattan çıkaralım lütfen yok öyle bsey
![]()
Duzelir annesi, yeni nesil zaten eskiye gore daha uzun cok sukurÜzgünüm gerçekler acıdır. Oglumda bana cekmiş geriden geliyor boyu![]()
Kocam soyadını bile unutmuş.Yaaa bende esimin eski kiz arkadasinin ismini duyunca cildiriyorumama bazen oyle anlar geliyor ki actigim dizidn tut muzige kadar heryerde adı cıkiyor
bendensiniz demek cok pardonumsu
Güleçler mahallenizi ele geçirmişKocam soyadını bile unutmuş.
Çarşıda geziyoruz kafamı aaa su bina ne kadra güzelmiş diye kaldırıyorum
Bakıyorum güleç apartmanı yaziyo
Olamaz yok artık yeter.
İlerde de güleç pastanesi var![]()
Sonra bu mahallede esrarengiz yangının sebebi araştırılıyor'lar filan akşam haberlerinde .Güleçler mahallenizi ele geçirmiş![]()
Sonra bu mahallede esrarengiz yangının sebebi araştırılıyor'lar filan akşam haberlerinde .![]()
İyiki tek çıktığı olmuş yoksa hangi birine kafayı takardım bilmiyorum.Yinede siz çok şeeee yapmayin![]()
Sonra bu mahallede esrarengiz yangının sebebi araştırılıyor'lar filan akşam haberlerinde .![]()
Yok canim niye abarti gelsin kiİyiki tek çıktığı olmuş yoksa hangi birine kafayı takardım bilmiyorum.
Umarım beni anliyorsunuzdur çok kıskanıyorum abartı gelmez umarım![]()
İyiki tek çıktığı olmuş yoksa hangi birine kafayı takardım bilmiyorum.
Umarım beni anliyorsunuzdur çok kıskanıyorum abartı gelmez umarım![]()
Ay ben varımKızlar hiç hayatınızda gayet yakışıklı fakat huyları yada kafa yapısı sizinle aynı olmayan hoşunuza gitmeyen bir erkek ile sadece yakışıklı ve çekici olduğu için sevgili oldunuz mu yada evlendiniz mi eğer olduysanız sonradan pişmanlık duydunuz mu ve ne yaptınız?
Başta çok üzüldüm hatta dün bununla ilgili konu da açmıştım adam bana senin bana bakınca gözlerinin içi gülüyo bunu görüyorum ama ben o kadar yoğun hissetmiyorum dediKızlar çok tatlısınız hepiniz cidden çok güldüm yazdıklarınıza bende geçenlerde sırf yakışıklı diye konuştuğum kişi ile konuşmayı kestim adamda ego tavan ama içi beş para etmez düşüncesizin tekiydi![]()
Kız iyi yapıştırmışsın cevabıBaşta çok üzüldüm hatta dün bununla ilgili konu da açmıştım adam bana senin bana bakınca gözlerinin içi gülüyo bunu görüyorum ama ben o kadar yoğun hissetmiyorum dediHalbuki ben zaten hayat dolu Bi insanım herkes gözlerimin içinin güldüğünü söyler bende bunu ona söyledim onun senle pek alakası yok dedim yani
![]()
Ben de eski sevgilimle beraberken onun ismiyle ilgili koleksiyon yapardim (ki ismi hem Türkçe değil hem j gibi az bulunan bir harf ile başlıyor). Algıda secicilikle dizilerde alt yazıda görüp mü cekmedim, iş yerinde davetli yaka kartı basitirirken bu isme mi denk gelmedim, İstanbul duvarında mi yazmıyordu,aldığım dergide mi görmedim..Kocam soyadını bile unutmuş.
Çarşıda geziyoruz kafamı aaa su bina ne kadra güzelmiş diye kaldırıyorum
Bakıyorum güleç apartmanı yaziyo
Olamaz yok artık yeter.
İlerde de güleç pastanesi var![]()
İsmini soylesene az bulunan isimleri bebislerim olunca koyarım diye koleksiyon yapiyom bendeBen de eski sevgilimle beraberken onun ismiyle ilgili koleksiyon yapardim (ki ismi hem Türkçe değil hem j gibi az bulunan bir harf ile başlıyor). Algıda secicilikle dizilerde alt yazıda görüp mü cekmedim, iş yerinde davetli yaka kartı basitirirken bu isme mi denk gelmedim, İstanbul duvarında mi yazmıyordu,aldığım dergide mi görmedim..
bildiğin elliye yakin eser vardı koleksiyonumda. Hepsini de çocukla paylaşırdim sapik gibi.
Biz ayrılınca koleksiyonun da bir anlamı kalmadı tabii ama hala ara ara bu ismi goruyorum. Hatta bu isimden bir çocuk youtuber oldu ikide bir çıkıyor anasayfamda :)
Bunlar hep algida seçicilik işte![]()