Güzellik meselesi

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
merhaba arkadaşlar, desteğinize ihtiyacım var.
sevgilim bugün bana eski sevgilisini benden daha güzel bulduğunu söyledi.öyle düşündüğünü öğrenince bi an tansiyonum düştü çok kötü kalbim kırıldı ve orayı terkettim, şuan konuşmuyoruz.bu durumu kabullenemiyorum.onun gözleri sadece beni güzel görmeli diye düşünüyorum.çünkü seven insan sevdiğini "en güzel" olarak görür.ayriyetten bahsettiği kız bozuk bi kız.arkadaşım bu konuda akşamüstü onunla konuşmuş.verdiği cevap şu:"dürüst olmak suç mu?".yani hatasını düzeltmek yerine daha da battı bu cümleyle.yani bu karşılaştırmayı haketmiyorum.kalbim çok kırık.ne yapmalıyım?:43:

her doğru her yerde herkse söylenmez :19:
o kızı güzel buluyorsa bile içinde tutsaydı
yaptığı çok yanlış bence hala unutamamış olabilir

ne demek o ya :20: oyleyse bıle hıc ınsan sevdıgıne bunu dermi..hem sevdıgı herkesten guzel gorunur ınsanın gozune..bence cıdden koy tavrnı :19:

Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum desem:26:
Senin üzülceni hiçmi düşünümedi ?
Böyle düşüncesiz biri için üzülme bence..

umursama... salla gitsin, daha iyisini elbet bulursun... :47:

önce bunu bana başka bi şekilde söledi.msnde konuşuoduk dedi ki "eskiden güzelliğe kapılırdım.artık önem vermiyorum" dedi.bu lafından şüphelendm ztn.sonra ben bu lafına kızınca "güzellik geçici" fln dedi bana çirkinsin demeye getirdi yani.ben bugün tekrar bu konuyu açtım.dedim sen bnm gözümden ondan daha güzelsin diyemiosun dedim.o da "neden kabul etmiosun.o senden daha güzel olamaz mı" dedi.sonra da arkadaşım "o kız o kdr da güzel deildi" deyince "sen onu gerçekte görmedin" demiş.ben de unutamadığından şüpheleniyorum.çok içim acıyo kızlar :(

patavatsız mı ne :1: erkeklerde var bu sen kalkıp ona senden daha yakışıklıydı eski sevgilim desen bin tane anlam çıkarır ayrılık sebebi bile yapar boşver tatlım sen ne demişler güzellik göreceli bi kavram ayrıca güzellikten daha önemli bişey varki seninle beraber o da o sevgilisinde yokmuş kıyaslanmak tabiki hoş değil

önce bunu bana başka bi şekilde söledi.msnde konuşuoduk dedi ki "eskiden güzelliğe kapılırdım.artık önem vermiyorum" dedi.bu lafından şüphelendm ztn.sonra ben bu lafına kızınca "güzellik geçici" fln dedi bana çirkinsin demeye getirdi yani.ben bugün tekrar bu konuyu açtım.dedim sen bnm gözümden ondan daha güzelsin diyemiosun dedim.o da "neden kabul etmiosun.o senden daha güzel olamaz mı" dedi.sonra da arkadaşım "o kız o kdr da güzel deildi" deyince "sen onu gerçekte görmedin" demiş.ben de unutamadığından şüpheleniyorum.çok içim acıyo kızlar :(

ne kadar zamandan beri berabersiniz?

tek bi msj bile atmadı o olaydan beri.benim o lafı yutabilmem için ancak pişman olması gerekiyo.gerçi düşüncelerini biliyorum artık pişman olsa ne yazarrr :2:

anlattığınıza göre pişman olmak yerine dahada üste çıkıyor. en iyi yaptığını anlamasını beklemek sonrasını siz bilirsiniz zaten :S

artık pişman olmasının hiç bi önemi yok düşünceleri ortada ve bu sizi çok üzmüş
bu düşünceyi kafanızdan atamıcanız belli...
bu şartlarda ilişki nasıl yürür bilmiyorum..:50:

anlattığınıza göre pişman olmak yerine dahada üste çıkıyor. en iyi yaptığını anlamasını beklemek sonrasını siz bilirsiniz zaten :S

umarım anlar :(

artık pişman olmasının hiç bi önemi yok düşünceleri ortada ve bu sizi çok üzmüş
bu düşünceyi kafanızdan atamıcanız belli...
bu şartlarda ilişki nasıl yürür bilmiyorum..:50:
ben de bitirmeyi bile düşündüm o kdr üzüldüm.çünkü sonuçta her kız kendisini güzel hissettircek biri olsun ister hayatında.gerçekten "en güzel" olmasa bile gözlerinin içindeki güzelliği görmesini ister karşısındakinin.kıyaslanmamak ister. :(

o kdr kırıldım ki artık direk düz mantık bakıyorum herşeye yada düz mantık değil direk ayrıntıya bakıyorum.Şimdi sana bunu söyleyen ilerde bak bu senden daha güzel şu senden daha güzel demeye devam edicek eğer affedersen ona bu hakkı vermiş olursun çünkü.hem nasıl bi gelecek bekliyosun ki böyle bi adamdan değer verse sevse gözü senden başkasını görmez eski sevgilisini özlemiş belli.yoksa ne alaka yani.Kendini aşalatma lütfen hem nasıl biri olduğunuda biliyomuşsun eski sevgilisinin bunu kaldırabilirsen affet . ama sana diyim affedersen okızla aynı seviyede olursun başkada bişey olmaz

Patavatsızmış Biraz..
Tavır Koymaktan Yana Değilim Ben..
Bir Şey Hayatında Ya Vardır, Ya Yoktur..

Ara Ya Bitir..
Ya da Bir Daha Seni Eski Sevgilisiyle Kıyaslamamasını Söyle..
Eğer Kıyaslarsa _Juliet_ 'i Atıyorum Ayşe Gibi Yaşar..
''_Juliet_'i _Juliet_ Gibi Yaşa'' De..

Hoşçakal.. :70:

o kdr kırıldım ki artık direk düz mantık bakıyorum herşeye yada düz mantık değil direk ayrıntıya bakıyorum.Şimdi sana bunu söyleyen ilerde bak bu senden daha güzel şu senden daha güzel demeye devam edicek eğer affedersen ona bu hakkı vermiş olursun çünkü.hem nasıl bi gelecek bekliyosun ki böyle bi adamdan değer verse sevse gözü senden başkasını görmez eski sevgilisini özlemiş belli.yoksa ne alaka yani.Kendini aşalatma lütfen hem nasıl biri olduğunuda biliyomuşsun eski sevgilisinin bunu kaldırabilirsen affet . ama sana diyim affedersen okızla aynı seviyede olursun başkada bişey olmaz

demiş ki "benim gözümde eşitler güzellik olarak.ama başkasının gözünden o daha güzel" dediği cümle aynen bu.ve bunu söleyerek gittikçe dibe battı.ben de şuan kaldıramıyorum ama bu yüzden herşeyi mahvetmek istemiyorum ilerde pişman olmaktan korkuyorum hemen bitti diyemedim.bikaç gün beklicem bakalım pişman olcak mı.en azından onu güzel bulmaya devam etse bile bu sözü yüzünden pişman olmalı.

sevgilim bana dese ben kabul edemezdim, unutamazdım. dayanamayıp olur da affetsem bile asla unutmazdım, yine karşımıza gelirdi. değer bi insan olsa öyle söylemez ki zaten. sen "eski erkek arkadaşım çok yakışıklıydı yaa..." yapsan ne olurdu acaba..? seni kırdığını hala anlamadıysa, sen konuşmuyosun diye alttan alcaksa bırak almasın.

gerçi gaza getirir gibi oldum ama konuyu okuyunca sinirlendim.

bence bu yorum çok doğru olmuş sana biraz yol gösterir umarım

Arkadaşınız neden laf taşıyor aranızda? Ona ne? Sizi çirkin bulan bir adama neden tekmeyi koyamıyorsunuz? :47::47::47:

Back
X