Güzellik meselesi

sende ona sen kendini dünyanın en yakışıklı erkeğimi sanıyorsun de :57::57::57::57:

eski sevgilim senden daha yakışıklıydı,eski sevgilim senden daha karizmatikti,eski sevgilim senden daha eğitimliydi,eski sevgilim senden daha kültürlüydü,eski sevgilim senden daha sosyaldi ,eski sevgilim senden daha zengindi,hatta abartıp eski sevgilim senden daha iyi öpüşüyodu filan diyip tekmeyi bas bence (yalandan kim ölmüş:)

Çocukça gibi gelebilir ,ama yukarıda yazılanlara katılıyorum.Erkeklerin canevinden vurmak için paradan ,puldan,karizmadan,mevkiden bahset-eski sevgilim deme- yeni sevgili adayım,de.Sen tarih oldun benim için,bye ,de...:55:

nasıl erkek şimdi bu eminim sen çok güzel bi kızsındır bnu kafana takıp güvenini yitirme ve derhalde b insandan uzaklaş gitsin o güzel bulduğuna ozaman...

merhaba arkadaşlar, desteğinize ihtiyacım var.
sevgilim bugün bana eski sevgilisini benden daha güzel bulduğunu söyledi.öyle düşündüğünü öğrenince bi an tansiyonum düştü çok kötü kalbim kırıldı ve orayı terkettim, şuan konuşmuyoruz.bu durumu kabullenemiyorum.onun gözleri sadece beni güzel görmeli diye düşünüyorum.çünkü seven insan sevdiğini "en güzel" olarak görür.ayriyetten bahsettiği kız bozuk bi kız.yani bu karşılaştırmayı haketmiyorum.arkadaşım bu konuda akşamüstü onunla konuşmuş.verdiği cevap şu:"dürüst olmak suç mu?".yani hatasını düzeltmek yerine daha da battı bu cümleyle.kalbim çok kırık.ne yapmalıyım?:43:

Nekadar cirkin olduğunun farkına var öyle konuş yanına yakıştırsaydı hala onun yanında olurdun deseydin keşke..Kusura bakma ama bunu söyleyerek egosunumu yükseltti kendince ukala şey...

Anam anam bana öyle birşey dicek parçalarımm onu
bırak beni eskisiyle kıyasa tutmasını konusunu edemezz
+ güzellik konusuda bayanların şah damarı gibi birşey hani:)
Bu adamı affedersen kendine yazık etmiş olursun hem saygısız hem pişkin hemde
yüzsüz...

Back
X