Güzellik mi zeka mı? Sizce hangisi daha önemli!

bir zamanlar bir erkek arkadaşım aptal kız çekilmez ama zeki kızlar da çekilmez demişti. Erkekler için aptal olmasın ama kendisi kadar da zeki olmasın yinede mutlaka güzel olsun

Kadınlar dış görünüşe erkekler kadar önem vermiyor sanki. Kendine baksın temiz olsun ter kokmasın diş fırçalasın yani bakımlı olsun yeter. Ama zeka daha önemli. Ne de olsa iç güdüsel olarak kadın güçlü olanı ister. Zeki erkek güçlüdür evini geçindirebilir, Çocuklara iyi baba olur vs vs

çirkin insan zaten yoktur ki en çirkini bile al azıcık saçıyla başıyla oyna,azıcık giydir temizle al sana yakışıklı veya güzel.Ayrıca fazla zeki erkekte çekilmiyo ya herşeye karışıyo sonra..ayyyyy yokmu bunların karışımı ikiside orta halde olacak en ideali

azı karar cogu zarar demıs atalarımız ıkısındende olmalı ama kararında tabıkıde.....

neden "erkekler şöle düşünür, erkekler sevmez, erkek erkek" diyorsunuz? arkadaş bunu sormamış ki? feministlik gibi olmasın da neden erkeklere endeksli yaşıyoruz? yemişim erkeğini.

kafasının içindekiyle tek başına bir erkeksavar makinası olarak gururla söylüyorum hanımagalar, mühim olan zekadır. yaşatan zekadır. erkek dediğin koca dediğin eş dediğin geçici, şu an yok ölmüyorum. bana gelecekse de iki gün sonra elimden gidecek bir şey için beni sevmesi mantıksız. aile kurumuna çok önem veririm ama bir adama endeksli yaşamak, yani kendim için bir şey düşünecekken "acaba o ne düşünür" diye düşünmek bana çok ama çok saçma geliyor!

fiziksel görünüş önemli değil demek büyük yalan olur herhalde..

zaten aşk ya da hoşlantı ilk görüntüyle filzilenir..

her ikisi de önemli ama zeka çok ama çok daha önemli...

zaten zeka da insanlara da muazzam bir çekicilik katar...

düşünüyorum da acayip yakışıklı bi adam ya da kadın eğer zeki değilse ya da kaba tabirle aptalsa bütün çekiciliğini yitirir karşı tarafın gözünde...

ıkisi de çok önemli .. Ancak ; şunu biliyoruz ki ,güzellik doğuştan gelen bir şey .. Yani kaşımız , saçımızın yapısı, göz rengimiz , göz şeklimiz, boyumuz posumuz , burnumuz, dudaklarımız ,

yanaklarımız , suratımızın şekli , .. gibi güzelliği etkileyen pek çok faktör doğuştan geliyor.. Estettik yaptırıp da güzelleşmeyi ve değişmeyi göz ardı ederek konuşuyorum tabiki -tatlicadiarzu-

Ortada iki şey var :

Biri ; göze hitap eden ve doğuştan gelen bir şey : GÜZELLıK...

Diğeri; beyne hitap eden ve sonradan geliştirilebilen bir şey : ZEKA...

Düşündüm de , diyorum ki görme duyumdan ziyade düşünme duyumu tercih ettim...

Ona hitap etmesi kat kat önemli benim için...

kendine güvenen zeki insan dayatılmış güzellik kriterlerine uygun olmasa bile gözüme güzel görünür hem de çok !:lepi:

ıkiside olmalı.
Zeki ama çirkin.
Yada güzel amama aptal:(
ikisinide istemezdim bence kadındada erketede ikiside olmalı.
Ayrıca bakımlı olan her kadın güzeldirzemuszemus

Keskin bir zekası olmayan adam güzel gelmez bana...
Hayatımdaki tüm erkeklerin ortak noktası aşırı zeki olmalarıdır...
Zekayı çekiyorum hayatıma o nedenle zeka, zeka, zeka..

yemöeğin tadı gibi bu sorunun cevabı, biraz tuz biraz karabiber misali :)
biraz zeka biraz güzellik zemuszemus

Back
X