(Güzellik sırlarımız)çalışan eviyle ilgilenen ve fit vücuda sahip olmak isteyen bayanlar.

cevizlitarcinli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
366
171
103
Merhabalar kızlar;
Hem çalışıyor hem evle ilgileniyor hemde fit misiniz ? bunun için önerilerinz nelerdir..
YAni her kadının kendine göre güzellik sırları vardır.Örneğin cildimin pürüzsüzlüğünü şuna borçluyum, kalçalarımı şuna borçluyum,selülitlerden şununla kurtuldum, göğüslerim için şunu yapıyorum vs. aklınıza gelebilecek herşey ...
Burada bir paylaşım oluşturalım ve sırlarımızı birbirimizle paylaşalım .. Şimdiden herkese teşekkürler .. Öpüldünüz :*

Hızlı uzayan saçlarımı ; bepanthen , bemiks ve evigen ampullere borçluyum :KK66: 3 ilaçtan birer ampul bi kaseye koyup içerisine zeytinyağı , tatlımbadem yağı ,argan yağını birer tatlı kaşığı koyup karıştırıyorsunuz(yağ çeşidini arttırabilirsiniz) yaptığımız karışımı enjektör yardımı ile saç diplerimze masaj yaparak yediriyoruz (uçlara da sürebilirsiniz) sonra topuz yapıp streçle kaplayın ben 3 saat bekletiyorum vakti olmayanlar 1,5 saatte bekleyebilir :) sonra yıkıyorsunuz . 2 hafta 4 güne bir sonra haftada bir yapıp 1 aya tamamlıyoruz :KK66: sağlıklı saçlara merhaba :halay:

Hızlı uzayan saçlarımı ; bepanthen , bemiks ve evigen ampullere borçluyum :KK66: 3 ilaçtan birer ampul bi kaseye koyup içerisine zeytinyağı , tatlımbadem yağı ,argan yağını birer tatlı kaşığı koyup karıştırıyorsunuz(yağ çeşidini arttırabilirsiniz) yaptığımız karışımı enjektör yardımı ile saç diplerimze masaj yaparak yediriyoruz (uçlara da sürebilirsiniz) sonra topuz yapıp streçle kaplayın ben 3 saat bekletiyorum vakti olmayanlar 1,5 saatte bekleyebilir :) sonra yıkıyorsunuz . 2 hafta 4 güne bir sonra haftada bir yapıp 1 aya tamamlıyoruz :KK66: sağlıklı saçlara merhaba :halay:[/

öncelikle tesekkürler tatlımm.. Bu karısım sadece uzama için mi yoksa kırıklara da iyi geliyor mu

öncelikle tesekkürler tatlımm.. Bu karısım sadece uzama için mi yoksa kırıklara da iyi geliyor mu
1 ayda 3 kez boyatan biriydim saçlarım kalçamın altındaydı ve yandı tabi hem benim heveslerim hemde kuförn acizliğine uğradım küt kestirdim 3 ay oldu şuan çok şükür omuzlarıma düştü saçlarım bu kürü aklıma düştükçe yaptım hem dökülmeme hem kadayıf gibi sünen saçlarıma çok iyi geldi ve yumuşacık yapıyor tararken farkedersiniz benim saçlarda sünme hala var eskisi kadar olmasa da ama amacm uzadıkça kestirip kendi saçlarıma dönmek :110:

Back
X