guzellik takintim kendimi sevememem

Youtube da estetik facialari diye yaz bi bakalım ne çıkacak karşına izle sonra de ki bu halimede sukur de
Ve son olarak şunu unutma Allahın yarattığı yüzü simayi beğenmeyen kulunun yaptığı simayi hiç beğenmez.

Iyide sacmaliyosun suan ben zaten bi suru estetik yaptircam demedimki sadece bazi zamanlar takiliyorum acaba suram soyle olsaydi daha mi iyi olurdu diye icimden geciriyorum dedim yani estetik yaptircak ne durumum var nede oyle bi niyetim var sadece aklimdan gecmiyo degil dedim yani icraata dokulen bisey yok ortada

Gorende sunu sunu ve sunu yaptircam yazdim sanir
sadece varsayim istek heves oluyor ama imkaan yok ayrica bu dusuncelerimi saglikli bulmadigim icin de psikolojik destek almak amacli adim attim diyede belirtmisim

Iyide sacmaliyosun suan ben zaten bi suru estetik yaptircam demedimki sadece bazi zamanlar takiliyorum acaba suram soyle olsaydi daha mi iyi olurdu diye icimden geciriyorum dedim yani estetik yaptircak ne durumum var nede oyle bi niyetim var sadece aklimdan gecmiyo degil dedim yani icraata dokulen bisey yok ortada
Ben sacmalamiyorum sadece insanların yorumlarını umursamayan senin yorumuna yorum yazıyorum madem umursamıyorsun bizim msjlarim niye yorum atıyorsun bak ben yaptırmam bu heves vs demeyi bırak bence senin imkanın olsa ilk fırsatta estetik yaptıracak kapasitedesin bencede destek alman çok iyi olur bide kızın varsa onun yanında bu konuyu dillendirme ileride onunda böyle takıntılı olmasına sebep olursun

Gorende sunu sunu ve sunu yaptircam yazdim sanir
sadece varsayim istek heves oluyor ama imkaan yok ayrica bu dusuncelerimi saglikli bulmadigim icin de psikolojik destek almak amacli adim attim diyede belirtmisim
Profil resmin değişmiş ilk adım heralde daha sempatik buarada

Evet ilk adim
Ikinci adim olarakta tamamen dolu oldugum bi an icimden gecen neyse buraya dokmek icin yazdigim konudan oturu ozur diler konunun kapatilmasini rica ederim
Ama sunu belirtiyim millet aaa guzelsin desin diye bi amacim kesinlikle olmamisti buraya konu acip pisman ayrilmadigimda hic olmamisti kendime kizdim sadece..bos yere darladim bide kendimi ne anneligim kaldi ne egom ne karakterim ne milletin lafina gittigim..dedigim gibi kendi hatam buda son olsun..

Evet ilk adim
Ikinci adim olarakta tamamen dolu oldugum bi an icimden gecen neyse buraya dokmek icin yazdigim konudan oturu ozur diler konunun kapatilmasini rica ederim
Ama sunu belirtiyim millet aaa guzelsin desin diye bi amacim kesinlikle olmamisti buraya konu acip pisman ayrilmadigimda hic olmamisti kendime kizdim sadece..bos yere darladim bide kendimi ne anneligim kaldi ne egom ne karakterim ne milletin lafina gittigim..dedigim gibi kendi hatam buda son olsun..
Herşeyimle doğallıktan yanayım abartıyı sevmem makyaj yapmam doğal kokular kullanırım kaşlarımı bile almam düşünün estetik benim için çok uçlarda ama yargılama hakkını kendimde bulmuyorum
Anneliğinizi sorgulamak helede tanımadan bu kadar az veri ile kimsenin haddi değil
Biz kadınlar kulübü olarak bazen abarttığımızı düşünmeden edemiyorum
Çok sağlam önerilerde gelse
Umarım aileniz ile mutlu sorunsuz bir gelecek sizin olur

bende de vardı bu ama bilmiyorum sizinki kadar mı, ben normalde beğenirim çünkü kendimi ama mesela burnumu çok büyük bulurdum yaptırdım, hem de 2 kere ! takmıştım çünkü, eşim benim çok güzel olduğumu söyler, hatta ben hep senin o karakteristik burnuna aşık oldum der ama işte önce insanın buna kendi inanması lazım, neyse sonra gittim gözkapaklarımı da yaptırdım, hah şimdi rahatladım işte :) para olsa belki daha çok yerimi de yaptırırdım ama allaha şükür yeterli geldi :)) sizi çok iyi anlıyorum o yüzden, fotoğrafınızı görmedim ben ama birçok kişi güzel bir bayan olduğunuzu yazmış, belki kaşlarınızı alış şeklinizi ve saçlarınızda ufak değişiklikler yapabilirsiniz, ben yapıyorum mesela bu ufak şeyler bile birden bir değişiklik hissi veiyor ve motive ediyor beni, bir de gerçekten bakıldığında aa burnunu yaptırmış, aa bilmem neresini yaptırmış diye algınan estetik müdahalelere karşıyım, ben burnumdan 2 defa ameliyat oldum ama görseniz kesinlikle anlaşılmaz kendi burnum zannedersiniz,

Back
X