Güzellik takıntısı.

Skyline10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
695
675
23
Merhaba kızlar hepimize sağlıklı günler dilerim. Ben yaklasık 4 yıldır kendime takmış durumdayım. Kendımı çirkin buluyorum. Ama bu artık hat safhada. Yanı kendımı o gun cırkın buluyorsan kapıdan dısarı adım atmak istemiyorum. Unıversıte zamanında okulu bırakmayı bile dusunmustum bu sebeple. Bana Gore herkes benden guzel cevrem de keske onların yerinde olsam diyorum. Aklım bunun saçma Oldugunu soylesede kendımı durduramıyorum. Kendimden nefret ediyorum napcam bilmiyorum. Psikolojik destek alacak durumum yok suan.zaten yasadıgım yer cok kucuk boyle bir yerde yok sımdı lık maddi imkanımda.benım merak ettiğim aranızda boyle hisseden var mı varsa nasıl aştınız. Sımdıden çok teşekkür ederim. (lütfen etrafta zaten virüs var derdiniz bu mu demeyin rica Ediyorum)

Bazen kendimi güzel bazen de çirkin buluyorum ili türlü de günde en fazla 15 dakika film dış görüntümü aklıma getiriyorum onun dışında tamamen unutuyorum. Bence beyin mide gibi, içine düşünecek birşey koymazsan kendine zarar vermeye başlıyor. Siz de kafanızı meşgul edecek daha önemli şeyler bulun; bir hobi Kitaplar filmler çiçekler kuş gözlemciliği artık ne olursa. İçinize yoğunlaşırsanız dış görünüş etkisini kaybetmeye başlat. Ki bu arada kimsenin de öyle evden çıkmayacak kadar çirkin olduğunu sanmıyorum çok saçma bir kategorizasyon o

COk tesekkur ederım

devlet hastanesinde psikolojik yardim icin bir ucrete ihtiyacin yok.

devlet hastanesinde psikolojik yardim icin bir ucrete ihtiyacin yok.
Evet yok ama once psıkıyarıye gidiyorsunuz direk yönlerdirmiyor ilaç veriyor. Gecmısti panik atak için ilaç kullanmıştım. Artık ilaç kullanmak istemediğimi söyledim yine de yönlerdirmedi.

ilac tedavisini uygun gormus demek ki.. ilaclari da devlet karsiliyor belki 10tl gibi bir rakam cikiyor. doktoruna guven atlatirsin

Merhaba :) Dönem dönem hepimiz aslında kendimizi çirkin bulabiliyoruz. Bir de özellikle son zamanlarda sosyal medya yüzünden hep aynı tip kadınlar türediği için onlardan farklı olunca insan ister istemez kendini çirkin hissediyor. Ama herkesin tipi farklıdır, güzelliği kendine göredir. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın, sizde olup başkalarında olmayan özellikleriniz de vardır. Kafanızı dağıtacak şeyler bulabilirsiniz, belki saçınızda bir değişiklik yapabilirsiniz. Tarzınızdan memnun değilseniz onu değiştirebilirsiniz. Ama her şeyden önemlisi önce siz kendinizi sevin. :)

Insan kendini beğenmezse çatlarmış. Benimde o kadar begenmedigim yerim var ki say say bitmez 4- 5 yıldır hiç takmıyorum napayim Allah böyle yarattı diğer alanlarda başarınızı düşünün

Yüzüne asit dökülüp, insan içine çıkamayacak halde olan insanlar var onlar ne yapsın. Bir bolywood filmi chhaapak izleyin bakış açınıza etkisi olacaktır, eminim.

ilac tedavisini uygun gormus demek ki.. ilaclari da devlet karsiliyor belki 10tl gibi bir rakam cikiyor. doktoruna guven atlatirsin
Aslında ben doktora bunu demeye utandım direk yonlendırsenız dedım haliyle kabul etmedi. Anlatamadım derdin bu mu der diye dusundum

COk tesekkur ederım sorun kendımı sevmemem sanırım. Mesela oyle altın orandakı kisiler degıl sadece orta guzellik teki kısılerede özeniyorum.

Aynayla ve kendi görüntünüzle barışın. Siz sadece bir çift göz, bir burun, bi ağız, bir gövdeden oluşan bir varlık değilsiniz. Önce bunu fark edin.

Sizi siz yapan başka özellikleriniz de var. Kendinizi sadece fiziksel özelliklerinizle tanımlamaya çalıştığınız için bence yetersiz görüyorsunuz kendinizi o yüzden çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Ben de bu tarz düşüncelerdeydim hatta belki daha fazlası ama atlattım. Sizi gerçekten seven birisiyle karşılaşınca kendinizle de barışıyorsunuz. :)

Bence aynada baktığınızda kendinizi sevdiğinizi bile söyleyebilirsiniz, kendinizi güzel bulduğunuzu.

Yüzüne asit dökülüp, insan içine çıkamayacak halde olan insanlar var onlar ne yapsın. Bir bolywood filmi chhaapak izleyin bakış açınıza etkisi olacaktır, eminim.
En kısa zamanda ızlıcem cok tesekkur ederım

Insan kendini beğenmezse çatlarmış. Benimde o kadar begenmedigim yerim var ki say say bitmez 4- 5 yıldır hiç takmıyorum napayim Allah böyle yarattı diğer alanlarda başarınızı düşünün
Tesekkur ederım

Atlatmanıza cok sevindim cok tesekkur ederım

Atlatmanıza cok sevindim cok tesekkur ederım

Evet, neler neler yaşadım o dönem. Evden çıkmıyordum. Bir de benim sağlık sorunum çıkmıştı doktor yüzünden, görüntümle alakalı. Sürekli ağlıyordum, cinsiyetsiz gibi hissediyordum. Zor oldu ama geçti. Sizi anlayabilirim. Aynada kendinizi çok fazla incelemeyin. Kafanızı sürekli meşgul edin. Eminim güzel birisinizdir :) şu an kendimi güzel hissediyorum gayet. :)

Aynaya cok bakıyorum ben evetama sınırlama getırıcem kendime artık. Sizinki kendiliğinden mi gectı yoksa uzman yardımı aldınız mı

Neyini beğenmiyorsun mesela ?
Artık çirkin kadın kavramı kalmadı.
Estetik ile herseyin bir çözümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…