GÜZELLİK TAKINTISI

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Büyük memeli kadınlara özeniyorum kısmına güldüm affet

Yalnız benim derdim, güzellik değil güzelliği dert ediniyor olmak ve o şekilde sevilip saygı duyulacağımı düşünmek.
Yok benim öyle değil bakımlı olunca ve davranışlarına dikkat edince zaten saygı duyuluyorsun bendeki şöyle bir ortama girdik herkes güzel bakımlı ama ben en şık olmalıyım gibi takıntım var nalet bir şey

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Büyük memeli kadınlara özeniyorum kısmına güldüm affet
bana güzel geliyorlar kadınsı geliyorlar balık etli böyle kocaman memeli benim de memelerim yok değil var ama mehhh yani. çok şükür iyileştim ama burnum kırıldı 2 kere estetik yaptırdım. gören herkesin söylediği şey aaa çok sıradan oldun eski güzelliğin gitti. burun yaptırınca dudağımı da yaptırdım. memelerimi de ara ara düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası...

Yok sen o insanları takma kesin fesat kıskanmışlardır

Yok sen o insanları takma kesin fesat kıskanmışlardır
yok onlar doğal güzel olduğu için şimdi benden kat kat üstünler ben ama estetikliiii oldum. ve yalan yok ortamda güzel bir kadın gördüğüm zaman üzülüyorum sanırım. ya da benim tayt sweatshirt gittiğim yerde mini etekli yapılı saçlı güzel memeli biri olunca

Yaa iyice saçmaladın farkında mısın millet ne estetikler oluyor güzelleşmek için ayrıca sen de tayt sweatshirt takılma yani evde takıl öyle ya da spora veya markete giderken

Yaa iyice saçmaladın farkında mısın millet ne estetikler oluyor güzelleşmek için ayrıca sen de tayt sweatshirt takılma yani evde takıl öyle ya da spora veya markete giderken
yok benim düşüncem değil valla onların düşüncesi aynen bu şekilde. hatta iş yerinde birisi bunu dile getirmişti estetiğim olduğunu bilmeden. estetikle herkes güzel olur önemli olan doğal güzel olmak diyordu. valla çabalıyorum 1 senedie kendime güzel güzel kıyafetler aldım. özellikle dış giyim konusunda çok paralar harcadım. 1 kere özensem 2. gün sıkılıyorum. yazın crop keten pantolon kışın tayt sweatshirt. çalışırken de dresscode olmayan yerlerde çalıştım. ama yaş büyüdü artık ben de güzel giyinmeye özenmeye çalışıyorum çünkü bu bir imaj malesef. şimdi okula gidiyorum yüksek lisans yapıyorum. tayt giymeyi bıraktım şükür

İnsanlar bilip bilmeden yorum yapıyor işte sus dimi be mübarek 1 kere özenip giyindikten sonra sıkılıyorum demişsin ya aynı zamanda rahat da olsun üzerindekiler o zaman sıkılmazsın ben bazen çok şık olmak için böyle rahat değil ama sırf şık olmak için içinde durmaya çalışıyorum ya eve gelince bir tepiniyorum amann aman aman

hahajajaj ya ben bir de eskiden ergenlikte lisede tesettürlüydüm sonra açıldım. bu yüzden mesela etek elbise giyemiyorum alışkın değilim. giyince rahat edemiyorum. topuklu ayakkabı giyemiyorum. boyum uzun diye herhalde. kapalıyken şıkır şıkır giyinirdim makyaj yapardım. işte de herkes benim gibi giyinince farklı olmak göz yoruyor. okulda da amaaan diyordum. anca tatile gidince giyiyoruum güzel şeyler. o da insan sürekli tatile gitmiyor. ama mesela bende de takı takıntısı var. hep takı takarım. takısız yapamam. çeşit çeşit ceketleri dış giyimleri giyip duruyorum artık mont mevsimine Kadar. maşallah size valla

Takı ben de çok severim ama kombinime uyacaksa takarım uymucaksa takmam

çözüm basit aslında
güzelden daha güzeli var
yani aşırı aşırı güzel olsan bile daha güzel birileri daima olacak
bu mantıkla bakarsak bunu dert etmek anlamsız
bi de şöyle düşünüyorum güzellik konusunu bu kadar takıntı yapmışsınızda
yarın öbür gün sizden daha az güzel veya düpedüz çirkin olan bir kadının sizden daha fazla ilgi gördüğüne
şahit olursanız o zaman ne olacak
yıkılacak mısınız depresyona mı gireceksiniz
çünkü bu da hayatın bi gerçeği yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…