GÜZELLİK TAKINTISI

Hülya Avşar aldatılmıştı. Ordan pay biç işte yıllarca şöyle güzelim böyle mükemmelim diye iticilikte zirveye koydu kendini, evlenip boşandığını söylemeden katıldığı güzellik yarışmasında 1. Bile olmuştu kısa boyuna rağmen. Ama ondan daha güzel olmayan bir kadın ona tercih edilebildi. Çünkü tek başına dış güzellik etkileyici değildir

Bunu yaşayıp kendi kendine çözen ya da çözebilmek için mantıklı fikirler sunan birilerine ihtiyacım var diyelim

Benim de önceliklerimi değiştirmem lazım ama zor gibi

Ben burada cok yardimci yorumlar alabileceginizi zannetmiyorum. Diger yorumlara da hizlica goz attigimda da bu dusuncem dogrulanmis oldu. Bence psikolojik yardim alin, bosverin burayi

En güzel olmak en fazla sevgiyi haketmek sanırım benim için..

En güzel olmaniz mümkün değil. Milyon tane estetik yaptiran kadinlar bile dunyanin en güzeli degiller.(Bunun icin cok ugraştiklarindan dolayi ornek verdim) Güzellik çesitlidir, o yuzden kimse tek olamaz.

Illa yarisacaksaniz kendinizle yarisin, kendinizin en iyi halini yaşayin zaten sevilirsiniz. Ama sirf guzellik nedeniyle herkesin en sevdigi kişi olmazsiniz, sevmek paylasimlarla alakali.

Ben de eskiden senin gibiydim. Alışverişler giyimler topuklu ayakkabılar makyajlar merkezlerde cilt bakımları kuaförler. Hatta pandemiden önce gittim dişlerimi yaptırdım botoks yaptırdım diş taşı temizliği mezotoropi altın igne oydu buydu derken bir ay içinde baya bi avrupa gezisi parasi biraktim . Sonra sey oldu. Iste pandemi. Sonra kriz pahalilik falab derken simdi ac karnimi doyurmaya calisiyorum. Bakım adına yaptığım tek şey evde saç boyamak bir de nemlendirici. Yani bunun çözümü aklını başka şeye takmak. Ben gecime taktım şimdi umrumda değil valla esofman çekip çıkıyorum. Peynir kaç lira olmuş o daha büyük dert bana

Yalnız benim derdim, güzellik değil güzelliği dert ediniyor olmak ve o şekilde sevilip saygı duyulacağımı düşünmek.
Şöyle düşün bazen nekadar makyaj yapsada güzel olmayan kadınlar var , onlar napsinlar kimse saygı duymasın mi? Yas geçtikçe güzellikte eskisi gibi olmuyor , siz bakımlı olun, iyi giyinin, ama güzel olmazsam saygı duyulmam diye düşünmeyin.

çekilin bu konuda çok fena aşırı tecrübeliyim,çok yakın bir arakadaşım var 16 yaşından beridir arkadaşız ve kendisini çok çok seviyorum,onunda sizin gibi bir takıntısı var ve artık destek alacak duruma geldi sebebi ise şu,bu arkadaşım aşırı güzel hani böyle etraftakilerle kıyaslanamaz bile diyim,boyu,fiziği,yüzü vs allah vermişte vermiş ama yanında olmak çok yorucu,herkes hep ne kadar güzel olduğunu söylüyor,dışarıda bir ortamda vs. hep ona bakıyorlar,sevgilileri kafayı yiyor kıskançlıktan,benden başka kız arkadaşı yok kızlar hep uzak duruyor fln,bu üni. ye gitti oradada bi dolu problemi oldu,bu arkadaşımla yakın oturuyoruz üstünden yıllar geçti 30 u geçtik ama bu onun üzerine sanki onun tek vasfıymış gibi oturdu yani o kadar çığrından çıktıki deprem oldu aşağı indik bunu arıyorum yok,evin önüne gittik saçını başını düzeltmiş,üstünü giyinmiş,hazırlık yapmışartık dedim yeter anladık hoşsun iyisin vs. ama cidden bir insanın tek ozelliği bu olamaz,ölüm korkusu diyede bisey var yani ben yırtık pijamayla indim can havliyle,kendine saygı duyan,özgüveni yüksek,zeki bir kadın kendini tanır bilir,tmm bende bakımlıyım sabahın köründe kalkar hazırlanırım,makyajımı yaparım fln ama bunun için yaşamam,güzel kadınlar için hayat cehennem cidden bu çok büyük bir dert,kimse sevmez,arkadaş olmak istemez,erkekler sürekli ilgi gösterir yüz vermezsin olmadık şeyler duyarsın hakkında,bunlara hep şahit oldum,kızın ne ahlakı,namusu,edebi kaldı ne salaklığı kaldı çokta uğraştılar belkide bundan üzerine yapıştı kafayı yedi,bu sıralar bende mesafe koydum çünki çok kasıyor cidden,kursa gidiyor mesela erkek hoca olsun kadın hoca gıcık gider diyor,resmen fobi olmuş kızda,sınava girdi komisyon üyesi kadınmış kaldı kadın kıskandı beni taktı bana diyor,kızı paranoyak manyak bişey haline getirdiler ve cidden çok bunaldım bende konuşmama kararı aldm,hak verdiğim çok nokta var evet çokta iyi ama delirdi bildiğin,36 yaşında bu arada çokta gençte değil ama kafa 18 de takılmış gibi,evlide değil aileisde gazlıyor sen şöylesin böylesin diye,insanlara çokta inanmayın güzelsiniz yada değilsiniz lafa söze bakıp kompleks yapmayın,herzaman daha güzeli vardır bunun kıyaslaması olmaz,sizde demişsiniz geçici şeyler bunlar farkındayım diye,bakmayın siz millete vallahi delirtirler adamı,sıradan insanlarız hepimiz,mesela makyaj yapmadan çıkım dışarı yavaş yavaş kırın bu saplantıyı.

Sonunda bunun ne kadar yıpratıcı olduğunu anlayan biri. Arkadaşınızın durumu daha uçlarda ancak benzer hikaye. Gerçekten bazen kendime “bir sal artık” diyorum ama salınca da mutlu olamıyorum. Hayırlısı

O konuda en iyisi sen olsan bile birşey değişmiyor ki.ben mesela bu konularda çok iltifar aldığım ya da karşı cins tarafından beğenildiğim bir gün geçiriyorum.eve gelince yine eski tas eski hamam. Mutlu etmiyor ki insanı.başka şeyler lâzım.ya da hiçbir şey lâzım değil.doğamız hep mutlu olmaya müsait değil.zaten 29, 30 kadınların en güzel, en çekici olmaya başladığı yaşlarmış.kendimizi özel sanmak istiyoruz anlıyorum ama bu yaşlardaki çoğu kadın beğeniliyor zaten.gerçekler de bunlar.kabullenmek gerek.mesela ben bu siteyi okumaya başlamadan önce kendimi ilişki bulmak konusunda başarılı bulurdum.çok ilişkim olduğu için sonra buralarda neler neler okudum.hani el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş ya o hesap.meğer hiçbir halt değilmişim.bu işler böyle maalesef.

Son düzenleme:
ya bu konuda çoğu insan takıntılı zaten yoksa o kadar estetik yaptıran insan ne diye yaptırsınki,kadınlar güzel olmak isterler,ilgi görmek isteyende çok,heryerini estetik yaptıranda var ve bence bu kadar ileri giden kadınlar muhakkak psikolojik destek almalı,bazen etrafımda görüyorum ya bunları hiçmi uyaran yok diyorum o kadar estetik o kadar pahalı kıyafet vs.ama önemli olan farkında olmanız,farkındaysanız çözümde üretebilirsiniz,benim arkadaşım farkında değil mesela bu durumun,dünya etrafında dönüyor sanıyor,bakımlı olun yine,kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız nasıl mutluysanız ona göre yaşayın,70 yaşına gelip muazzam giyinen,bakımlı kadınlarda görüyorum illaki bi sorununuz var demek değilki bu,sizde bakımına önem veren bir insansınız bu da olabilir bu tuhaf değilki,yorulmuşsunuz olabilir,ara verin salın biraz kendinizi baktınız olmuyor tekrar özenli halinize dönün.

Bu biraz bende de var. Bende etrafımda gerçekten beğenilen biriyim ama galiba iltifat alıp beğenildikçe insan sürekli fazlasını istiyor. Ama ben etrafımdakilerle yarış içerisinde değilim açıkçası. Sadece mesela o gün kendimi gerçekten beğenmezsem evden çıkmayabilirim bile Alışverişe çook düşkünüm yemeyip içmeyip alışveriş yapabilirim o derece. Bunlar olmazsa mutlu olamam gibi hissediyorum. Sizdeki kadar takıntı değil ama kendimin en iyi versiyonunu yaşamaya çalışıyorum siz de öyle yapın.

Valla şu bir gercek bakımlı olduğunda cevredekiler daha çok saygı duyuyor. Övgüler bilmem neler, bakımsız olduğunda dolmuş bile abla diye sesleniyor. Bakıma kafayı takmak başka bir şey, her yerde en güzel olmayı istemek başka bir şey. Bunu başaramazsın çünkü En'in En'i vardır. İnsan biricikliğini kabul etmeli öncelikle. Bende de mesleğin ilk yılları vardı. Herkesten güzel olmak istemek. Hoş öyleydim de. Ama kim benden daha güzel olursa olsun hoş olursa olsun bir ben değil. Beni ben yapan sadece dış görünüşüm değil oturmam kalkmam konuşmam mizacım. Ben bunlarla biriciğim diyerek kendimi herseyimle kabul ettim.

Vayy aklına bin yaşa.yıllar yılı söylerim bu kadın normal çok güzel değil diye.kadının vucudu normal yüzü çok güzel ki halkın büyük kısmı da böyledir yani.tutturuyorlar güzel güzel diye.evet güzel ama halk seviyesine göre normal güzel bir genç kadın yani.güzellik yarışması kim bu kadın kim yani.bitekim Gülşen bubikoğlu hariç yeşilçam kadınları da ortalamadan güzel değil.yoklukta bir kısmetle ünlü olmuşlar işte.

Şimdi ben çok güzelim şöyle böyle oluyor diye anlatan üyeler de geliyor genelde bu tarz konulara ondan korkuyorum onları okuyup iyice çökecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…