- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
-
Bi deneyeyim onu da belki işe yarar
Bazen şu takıntısı halimden öncelere gitmek istiyorum hiç sallamadan yediğim günler o zaman da herkes kilo aldın diyodu işte aman neyse kısır döngü bu
En iyisi ben yine bu halimle devam edeyim başka Care yok
Ya bu insanlar benle bi ilgilenmese belki geçecek memlekete gidiyorum yeni evliler kilo alır ya ben almadım takıntıdan :)
Aman kilo almamışsın nasıl almazsın demeler süzmeler böyle olunca yine korku başlıyor alacak mıyım diye
Kahve zararlı diyorlar canım. Ben bağımlısıyım ondan kopamıyorum bir türlü. sen hiç başlama bence yoksa benim gibi litre litre içersindemedi deme
Aynen yaa, yeni halimi görenler daha kibar oldular bana karşı. Bir kadın gezmesine gittik annemle geçenlerde. Hiç gitmezdim bu defa canım sıkıldı gideyim dedim. Yahu kadın 6-7 defa nasıl iyi olmuşsun, ne güzel olmuş dedi. Eski halimi kötüledi falan. Hani yani unutmama izin verilmiyor ki. Tamam övgü kötü birşey değil de yatırıp kaldırıp 10 defa da söylenmez ki:44: Ondan sonra da pasta börek önüme koyuyor hadi yesene! Nasıl yiyeyim be kadın, az evvel beynime çivi çaktın resmen yeme diye
Çok güldüm yaa :))) aynı seyleri hissediyoruzzz i
Aynen az önce öv iltifat yağdır sonrada hadi ye yemiyor bu
Bunu da söylemeden geçemiycem kilo takıntımı daha da körüklemen biri kayınvalidem
Kadın sürekli benle ilgileniyor az yedin daha çok ye zayıfsın töbeeee kendisi 80 kilo ben de diyemiyorum senin gibi mi olayım(
Valla artık algıda seçicilik oluştu, aklım fikrim görüntümdeHerşeyde bunu arıyorum, çıkarıyorum. Hani 40 defa denen olur derler ya, ben de bana dikte edileni aldım sanırım. Sürekli şişmansın, şişmansın az ye dersen, ben de yemem işte.
Annem çoğu zaman az ye diye başımın etini yerdi, özellikle ergenlik çağımda.
Şimdi de ye diye başımın etini yiyor. Çocuk gibi olmuşum, kemiklerimi sayıyormuş falan filan. En başında annem sürükledi bu yola beni. Sen kayınvalide diyorsun da sorunu uzakta aramama gerek yok.
Yani bence travma yarattılar bizde. Şimdi de korkuyoruz hepsi bu.
Zaten kimse kimseye karışmasa yorum yapmasa kilo alana aldın verene verdin demeyin arkadaş çok mu şey istiyorum takıntılıyım işte
:))
Neyse biz gene kiloü korumaya devam edicez başka care yok :)
Iste ben onu yapamam.cips kola ne varsa yiyorum.zararli biliyorum ama elimde degil.
Sanırım insanları fazla takmıyorsunuz
Bu hastalığın bence en büyük sebebi insanlardan gelen tepkiler
Ay kilo almışsın eskiden daha güzeldin gibi
Ben kilo almiyorum ki hep ayniyim.ama cok zayif degilim.171 boyum 60 kiloyum..
Sende mi önceden benim gibi kiloluydun canım bence bunun etkisi var
Bende bazen senin gibi davranabiliyorum ilâ gidecek o alınan kilo rüyalarıma giriyor((
Hamile kalınca ne yaparım bilmiyorum bebeğin sağlığı daha önmeli muhtemelen kilo alırım sonra da depresyona girerim :)))
yalnız kilo takınıtsı olup da nicki de PASTASEVERİM olunca ironik olmuş
Bende bekarken oyleydim ama çocuktan sonra çok kilo aldim malesef doğumdan sonra sadece 10 kilo verebildim oğlum 2 yaşında ve hala çabalıyorum kilo vermeye
Kilolu olunca insanların tepkileri çok değişiyor bendede normalsin ve iyi ki böylesin hiç takıntı yapma zaten ben kendimden rahatsızım
Arkadaşlar 26 yasında 10 aylık evli bir bayanım benim sorunum aslında 3-4 yıldır var
Öncelikle ben lisede balıketliydim üniversitede kilo verdim ve birden çevrem tarafından çok ilgi görmeye başlandı etrafım sürekli fiziğim güzelliğim hakkında iltifat edince ben bunu takıntı haline getirdim
Sanki hep daha güzel olmalıymışım gibi
Hep beni beğenmeliler hiç kilo almamalıyım
Neyse üniversiteden sonra eşimle tanıştım büyük aşkla evlendik
Kendime kızıyorum evlendin barklandın hala giyim kuşam makyaj kilo güzellik derdindeydim diye çünkü bence normal olması gerektiği gibi değil bende ki takıntı
Kilo almıyorum almak ta istemiyorum alsam 1 kilo hemen diyete başlıyorum
Etrafıma bu takıntımı belli etmesem de eşim bile anladı seni ben her halinde seviyorum niye bu kadar dış görünüşünü takıyorsun
Örnek şuram şöyle olsaydı saçım biraz daha uzasın yok efendim belimi incelteyim ergen gibiyim
Mankenim de podyuma çıkacağım sanki(((
Artık kendimden sıkıldım
Sanırım en büyük etki ya lisedeki gibi olur da çirkinleşirsem eşim beğenmezse gibi
Bu ara şuna taktım hamile kalınca mecbur kilo alıcam eşim ya beğenmezse
Bu arada eşim de dünyanın en rahat insanı yani hiç beni sıkıştırmaz kilo aldın şöyle böyle diye
Korkuyorum eşimin yanında çirkin olurum diye
kendini bir salda görem senin esini kendine bakip süslenmeyi birakma erkek öyle söyler ama yaninda bakimli kadin ister hic bir erkek bakimsiz kadin sevmez
evli barklida olsan kendine dikat etmen güzel bende
Sadece göbeği çıkan hamilelere bayılıyorum sende öyle olabiillirsin bence çok kafaya takma diyet yapar zayıflarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?