Güzellik ve kilo takıntım :(((

Kahve zararlı diyorlar canım. Ben bağımlısıyım ondan kopamıyorum bir türlü. sen hiç başlama bence yoksa benim gibi litre litre içersin demedi deme
Aynen yaa, yeni halimi görenler daha kibar oldular bana karşı. Bir kadın gezmesine gittik annemle geçenlerde. Hiç gitmezdim bu defa canım sıkıldı gideyim dedim. Yahu kadın 6-7 defa nasıl iyi olmuşsun, ne güzel olmuş dedi. Eski halimi kötüledi falan. Hani yani unutmama izin verilmiyor ki. Tamam övgü kötü birşey değil de yatırıp kaldırıp 10 defa da söylenmez ki:44: Ondan sonra da pasta börek önüme koyuyor hadi yesene! Nasıl yiyeyim be kadın, az evvel beynime çivi çaktın resmen yeme diye

Çok güldüm yaa :))) aynı seyleri hissediyoruzzz i
Aynen az önce öv iltifat yağdır sonrada hadi ye yemiyor bu
Bunu da söylemeden geçemiycem kilo takıntımı daha da körüklemen biri kayınvalidem
Kadın sürekli benle ilgileniyor az yedin daha çok ye zayıfsın töbeeee kendisi 80 kilo ben de diyemiyorum senin gibi mi olayım (

Valla artık algıda seçicilik oluştu, aklım fikrim görüntümde Herşeyde bunu arıyorum, çıkarıyorum. Hani 40 defa denen olur derler ya, ben de bana dikte edileni aldım sanırım. Sürekli şişmansın, şişmansın az ye dersen, ben de yemem işte.
Annem çoğu zaman az ye diye başımın etini yerdi, özellikle ergenlik çağımda.
Şimdi de ye diye başımın etini yiyor. Çocuk gibi olmuşum, kemiklerimi sayıyormuş falan filan. En başında annem sürükledi bu yola beni. Sen kayınvalide diyorsun da sorunu uzakta aramama gerek yok.
Yani bence travma yarattılar bizde. Şimdi de korkuyoruz hepsi bu.

Zaten kimse kimseye karışmasa yorum yapmasa kilo alana aldın verene verdin demeyin arkadaş çok mu şey istiyorum takıntılıyım işte
:))
Neyse biz gene kiloü korumaya devam edicez başka care yok :)

Zaten kimse kimseye karışmasa yorum yapmasa kilo alana aldın verene verdin demeyin arkadaş çok mu şey istiyorum takıntılıyım işte
:))
Neyse biz gene kiloü korumaya devam edicez başka care yok :)

Valla öyle bir hale geldi ki artık, kolay kolay bu kafayı değiştirmeme imkan yok sanırsam O yüzden devam mecburen yani

Bende bekarken oyleydim ama çocuktan sonra çok kilo aldim malesef doğumdan sonra sadece 10 kilo verebildim oğlum 2 yaşında ve hala çabalıyorum kilo vermeye

kendini bir salda görem senin esini kendine bakip süslenmeyi birakma erkek öyle söyler ama yaninda bakimli kadin ister hic bir erkek bakimsiz kadin sevmez
evli barklida olsan kendine dikat etmen güzel bende

kendini bir salda görem senin esini kendine bakip süslenmeyi birakma erkek öyle söyler ama yaninda bakimli kadin ister hic bir erkek bakimsiz kadin sevmez
evli barklida olsan kendine dikat etmen güzel bende

Aslında bende onun için endişeleniyorum ya şimdi fitim güzelim ama ya ilerde kilo alırsam ne olur diye
Bide erkek daha geç yaşlanıyor sanki eşimde yakışıklı kız güzeli derler böyle olunca benim bakımsız olmam imkansız

Selam ,

Ben oleyim o zmn bnde 1.64 boyundayim 67 kiloyum Şali günü spora yazildim inş vericem kilolari bndeki takintida ya veremezsem ya basaramazsam ya spordan skilirsam diye kendimi yiyip bitiriyorum offff

Gecen haftadan belli diyetteyim 68 dim 67 oldum hedefin 55 kilo olmak amaaaaa ah su pis boğaz bazen kaciriyom ama 1haftadir aksamlari 6 dan sonra yemiyorum mutfağa gidiyorum yiyeceklere bakip yalanip duruyom

Offff !!!!! İnş vericem kilolari

Bende de güzellik değil ama kilo takıntısı var bence boyunuza göre 2 kilo bile verebilirsiniz tabi vücudunuz sıkıysa problem yok bence böylesi daha iyi birden rejim yapacağınıza ömür boyu diyet ama azda olsa her istediğinizi yiyebilirsiniz ben bekarım ona rağmen hamile olunca ya eşim beni beğenmezse derim benim erkek arkadaşımda zayıf seviyor biri bana çirkin desin hiç umursamam ama kilo almışsın deyince kafayı yerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım annemde ergenlıgınde kıloluymus..

sonra bunu takıntı yapıp bırden zayıflamış,bızı buyuturken bıle onumuze ekmek koymazdı nerdeyse..kılo almayalım dıye..

gel zaman,gıt zaman bende ergenlıgımde tombık oldum..

mahalledekıler dalga geçmeye başladı,yarım dünya dıye:)

ve bu takıntı bende de oldu,ozaman başladım kılo vermeye ve bıdaha hıc kılolu olmadım..

hamılelıgıme kadar..hamılelıgımde kasmaktan,dıkkat etcem dıye uğraşmaktan daha cok,daha cok yedım..

ve 26 kılo aldım..ama doğumdan sonra hemen o sıskoluk komplekslerıne kapılıp kırkım çıkmadan eskı halıme geri dondum..

oyuzden bırak guzellık bızde kalsın,bu takıntımızı sevelim..

saç ve makyaj konusuna hıc gırmedım!o ayrı bı takıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…